Twitter’da ki ihbarların bazıları ses çıkarılmayı hakediyor, olan masum canlara oluyor…?

Twitter’da çok görüyorum. “Kedimi, köpeğimi kurtarın!” Diye hayvan kurtaran ekipten sürekli yardım isteniyor ve vicdanım kaldırmıyor artık. Bu çocukları sahiplenip geriye başka insanları göndermek için mi aldılar evlerine? Rahat rahat sadece “ekip” istemek mantıklı mı? Bana ulaşıp ihbarda bulunan insanlara “durumunuz var mı yok mu” diye sormaktan utanır oldum.. Çünkü bazı insanlar gerçekten mağdur, gerçekten ulaşamıyor, alamıyor. Fakat bazıları kendisi gitmeyi, girmeyi göze alamadığı için ekiplere rica ediyor bilmem nereden tweet atarak. Zor durumda değilseniz bi elinizi vicdanınıza koyup dönüp alın o canı evden, aç susuz sefil günlerdir… ya da evinize hayvan almayın!! Her attığım tweette eleştirildiğim gibi rica ediyorum burada da eleştirmeyin, ben hayvansever dostlarıma içimi döküyorum. Bu zulme sessiz kalmaya devam edenler şu an içinde sessiz kalsınlar.
Twitter’da ki ihbarların bazıları ses çıkarılmayı hakediyor, olan masum canlara oluyor…?