Videoyu paylaştım hala algı diyor yalan diyor bu da mı yalan? Al izle bu karı da akpli milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu
https://youtu.be/tYi2DgfI8Oc
Bolu Belediyesi meclisi depremzedelere yardım yollanması konusunda oylama yaptı. Akpliler red oyu kullandılar. Tanju Özcan’da “Zaten sizin derdiniz depremzedelere yardım etmek değil. “ dedi Akp’li meclis üyesi Hacer Çınar, Tanju Özcan’a şişe fırlattı. Akpliler Belediye Başkanı Tanju Özcan’a saldırdı. Akp’li Hacer Çınar belediye başkanına küfür etti.
AK Partili meclis üyesi Hacer Çınar, belediye başkanı Tanju Özcan'a su şişeleri fırlattı. pic.twitter.com/xKP3Qa5RXp
— Onedio (@onediocom) February 21, 2023
Bu ne varoşluk, bu ne namussuzluk? Cumhurbaşkanı depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasından bahsedeceğine, konteyner, tuvalet, banyo, hijyen su ihtiyacını gidereceklerine, yardımları KOORDİNELİ ŞEKİLDE HER YERE ULAŞTIRMAK GEREKİRKEN, yaptığı imar aflarından, tarım arazilerini yerleşime açtığı için mahçup olup halktan özür dileyeceklerinde belediye meclislerindeki akpliler yardım yapılmasın da chp belediyeleri hiçbir şey yapmadı diyebilmek için red oyu veriyor. Erdoğan da çıkmış hala C-E-H-A-P-E belediyeleri diye lafa başlıyor. Devlet Bahçeli hala illet zillet diyor. Derdimiz bu mu şimdi?
Bu memlekette niye deprem toplanma alanı niye yok? Altyapısı, kanalizasyon sistemi, kesintisiz telefon ve internet ağı olan, jeneratörü olan alanlar niye yok? Biz neden sürekli kervan yolda dizilir mantığıyla iş yapıyoruz?
Neden depremden etkilenmeyen yerlerden deprem olduğu anda askeriyenin helikopterleriyle bölgeye 50-60 bin askeri teçhizatlarıyla birlikte alana sokmadılar? Bu yardımlar askeriyenin emir komuta çalışma şekliyle tüm deprem bölgesine daha hızlı ve tasarruflu şekilde dağıtılamaz mıydı? Bunları yapmıyor hala C-E-H-A-P-E belediyesi diyorlar. Maraşta da mı chp vardı?
Neden telekominikasyon şirketlerine kazık gibi cezalar yazmıyorlar? Telefonlar en ufak olayda kilitleniyor internet yok. Millete kol gibi fatura yollamı biliyorlar. Sen cumhurbaşkanı olarak bunları yapacaksın. Bölgeye psikolojik yardım için din adamı yolluyorlar psikolog, psikiyatrist yollamak yerine. Türkiye’de bir sürü yabancı konut alıyorlar. TL’nin değeri düşük diye pat pat alıyorlar. Sen başkansan dünya lideriysen tüm TÜRKİYE’de YABACILARA KONUT SATIŞINI YASAKLA! Senin görevin polemik yapmak mı lan.
Allah korusun bu deprem bir de İstanbul’da olsa 25 sene İstanbulu yönettin, belediye başkanlığı yaptım diyorsun 2017’den itibaren chp yönetiyor diye suç chp’nin mi olacak şimdi? Şu açıklamanın haline bak.
Yöneticiler halkın içinden çıkarlar ve onların bir parçasıdırlar. Tikel tümelin niteliklerini taşır. Bunun için,
“Kemâ tekûnû yuvella aleyküm” (Siz nasıl olursanız yöneticileriniz de öyle olurlar)
"A’malüküm ummalükum” (amelleriniz yönetcilerinizdir, onlar sizlerin eseridir) (bk. Acluni, I / 146; II / 127) denilmiştir.
