Trabzon'un Sürmene ilçesinde başlatılan yardım kampanyalarında bir aile içerisinde altın dolu ayakkabıyı yanlışlıkla deprem bölgesine göndermiş. 4 gün sonra bu yanlışlığı fark ederek emniyet müdürlüğünün yolunu tuttu. Bulunur mu sizce?

Trabzon'un Sürmene ilçesinde başlatılan yardım kampanyalarında bir aile içerisinde altın dolu ayakkabıyı yanlışlıkla deprem bölgesine göndermiş. 4 gün sonra bu yanlışlığı fark ederek emniyet müdürlüğünün yolunu tuttu. Bulunur mu sizce?
Vicdanlı birine denk geldiyse dönecektir elbet, o şehirlerin insanı bir başka çünkü bir paket çorap verilen bir kadın yok hayır bana iki adet yeter dedi yine iki paket ekmek verilen bir çocuk ekmeğimiz var bizim başkasına verin diye geri iade etti. Yardımı alırken bile diğer insanları düşünen güzel insanlar iyi ki varsınız, Allah her zaman yardımcınız olsun...:(
Keşke burada da olsa bizim köyde de muhtar kendi ailesine veriyo ambarların altı eşya dolu dağıtın diye veriyolar köyün en zenginleri ambara koyuyo
Maalesef bencil insanlar çok var aramızda 1999 depreminde de yaşanmış aynı şeyler bazıları almış evlerinin depolarına yığmışlar bu gıda maddelerini, battaniyeleri ama çoğunun bir işine yaramamış çürütmüşler ve atmışlar o zamanda, yine olacağı o, iyi insanların yardım olarak gönderdiği malzemeler kötülerin işine asla yaramaz öylede oldu şimdide aynısı olacak ve aldıkları o yardım malzemelerinin kaç katı onlardan çıkacak yaşayıp göreceğiz...
Hiç bir zaman ağlayanın malı gülene kalmaz derdi anneannem hakkikaten de kalmaz ama o an ihtiyaç sahibi olanlara ulaşmadıktan sonra neye yarar işte bişey diyemiyoruz
@Doğununleydisi Evet maalesef öyle...
Bir defasında arkadaşımın sahibi olduğu cafede cüzdanımı kaybetmiştim. Kimlik banka katları vs bir miktar para hep cüzdandaydı. 1 gün geçtikten sonra farketmiştim ve hemen bulunduğum mekanları aklıma getirip aramaya başlamıştım. En sonunda arkadaşımın cafesine gidip ona sormak istedim, bulunsaydı zaten beni arardı diye en sona onu bırakmıştım, her neyse son çare bir umut gidip sorduğumda maalesef cüzdan bulup getiren olmadı demişti.
Velhasıl kelam içim rahat etmediği için önce ki gün oturduğum yere gittim ve müşteriler vardı. Cüzdanımı kaybettiğimi söyleyerek Ricada bulundum, bir baktım ki oturduğum koltuğun arasına sıkışmış.
O an tanımadığım bu kişiler bile helal para kaybolmaz elbet geri döner demişti. Gerçekten de öyle olmuştu. Kim bilir benden sonra kimler o masada oturmuştu da kimse bulamamıştı. Allah'ın işi işte helal yolla alın teri karışınca o paralar kaybolmuyor.
Cevap
40Cevap
altınları ayakkabı içinde saklamak ayrı bi olay
umarım bulunur diyelim
Bulunamaz bence çoktan birileri yürütmüştür onu
Okadar altını varmışta ikinci el ayakkabı mı yollamış altınlarını koyduğu yeri unutmaz insan amaçları gündem olmak gibi görünüyor. Saçma geldi bana
Aynı şeyi düşündüm.
ya insan altını hiç ayakkabı içine koyarmı
gerçekten trajikomik bir durum..
ama bu durumda önce ilk verdikleri yerde bir düzenleme oluyor sonra geliyormuş deprem bölgesine
Eğer uyduruk haber değilse o mal ondan çıkacagı varmış üzerine su içsin ben nerde hata yaptım da bunlar başıma geldi diye düşünsün bu aile.
