bu kadar ulkece derin üzüntü yaşarken birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir durumda gelinlik , topuklu ayakkabı , giyilmiş iç çamaşırı , dantelli gecelik vss alay edercesine gönderilen bu yardım kolileri gönderen insanlıktan nasibini almamış bu vicdansızlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Depremzedelere gönderilen bu alay edercesine gönderilen yardım kolileri hakkında ne düşünüyorsunuz?
öncelikle geriye hoş geldin, sorun ise daha ilginç şeyler ile karşılaştım, üç gündür oradaydım ve dönüş yolundayım, yayın açıp dalga geçenler ve bu tip davranışta bulunanların akıl sağlığı bence yetersiz ve güya fantezi yapıyor şerefsiz canımsın, keşke tesbit edilse ve oraya bir ay hizmet vermek üzere gönderilse bunlar ancak akıllanır
Hoş buldum çok teşekkür ederim 🙏 yorumuna gelicek olursak gerçekten öyle bazı kişiler insanlıktan nasibini almamış maalesef bunun başka bir açıklaması olamaz gönlüm isterki bunu yapanlar en büyük cezayı alsınlar çünkü hiç kimse benim güzel ulkemin insanlariınin acısıyla kederiyle alay edemezler kucumseyemezler dalga geçemezler ben onlari havale ediyorum ve vicdanlariyla başbaşa bırakıyorum 😔
Gülüm bu vicdan yoksunluğudur bunun bir açıklaması olamaz hiç kimse benim ülkemin insanlarınin acılarıyla üzüntüsüyle alay edemez küçümseyemez bu kişiler insanlıktan nasibini almamışlar maalesef belki maddi ya da manevi bir şey gönderme yapma imkanin olmayabilir ozaman da oturur bir dua edersin ama böyle insanlarımızın kederiyle alay edercesine yardım gönderemezsin ben bu kişileri Allah'a havale ediyorum ve vicdanlariyla başbaşa bırakıyorum 😔
Kızımın öğretmeni video atmış bizzat gördüm gelinlik , topuklu ayakkabı, giyilmiş iç çamaşırı, yırtık ayakkabılar ve kıyafetler gönderilmiş öğretmen isyan ediyor du videoda bunu yapmayın işimizi daha çok zorlaştıyirsunuz biz yardım kolisi ile uğraşmak yerine çöp ayırıyoruz burada diye kadın ağlama noktasına gelmiş artık bu vicdansizlik değildir de nedir hem ihtiyaç sahiplerine geç ulastiriyorlar malzemeleri hem bunun için uğraşan emek veren insanlara eziyet ediyorlar yazık günah degilmi işte bukadar vicdansızlar var içimizde keşke bunlar tespit edilse de en büyük cezayı alsınlar çok isterdim bizim böyle vicdansız ahlaksız insanlara ihtiyacımız yok biz bize yeteriz ve inşallah ta bu acılı günleri el birliğiyle atlatırız ve bu sıkıntıların üstesinden de hep birlikte geliriz ve onların acılarını kederlerini bir nebzede olsa hafifletmis oluruz tek ümidim bu
O videolara gülerek bakmış insanlardır kesin, baksana bu benim fantezi elbisem diye gülmüştür o insanlar. Onlar kalplerinin karalığında kavrulacak, başka bir şey yok. Yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler ama, emin olalım bundan da.
Olay aslında alay etme olayı değil. Büyük olasılıkla dar gelirli ve kıt zekalı bazı hanımların kararınca evde kullanmadıklarını göndermesidir. Bunu bahane ederek milyonlarca işe yarayan ikinci el eşyayı da kabul etmiyorlar. Asıl sorun deprem bölgesinden yazdığım son sorumda ki engellerdir.
Beyefendi ben bizzat kızımın ogretmeninin attığı sorylerde gördüm öğretmen isyan ediyordu gelinlik , topuklu ayakkabı, giyilmiş iç çamaşırı yırtık ayakkabılar kıyafetler vss gönderilmiş öğretmenimiz bunlari paylaşmış sayfasında belki herkesin birşeyler alma gönderme imkanı olmayabilir ozaman da bu tarz alay edercesine yapılan yardım yerine oturduğumuz yerden duada edebiliriz. Hiç kimse bizim ülkemizin acılı durumunda insanlarimizla alay edemezler kimsenin buna hakkı yok. Çünkü biz birlikte güçlüyüz ve birlikte bu acılarımızı sarıcaz ve bugünleri de atlatıcaz inşallah onların acısı bizim acımizdır böyle alay edercesine yardım gönderen bu merhamet yoksunu insanlarıda Allah'a havale ediyorum ve vicdanlariyla başbaşa bırakıyorum 😔
Güzel arkadaşım seni tekrar görmek güzel. Herkes gücü oranında bir şeyler göndermeli gonderilenleride ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlamalıdır maalesef bölgede kamunun bu konuda hazırlıksız olduğu açıktır. Yarın bu eşyaları toplayınca bit pazarında satıldığını görmek mümkündür
İyiyim çok şükür bir yaramazlık yok biraz ara vermistim buraya kafamı dinliyim dedim çünkü burada aşırı vakit geçiriyordum onun haricinde bir sıkıntı yok
Ben de deprem bölgesine gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyor göndermiyor iki kürek tutsam yemek dagitsam yine faydamız olur eniştesi eşimin yanında kalacak konuştum ama kalmasına izin vermiyor istemiyor ne yapmalıyım bilmiyorum böyle boş boş durmak doğru değil
Ağız dolusu küfür ediyorum. Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum. Hiç görüş yapasım falan yok ama böyle soruları görünce cinnet geçiresim geliyor ya evlatları.
İşte böyle vicdansızlar var aramızda benim kızımın öğretmeni bizzat atmış giyilmiş iç çamaşırı , gelinlik , yırtık ayakkabı kıyafet vss gönderenler olmuş ve işimizi daha zorlaştırıyor bu durum diye ne düşüneceğimi bilemedim mali mulk hepsi gelir gecerde rabbim kimseye vicdan yoksunluğu vermesin vicdanli olmak ta bir nasip işidir her kulada nasip olmaz ben o şahısları Allah'a havale ediyorum ve vicdanlariyla başbaşa bırakıyorum 😔
Hadi ayakkabı eski yeni topuklu yda spor tamam onu anladım hadi iç çamaşırı onuda anladım diyelim abiye nedir gecelik nedir nasıl böyle bişey göndermeyi akıl ediyor bnce bunları gönderen bacım gecelikten başka birşeyi yoktu onu gönderdi aklıma başka bişey gelmiyor
@emre- 5341 bunun hiç bir açıklaması yok gülüm bunun vicdansizlikla merhametsizlikle alakası var gönlüm isterki bunu yapanlar tespit edilsin ve en büyük cezayı alsınlar hiç kimse bizim ülkemizin bu değerli insanlarıimizin acılarıyla alay edemez küçümseyemez bunu yapanlara acıyorum çünkü ne kadar zavallılar
Murat bunlar küfürden de anlamaz dövsende anlamazlar bunlar insanlıktan nasibini almamış zavallılar vicdan sahibi olmakta bir nasip işidir her kulada nasip olmuyor demekki ben bu kişileri Allah'a havale ediyorum ve vicdanlariyla başbaşa bırakıyorum 😔