Konuyu bilmiyorum ve siyasi bir görüşüm yok ama insanları yanlış yönlendiriyorsunuz anladığım kadarıyla. Direk sonucu vermişsiniz ama ben cidden merak ettim bu meclia konuşmalarında akp lilerin bununkabulnetmeme gerekçeleri nedir. Öutlaka onun da videosu vardır bu videoyu aldığınız yerde. Eğer samimiyseniz gerçekten her iki tarafın da görüşlerini söyledikleri videoyu koyarsınız ve biz de o zaman yorumlayabiliriz.
2 tane büyük deprem olmuş. Artçısı bile 6.4 Türkiyedeki şehirleri yıkmaya yeter hala beşik gibi sallanıyor NE GİBİ BİR GEREKÇEYLE YARDIMA RED OYU VERİLEBİLİR? SOSYAL MEDYADA OLSUN HABERLERDE OLSUN CANLI YAYINLARDA İZLİYORUZ İNSANLARIN HALİNİ NE GİBİ BİR GEREKÇE İLE RED OYU VERİLEBİLİR SENCE?
10 şehir etkilendi Maraş, Hatay, Adıyaman silindi resmen nasıl bir gerekçeyle reddedilir depremzede yardımı?
İşte ezbere konuşmayalım bence de. Ne gibi bir gerekçe olabilir diye soracağınıza neden samimimiekilde gerekçesi bu bak videosu da bu diye yayınlamıyorsunuz? Yani bu şekilde algı yapıyorsunuz gibi görünüyor hiç hoş değil böyle davranmanız bence. Ben şahsen bundepremde böyle algı yapanlardan tiksindim resmen. Biri der her şey yolunda biri der hiçbir şey yok. Algı üstüne algı ve algı yapanların hepsini görüyoeum aptal değilim. O yüzden böyle bir yorum yapmaktansa direk videosunu atsanız daha mantıklı bir şey yapmış olursunuz
Lan algısı mı var bunun? Ne algısı? Sırf akp boka battı diye ona oy verdin diye hala onu savunacak bir yer arıyorsun ama bulamıyorsun. Savunacak elle tutulacak hiçbir şeyleri yok. İktidara geldiklerinden beri toplumsal afetlerde iş kazalarında ölen insanın haddi hesabı yok. Git bak. Maden kazası, inşaatta iş kazaları, pandemideki koordinasyonsuzluk cahillik, terör patlamaları, darbe hepsi bunların döneminde yaşandı. Bir tek bu bile değil. Gerekçesini sen bul paylaş. Şu videodaki şeyleri yapan chpli olsaydı neler derdiniz gelmiş hala ezbere konuşmak diyor. Tiksiniyormuş ulan asıl ben sizden tiksiniyorum. İnşallah akp’nin yönettiği bir yerde yaşıyorsundur bir doğal afette afetzede ol da kayıpların olsun da ondan sonra savun akpyi.
@cake__ sekter oradan hadi. Git milletin sosyal medyaya attığı videoları izle. Millet canlı yayın yapan muhabirlerin elinden mikrofonlara bağırıyorlar ne yaşadıklarını anlatıyorlar.
@NickSevmeyenlerden Biraz cesaretin varsa böyle bir laf daha söylersin
Ama düpe düz yalan söylemek pldu senin yazdıkların. Ben objektif yaklaşmaya çalıştıkça algı yapmaya drvam ediyorsun iğrenç bence. Hadi saydın o kadar tüm maden kazalatı organizasyon eksikşeri vs hepsi bu hükümette yaşandı diyorsun ya. O an aklıma bir soru geliyor. Ya gerçekten böyleyse bu durumda bu hükümetten önce hiç maden kazaları yaşanmafı demektir çünkü öyle söylüyorsun. Ya da hiç organizasyon eksikleri yaşanmamış demektir çünkü hepsi bu hükümet döneminde yaşandı diyorsun. Ama düşünüyorummda her dönemde bu tarz şeyler yaşanmış. O zaman senin yalan söylediğini anlıyorum.