Nasıl ya ayakkabıyı koyarken içinde görürsün ağırlık yapar ya da şıngırdar nasıl yani koyarken ayık mı değillerdi acaba 😄
Geçmiş olsun demekki o giden ailenin nasibiymiş üstüne bir bardak soğuk su içilsin😂
Buna da allahın adaleti denir.. düşünsün şimdi nerede ne yaptım
İyi olmuş oraya kadar koyacak yer mi nulamamislar faydalı biyere gitmiş çöpede gidebilirdi 😂😂
Çok zor ve habere çıktıkları için art niyetliler varsa ayakkabılara bakanları olur.
Yastık altı bırakmanın sonuçları bunlar. Banka daha güvenli
ayakkabı ve altın :) daha yaratıcı olunamazdı :) :)
gonderilen bazi seyler yakildi adam toplanan yerde almaya gelinmedi denildi elbiseleri yakti mesela.
şu ana kadar cikmadiysa biraz zor gibi ama insallah bulur diyelim
Altın hesabı denen bir şeyden haberleri yok anlaşılan.
onlar adına üzücü olmuş,
nasıl bir beceridir bu anlamak zor geliyor.
oyyy oooyy. Millet kafayı yedi iyice. Umarım bulunur da zor yani.
Eğer helal mal ise geri gelir onda bir sorun olmaz
Adam benle aynı köylüymüş. Gardaş sen o altınları unut
Şimdi sorrum arkadaşlara. Arkadaşın arkadaşıymış 105bin tl gitti. Bide bulun die devlete söylemiş. La bulsa kendileri yer sana geri verir mi 😂
Üzülmesin Rabbim bir alır bin verir. Arkadaşımdan biliyorum varını yoğunu gönderdi işleri açıldı deli gibi kazanıyor
Tobe tobe :)
@MYLOVEBLACK ne yalan mı söyleyecem ben gördüğümü diyorum
Orasini bilemem. nezaman yardim yaptida isleri artti? Zaten topu topu 15 gunluk surec. neyse evinde otur sen dizi falan izle
@MYLOVEBLACK arkadaşım zaten zengindi daha da zengin oldu
Ne is yapioki
@MYLOVEBLACK hafriyat işi kendi şirketi var
Dalgami geciyorsun sen. depremzedelere yardim yapti isleri acildi diyorsun acilir tabi. deprem olmus insaat isleri patladi
Yaa sen neden boylesin eylul :)
@MYLOVEBLACK saçmalama tabi ki depremzedelerden para kazanmadı aksine kendi gönüllü olarak tüm kepçelerini ücretsiz şekilde deprem alanına gönderdi
Redkittemi ne tabutcu bir adam vardi 2 kovboy duello yaparken onada is cikardi o geldi aklima. sen bilmezsin tabi redkit izlemis olanlar bilir
birde açız diye bağırıyorlar.
milletin zulada ne ganimetleri var mış ya.. :)
Umarım bulunur. Bankaya yatırmak lazım yastık altı fiziki saklamak iyi değil
Adamın bakılı tüm olayı özetlemiş. Yapacağınız işe... geçmiş olsun çok zor.
Kesin çalarlar sonrasını bilemem
Kimin kısmetiyse onun olsun altınlar🤣
Ayakkabının içine para koyanıda duymuş olduk😂
Giden gitmiştir geçmiş olsun
Karadeniz şaşırtmıyor.
Ayak Numarasini hatirliyolarsa belki
İnsaflı birisinin eline geçerse bulunur belki
O karışıklıkta bulunması imkansız gibi
Ayakkabıya altın koymak 🤦🏻♀️😂
Bulunmaz umarım. Ders olsun
Çok dikkatsizce davranılmış. İnşallah bulunur
Bulunmaz üstüne bir bardak soğuk su icsin