Siyaset uğruna belediyenin yardım göndermesine red oyu vermek namussuzluk değil midir?

Bolu Belediyesi meclisi depremzedelere yardım yollanması konusunda oylama yaptı. Akpliler red oyu kullandılar. Tanju Özcan’da “Zaten sizin derdiniz depremzedelere yardım etmek değil. “ dedi Akp’li meclis üyesi Hacer Çınar, Tanju Özcan’a şişe fırlattı. Akpliler Belediye Başkanı Tanju Özcan’a saldırdı. Akp’li Hacer Çınar belediye başkanına küfür etti.

Bu ne varoşluk, bu ne namussuzluk? Cumhurbaşkanı depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasından bahsedeceğine, konteyner, tuvalet, banyo, hijyen su ihtiyacını gidereceklerine, yardımları KOORDİNELİ ŞEKİLDE HER YERE ULAŞTIRMAK GEREKİRKEN, yaptığı imar aflarından, tarım arazilerini yerleşime açtığı için mahçup olup halktan özür dileyeceklerinde belediye meclislerindeki akpliler yardım yapılmasın da chp belediyeleri hiçbir şey yapmadı diyebilmek için red oyu veriyor. Erdoğan da çıkmış hala C-E-H-A-P-E belediyeleri diye lafa başlıyor. Devlet Bahçeli hala illet zillet diyor. Derdimiz bu mu şimdi?

Bu memlekette niye deprem toplanma alanı niye yok? Altyapısı, kanalizasyon sistemi, kesintisiz telefon ve internet ağı olan, jeneratörü olan alanlar niye yok? Biz neden sürekli kervan yolda dizilir mantığıyla iş yapıyoruz?

Neden depremden etkilenmeyen yerlerden deprem olduğu anda askeriyenin helikopterleriyle bölgeye 50-60 bin askeri teçhizatlarıyla birlikte alana sokmadılar? Bu yardımlar askeriyenin emir komuta çalışma şekliyle tüm deprem bölgesine daha hızlı ve tasarruflu şekilde dağıtılamaz mıydı? Bunları yapmıyor hala C-E-H-A-P-E belediyesi diyorlar. Maraşta da mı chp vardı?

Neden telekominikasyon şirketlerine kazık gibi cezalar yazmıyorlar? Telefonlar en ufak olayda kilitleniyor internet yok. Millete kol gibi fatura yollamı biliyorlar. Sen cumhurbaşkanı olarak bunları yapacaksın. Bölgeye psikolojik yardım için din adamı yolluyorlar psikolog, psikiyatrist yollamak yerine. Türkiye’de bir sürü yabancı konut alıyorlar. TL’nin değeri düşük diye pat pat alıyorlar. Sen başkansan dünya lideriysen tüm TÜRKİYE’de YABACILARA KONUT SATIŞINI YASAKLA! Senin görevin polemik yapmak mı lan.

Allah korusun bu deprem bir de İstanbul’da olsa 25 sene İstanbulu yönettin, belediye başkanlığı yaptım diyorsun 2017’den itibaren chp yönetiyor diye suç chp’nin mi olacak şimdi? Şu açıklamanın haline bak.

Güncellemeler
+1 yıl
Deprem oldu İstanbul’da 92 okulu, İzmir’de 8 okulu boşaltmışlar ULAN SENELERCE O OKULLARDA ÇOCUKLAR, ÖĞRETMENLER DERS YAPTI. YA DEPREM OLSAYDI BU ZAMANA KADAR DA ÇÖKSEYDİ ÇOCUKLAR ÖĞRETMENLER ÖLSEYDİ? Maraş depremi olunca mı aklınıza geldi? İstanbul ve İzmir başta Türkiye’deki hastaneler ne kadar sağlam?
Güncellemeler
+1 yıl
Alın size provokasyon, alın size algı.
Videoyu paylaştım hala algı diyor yalan diyor bu da mı yalan? Al izle bu karı da akpli milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu
https://youtu.be/tYi2DgfI8Oc
Siyaset uğruna belediyenin yardım göndermesine red oyu vermek namussuzluk değil midir?