Hepsi bu hükümette yaşandı. Git araştır.
Maden facialarında, ihmale dayalı iş kazalarındaki ölümlerde en fazla ölüm bunların iktidarı zamanında oldu.
Git o kadın gerçekten akpli mi değil mi bu olay oldu mu olmadı mı bak. Videoyu paylaştım hala algı diyor yalan diyor bu da mı yalan? Al izle bu karı da akpli milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu
Anlamadım yani kendinle çelişiyorsun. Bri cümlende hepsi bu hükümet döneminde oldu diyorsun , bununn anlamı daha önceki hükümet dönemlerinde hiç maden kazası olmadı ya da hiç ölen olmadı ama bu hükümet döneminde oldu demektir. ama diğer cümlende maden kazalarında en çok ölüm bunlarınn döneminde oldu diyorsun. Bu da bana dürüst olmadığını gösteriyor. Yani senün gibi dürüst olmayan birinin verdiği bilgiler yanıltıcı olur. Tam olarak gerçeği söylemiyorsun. İnsanları yanıltmayı bırakın bence. Hiç hoş değil bubyaptığınız ve suç işliyorsunuz. Böyle yaparak.
Şimdi konuyu dallandırıp budaklandırmadan sorduğun soruya bir açıklık getirelim. En başından dedim ya hangi gerekçeyle rednoyu vermişler diye , meclis konuşmalarının tamamını izledim ve iki nokta dikkatimi çekti. Birinci nokta depremzedelere yardım olarak gösterilmiş ama sunulan oylama bu paranın sadece deprem zedeler için değil , belediyenin deprem dışında kendi ihtiyaçlarını karşılamak için bir kılıf sunulmuş. Yani o paraların tamamı deprem Edelere gitmeyecek tam tersi belediye kendi keyfine göre harcayabilecek. Şimdim seninn sorduğun soruyu ben soruyorum sana. DepremEdelerün sırtından bu şekilde çıkar elde etmeye çalışmak namussuzluk değil mi? Neden buna red oyu verildiğini anladınız umarım.
İkinci husus da belediye bu oylamayı yaparken kendi öz kaynaklarını çoktan tüketmiş ve üstüne debir belediyenin kendi döneminde yapabileceği maksimum borçlanmayı da aşmış. Bu nedenle depremzedelere yardım yalanıyla aslında belediyenin kendi bünyesine ekstra bir borçlanma sağlanmaya çalışılmış. Ve siz de namus bekçisi oluyorsunuz bu yapılan namussuzluğa destek olmaya çalışıyorsunuz. Yakışıyormu size cidden bu kadar mı körsünüz?
Depremzedeler için toplanan paranın belediyenin ihtiyaçları için kullanılacağına dair kılıfın ne olduğunu söyle. Ve izlediğin videonun linkini buraya koy ben de izleyeyeyim.
Bana akp belediyelerinin borçlanmalarını göster. Sonra Bolu Belediyesinin borçlanmasını resmi kaynaktan ikisini de göster ondan sonra öt. Belediye borçlanmasından bahsedeceksen Ankara Belediyesi Melih Gökçek ve Diyarbakır belediyesinde kayyumun yaptığı belediye borçlanmalarını da söyle.
Bak şümdi ne güzel mantıklı konuşmaya başladın. Bak bmyle sorgulayızı olsan keşke sende farkına varacaksın. Şimdi ben nasıl bulduysam o meclis konuşmalarını veya srn nasıl bu soruyu sorarken bukduysan bu eksik saptırılmış meclis konuşmasıın. Git tamamını bul ve izlemeni tavsiye ederim. Hiçbirşekilde yalanlamıyorlar da parayı belediye için harcayacaklarını. Sadece bu deprem bölgesine göndermek için topluyoruz da demiyorlar hiçbir şekilde. Olayı oldu bittiye getirip kapatıyorlar cidden çok iğrenç.
tanju özcan iyi sqiyor bunları keşke bunun gibi adamlar olsa cehapede
Cevap
4Cevap
Konuyu bilmiyorum ama şu an ki iktidarı desteklemem umarım giderler ülkeden. ama giden yardımı engellemek karaktersizliktir
Bir nevi yardımları engelleme stratejisi. Farklı kulvarda olsa bile şehiri güzelleştiren bir belediye başkanını da desteklemiyorlar.
