AKP'yi hiç sevmiyorum ülke ekonomi mahvoldu yani inşallah bir an önce gidecekler diğer seçimde CHP başa geçecek 18 yaşındayım ben de oy kullanacağım inşallah AKP devri bitecek bir an önce gidecekler
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer AKP'yi hiç sevmiyorum ülke ekonomi mahvoldu yani inşallah bir an önce gidecekler diğer seçimde CHP başa geçecek 18 yaşındayım ben de oy kullanacağım inşallah AKP devri bitecek bir an önce gidecekler
Cevap
7Cevap

Ateiste amin dedirtir lan qewjkqwejkewq
CHP bu kafayla devam ederse asla ama asla kazanamaz.
Bişey desem anında Silivri’ye giderim hakaretten dolayı yani mecbur susuyorum
Sesli güldüm 😅😅 daha çok beklersin, chp min iktidar olmak gibi bir arzusu zaten yok olsada amerika ve ingiltereye satarlar memleketi, Semin neden haberin var daha
Yine bir akkoyun daha 🤣 2028 e iki yıl kaldı bitiyor artık devriniz güle güle
Kimin koyun olduğu belli senin gibilerden belli, ulan şimdiye kadar chp den ne gördük bundan sonra görücez, daha babanın deldiği büzükle Yaşıyorsun
Al birini vur ötekine kardeşim. İkisi de seçimi kazanmak için pkk yalakaligi yapıyor. 2019da ben ilk kez oy kullandım CHP'ye diye belediye secimiydi o zamandan beri oy veriyorum ama Ekrem İmamoğlu da amedspor pkk tayfaya yalakalık yapıyor. Muhalefet iktidar kadar kötü neredeyse
Umarim kaybeder
İnşallahhh allahım akpsiz Türkiye nasip et yarabbi
Tonlarca cahilligin olduğu ülkede işimiz zor
Sakin ol minik kuş
Sanmam
Bitti o devir
Alırlar diktatörler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçim tahminleri her zaman belirsiz, ekonomi zorlukları birçok insanı etkiliyor 😔 Senin gibi gençlerin umutları önemli, ilk oyunu heyecanla beklemen güzel 🌟 Ben tarafsızım, ama adaletli bir Türkiye hepimizin dileği. 2028'e kadar neler değişir sence? 💭 (48 kelime)