şimdi bu depremzedeler kime sövsün ortalık... ... ... ... kaynıyorken perişan haldeki halkı trollüyorlar

şimdi bu depremzedeler kime sövsün ortalık... ... ... ... kaynıyorken perişan haldeki halkı trollüyorlar
Ne diyelim? Allah ıslah etsin bunları!
Yani bu yardımları gönderen belediyeler bildiğim kadarıyla kontrol edip yolluyorlar. Şu mavili yazlık pijama nedir Allah aşkına bu soğuk kış günlerinde? Hiç mi görmüyor görevliler? Bir şeyler diyeceğim de... Neyse beddua etmeyeceğim. Şimdi başıma gelir.
Onları geçtim enkaz altındaki insanları arayıp dalga geçen sosyal medyadan yayın açıp dalga geçen insanlara ne dersin?
Söylediklerin cabası zaten.
Empati kurmak için başlarına mı gelmeleri gerekiyor. Hiç mi vicdan merhamet yok. Yazık günahtır ya.
Nereye gidiyoruz böyle.
Nasıl bu kafa da olabiliyorlar, anlamış değilim. Birde bu insanlara deprem de bir şey de olmuyor. İnsanlar ne yazık ki temel ihtiyaç vermek yerine, ellerinde kalmış kullanmadığı saçma şeyleri veriyor ne yazık ki.
Cevap
24Cevap
Bunları gönderenleri tespit edeceksin, üzerine beton dökeceksin 2 gün bekleteceksin ne yemek ne su o zaman anlayacak bunlara insan demeye dilim varmıyor. Hayvan da diyemiyorum çünkü hayvanlar bile sahiplerini enkaz altında arıyor. Bunlar başka mahlukat çok başka varlıklar.
Yarın öbür gün başlarına gelirse onlara bu saçma şeyler yollanılsa neler yaparlar
Yapılan iyilik yardım söylenilmez biz haberleri aldığımızdan beri maddi manevi destek sağladık ve hepsi de farz şeylerdi
İnsanlar artık akılları ile b**larını karıştırdılar (özür dilerim kötü cümlelerim için)
Ama gerçekten cinnet geçirten bir toplumumuz var
Bunları görünce aklıma hababam sınıfı çalışkan Ahmet geldi. Onlar eğitim istiyor okumak istiyor diyip demediğini bırakmıyordu. Bu insanlar yaşamak istiyor dalga geçilmek değil.
o kadar üzücü bir durum ki, görünce insanlığa karşı bütün umudum kayboluyor bir insan nasıl bu kadar vicdanını kaybeder anlamıyorum hangi kafayla yapıyorlar bunları
Öyle düşüncelerim var terbiyem geregi dile getiremiyorum Allah bu durumu bile alçakca hareketleri ile dalga konusu yapanların belasını versin bir şey diyemiyorum
Ben bu depremde şunu anladım:
Vicdanlı insanlar var birde vicdansız insanlar.
Sağı solu müslümanı dinsizi falan yok
vicdanlı ve vicdansızı var sadece
Bir mont kendime bıraktım geri kalan hepsini gönderdim umarım yerine ulaşır bu pisliklerin de aynı zorluğu yaşamasını diliyorum
Takı kutusu hariç normal bence
Belki iç çamaşırı kan oldu o maviyi giyebilir pantolonuyla üşüyor üstüne o maviyi giyebilir
Hatta mayo da giyilir iç çamaşır atlet külot niyetine gayet olabilir ama takı kirpik saçmalık
Bunlar ne ilk olacak ne de son.
İnsan olmak gerçekten çok zor bir kez daha görmeyen devam ediyorum.
Hepsi dalga amaçlı gönderildi diye düşünüyorum belki birgün başkalarıda onlara bu yardımı yapar o zaman giyerler
takma kirpik taç ve küpe mi? evet çok hayati önem arz ediyor gerçekten bu ürünler! gerçekten de asalak olsan bu şekilde davranmazsın ya
Böyle insanları sınırdışı etmek lazım diyeceğim ama zaten sınırlarımızın içinde kimin olduğu belli değil...
Yasimi tutuyorum hiç bir şey demiyorum şuanda hiç kimseye
Depremzedeyi arayıp dalga geçen çocukla bunları gönderenlerin hiçbir farkı yok.