Mesela:Çankırı devlet hastanesinin bulunduğu zemin sağlam değil, toprak kaymaları olabiliyor...
Hangi beyinsiz namussuz oraya hastane yaptı bulmak lazım kim izin verdi bulmak lazım sonra onun a... m... k lazım.
Git o kadın gerçekten akpli mi değil mi bu olay oldu mu olmadı mı bak. Videoyu paylaştım hala algı diyor yalan diyor bu da mı yalan? Al izle bu karı da akpli milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu
AKP'den zamanında yolsuzlukla suçlanıp görevden alınan bir belediye başkanı izin vermişti.
Evet videolu yorumu sana yanlışlıkla yaptım kusura bakma.
Estağfurullah, farkına varmıştım
Nolur bu şerdeki hayır da bunların hükmetten ve ülkeden defolup gitmesi olsun.
Yardım gönderilmesine red vermek büyük sıkıntı olur. Kim yaptıysa beter olur.
Alenen yalan söylüyorsunuz. Yaptığınız iftira atmaktır. Suçtur. Bu haber yalanlanalı çok oldu. Ama siz samimiyetsizsiniz
Bolu Belediye meclisinde oylama yapmışlar. Oylamaya akp grubu red oyu vermiş. Adam videoda ilan ediyor git izle. O daha sonra diyor ki sizin zaten niyetiniz depremzedelere yardım etmek değil diyor. Bunu dediği için akpliler belediye başkanına şişe fırlatıyorlar. Hacer Çınar isimli akpli meclis üyesi de belediye başkanına küfür ediyor. Video ortada şikayet etsen bile Bolu Belediyesi meclisinde ve tüm belediye meclislerinse aynI TBMM’de olduğu gibi tüm konuşmalar oturumlar kayıt altına alınır. Kaldı ki chpli belediyeler belediye meclislerini videoya çekip canlı canlı yayınlıyorlar neyin tehdidini ediyorsun?
Videonun sonunda depremzedelerimize hayırlı olsun diyor. Depremzedelere yapılacak bir yardıma, uygulamaya red oyu vermişler. Akp reddetmiş. Mhp oylarını göremedim diyor. Oy çokluğuyla kabul edilmiştir diyor.
İlan ediyor video ortada. O mecliste depremzedelerle ilgili hangi konuda oylama yapıldığı, kimlerin ne oy verdiği bellidir. Adam da oylamanın sonucunu ilan ediyor. Olay bu.
Gİt araştır. Hadi anam.
AL bu haberi altını çize çize oku. DEPREMZEDELER İÇİN OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI’da HAYIR oyu veriyorlar.
www.sozcu.com.tr/.../
Git Haber Türkü izle depremleri konuşuyorlar Şilide 9,2 depremde 500 kişi ölmüş.
https://www.hizliresim.com/i2q19kz
İspat orada var dal yaprak. Sekter get haberi oku. Hadeeee!!! Şu seçimler bir olsun seçimlerden sonra hepsiniz Twitterda sosyal medyada açtığınız tüm hesapları kapatacaksınız. Hepiniz akp ile olan geçmişinizi inkar edecek hale geleceksiniz. Haber linki paylaştım hepsinin linki var. Hepsi ispatlı.
www.sozcu.com.tr/.../
Kazansın anam kazansın. İnşallah İstanbul’da yaşıyorsundur. Bir İstanbul depremi olur 7.7-7.8 falan o zaman da enkaz altında Erdoğan Erdoğan Akp Akp diye zevkten inlersin artık.
Kazansın ananı suriyelilere fiktirerek paraya para demezsin artık.
Hepsi aynı benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?