Haluk Levent " Kızılay'dan parayla çadır ve gıda satın aldık" dedi! Bu rezalet hakkında ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar çok zor dönemden geçtiğimiz şu günlerde ahbap başkanı haluk levent kızılay'dan çadır ve gıda satın aldık dedi! Peki size soruyorum bu kızılay devletin yardım kuruluşumu, yoksa bir ticarethane mi? Birinci görevi depremzedelere, yardıma muhtaç olan insanlara yardım etmek olan kızılay parayla çadır ve gıda satıyormuş! Peki o zaman bu millet bu saatten sonra kızılay'a nasıl güvenerek bağış yapacak veya yapar mı? Ahbap'ı karalamaya çalışanlar şimdi ne diyecek çok merak ediyorum! Bu arada soru kızılay üstüne ve eğer haluk levent'i haksız şekilde karalamaya çalışanlar olursa çok kötü ayar veririm önceden söylemek istiyorum beni spor dalından tanıyanlar bilir, haluk levent kırmızı çizgimizdir! Ne düşünüyorsunuz?

Haluk Levent  Kızılaydan parayla çadır ve gıda satın aldık dedi! Bu rezalet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar detayda devlet kuruluşu yazmışım, orası yardım kuruluşu olacaktı yazılımda hata olmuş buradan düzeltiyorum...
Haluk Levent " Kızılay'dan parayla çadır ve gıda satın aldık" dedi! Bu rezalet hakkında ne düşünüyorsunuz?