Umarım aynı acıyı onlarda yaşarlar bir yudum suya bir parça kıyafete muhtaç kalırlar yazık çok yazık
Şu zor zamanlarda kim bunları yapıyorsa kim bu duruma seviniyorsa rabbim onu parça parça yok etsin en kısa zamanda. Özellikle de bu sitede sevgili soruları yemek soruları cinsellik soruları soranlari Allah'ım en kısa zamanda yanına alsın yok etsin bu dünyadan..
Allah belasını versin kim yollamışsa bunları ne denilebilir ki yazık ya
Mavi gecelik güzelmiş. Kirpik ne alaka ssjsjsj
Saçmalıyorlar , insanları boş yere uğraştırıyorlar gerçekten.
acı evinden değilse kimse anlamaz allah hepimizie bu zor gunlerde sabır versin
Bunlar aptal değil sadece merhamet yoksunu hepsi bu... Ama ilahi adalet ☝️
Oraya ihtiyaçları gönderin evinizin çöpünü değil
Bölgede iç çamaşırı ihtiyacı da var. Ama diğerleri kardeşim luk. Başka bir şey değil.
Bunları yollayanlara Allah daha beterini yaşatsın inşallah.
bunları bulduklarına şükretsinler hiç bişide göndermeyebilirlerdi
insanlıktan nasibini alamamışları ne desek az
Bu günün yarınıda var insanlar çok acımasız rabbim ıslah etsin 😏
Keşke tespit edilebilse bu kişiler yüzlerine tükürmek istiyorum.
Bu yapılanlar ya s. laklıktan ya da vicdansızlıktan
Yazıklar olsun cidden bu şekilde eşyalar gönderenler varsa. Reziller.
Aynı şeyler onlarında başına gelince anlarlar
binası henüz yıkılmayanlar, yıkılanlarla açıkça dalga geçiyor. sitede sorulan "eski sevgilm döner mi yhaa" şeklinde yazılar bile bunu gösteriyor, kimse kendini kandırmasın.
Hababam Sınıfı'ndaki sahne aklıma geldi. Fakat şu an bizden isyan eden bir Ahmet yok.
Benim de aklıma o sahne geldi😔 Ne kadar yazık..
Bu nasıl bir terbiyesizlik yaa hiç insakıktan nasip almamış bunlar
Ne düşünüp koyuyorlar bunları biri gecelik olabilir gibisinden yazmış neresi olabilir fantezi mi yapçak eşiyle tövbe tövbe kilot gönderse amenna bu arada biri özelden yazsa bana konu dışı bir şey danışacagım
Bu gibi tipler dikkat çekip, tepki görmek istiyor, gündem olmak istiyor, bunuda kendi ellerimizle başarıyoruz tebrikler bize.
Evetttt malseseff neler çıktı neler.. dışarda kalan içeriye düzenli alalım dediğimiz malzemeleri çalanlar mı dersin saçma sapan asla giymem dediğini gönderen mi dersin Allah ıslah etsin
Zeka geriliği gibi bir sağlık sorunları olduğunu düşünmek istiyorum
Allahın cezaları dalgamı geçiyorlar haysiyetsiz köpekler
İnsan değilsiniz gerçekten rezilsiniz yani gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Allah ıslah etsin sizi.
50 tane mont ve 100 tane kazak ayrıca 30 tane ısıtıcı alarak gönderim. Kayseri'deyim bende zordayım ama bu yardımları gördükce küfür ediyorum
Ya abi ayıp etmisler bence bı gecelik daha olmalı o kime yeter
çok yazık gerçekten bu zihniyette nasıl olabiliyor insanlar kafam almıyo
Bunlara diyecek bisey yok
bizim bazı kendini bilmezler işte
Bazılarının cidden dalga geçtiğini düşünüyorum
Bu insanlar neyin kafasını yaşıyorlar?
Bunu yapanlarda beyin diye bir şey yok
Şimdi ağzımı bozmak istemiyorum.
Allah belalarını versin
Şeref. Yoksunu pislikler bunr lann
Bunları alıcaksın gönderenlerin g... 😡
Bu insanlık dışı bir şey bana göre .
şaşırmadık. bu ülke adam olmaz.
Sadece insanlar ölmedi, insanlıkta öldü..
Resmen dalga geçmişler.
Ne diyeceğimi bilemedim
Utanmazlar
Ben sütyenimi gönderdim
Pkklilarda göndermiş olabilir
Ne ara bu kadar şerefsiz doldu bu ülke
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?