Gündem Depremde beni hiç aramayan arkadaşıma attığım mesaj nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece iyi misiniz yazıp 7 şubattan bugüne dek aramayan kişiye bunları yazmam nasıl olmuş Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Lemek Depremde beni hiç aramayan arkadaşıma attığım mesaj nasıl olmuş? Cevapla Mesaj Soruları Arama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Az bile yapmışsın benim o bölgelerde sadece asker arkadaşlarım var hepsini tek tek aradım hem de defalarca 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Allah razı olsun senin gibilerden Yorumla poyrazaci +1 yıl Allah hepimizden razı olsun ben insanlık görevimi yaptım belki inanmazsın ama biri konteynır istedi ona demirden ev yapıyoruz şu an önümüzdeki hafta bizzat götürüp teslim edeceğim Yorumla Soran +1 yıl Bak bana sadece nasılsın yazmış bugüne kadar Yorumla poyrazaci +1 yıl Ondan arkadaş felan olmaz Yorumla
ayseeeggl Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl kanka on numara yazmışsın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hak etmemiş mi? Yorumla ayseeeggl +1 yıl daaha beterını hak etmıs Yorumla Soran +1 yıl Bi mesaj atmış iyi misiniz o gündür bugündür yazmıyor aramıyor deprem bitti ortakık düzeldi yazmaya aramaya başladı Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cuk oturmus bravo. Yol ver gitsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle 7 şubatta bi iyi misin yazdı sonra ne aradı ne yazdı hiçbişi Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Gündem konusunda 571 cevap paylaştı. ellerine sağlık 👍 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Gündem konusunda 3,5b cevap paylaştı. Güzel bir şekilde ifade etmişsin 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 940 cevap paylaştı. Mesaj neyine yetmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kes ya ne biçim insansın aramak sormak varken bi mesaj ne 7 şubattan bu yana yazmamış Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ağla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Az bile yapmışsın benim o bölgelerde sadece asker arkadaşlarım var hepsini tek tek aradım hem de defalarca
Allah razı olsun senin gibilerden
Allah hepimizden razı olsun ben insanlık görevimi yaptım belki inanmazsın ama biri konteynır istedi ona demirden ev yapıyoruz şu an önümüzdeki hafta bizzat götürüp teslim edeceğim
Bak bana sadece nasılsın yazmış bugüne kadar
Ondan arkadaş felan olmaz
kanka on numara yazmışsın
Hak etmemiş mi?
daaha beterını hak etmıs
Bi mesaj atmış iyi misiniz o gündür bugündür yazmıyor aramıyor deprem bitti ortakık düzeldi yazmaya aramaya başladı
Cuk oturmus bravo. Yol ver gitsin
Aynen öyle 7 şubatta bi iyi misin yazdı sonra ne aradı ne yazdı hiçbişi
ellerine sağlık 👍
Güzel bir şekilde ifade etmişsin
Mesaj neyine yetmiyor
Kes ya ne biçim insansın aramak sormak varken bi mesaj ne 7 şubattan bu yana yazmamış
Ağla