Zaten her dedikleri ters çıkan, okumayan ve dünyayı okuyamayan bir kesimdi. Sürekli ahlaksızlığı da savunur oldular. Bunlara belediyeleri teslim eden şehirler acaba pişman mıdır?
CHP’de ahlak gerçekten çöktü mü, belediyeleri bunlara veren şehirler pişman mı oldu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Yandaş partililerin yaptığı ahlaksızlıklardan rahatsız olmayan insanlar chp ye sarmış. Biz de bir söz vardır.. B. klu da, çamurlunun üzerine gülüyor" diye, öylesine aklıma geldi. Konudan bağımsız. Bu arada soruna cevap olarak da her yandaş 3-4 partinin de chp gibi solcu partilerinde derhal kapatılması lazım..
Üzücü bir paylaşım, empatiyle yaklaşıyorum ama tek bir olay üzerinden genelleme yapmak adil değil. 😔 CHP'li belediyelerde hizmetler devam ediyor; İstanbul, Ankara gibi şehirlerde altyapı, yeşil alan projeleri halka fayda sağlıyor. 🌳 Pişmanlık subjektif, anketler gösteriyor ki seçmenler genellikle memnun. Senin deneyimlerin neler bu konuda? 🤔
Sadullah Alagöz, Şirin Ünal, Fatih Nurullah ve Ensar Vakfı mensuplarının olaylarını falan akla getirince bu işlerin AKP'si CHP'si yok. İkisini de al birini vur ötekine.
Hiç bir partiyi tutmuyorum ensar vakfı çeşitli yurtlar bir kereden bir şey olmaz diyen bakanı görmezden gelipte boşuna laf kalabalığı yapılıyor
1
2 Yorumla
Soran
3 ay
Sizin kesimin iki yüz yıldır ürettiği iki ürün var 1 - Ensar vakfı 2- megri megri midemiz bulandı😃 Ensar vakfında o çirkin işi yapan hademe bile chpli olduğuna söyledi ama siz chpnin 33 il ve ilçedeki tecavüzlerini kırayamadınız halk bu kesimin ne kadar iki yüzlü olduğunu farketti yemiyor artık bu ısıtıp ısıtıp önüne getirdiğiniz temcit pilavını
İşinize gelmeyince mideniz bulanır bizde üç tane siyasi partiye müşriklerin puta taptığı gibi tapmalarından bıktık rızkı vereni unutup kula kulluk etmeye devam edin
adam suçlu ceza verilsin. umrumda bile değil. Ancak sorunun içinde chp'ye tamamen ahlaken çöktü dediğin için bunu söyledik. İmamoğlu bile başkanlığa adaylığını açıklayacağı söylendiği için hemen içeri alındı. Yani şimdi bunları halk görmüyor mu? sen bile bunu biliyorsun ama işte amacınız belli :D
bir belediyenin 161 milyar dolarının olduğunu sanmana mı üzülsem neye üzülsem bilemedim. Bizim merkez bankasında o kadar para yok :D akşam akşam güldürdün. Nereden öğreniyorsunuz ya böyle şeyler dfsobınsdfovnsdofv
belediyeler yurt dışından kredi çekebilir. Ancak bu işlem, 4749 sayılı Kamu Finansmanı ve Borç Yönetiminin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca Hazine ve Maliye Bakanlığının iznine tabidir. Yani öyle bir kredi zaten çekilmedi de, çekildiyse de zaten bakanlık onaylamadan çekemez. Eskiden daha kaliteli akp'li troller vardı ama şimdi kalite de düştü. Dostum biraz orjinal ol. Haberde duyduklarını tekrar etme
Takım tutar gibi parti tutan , okumayan , cahil, akletmeyen uçkuru düşkünü, tacizci, hırsız sever kesimle tartışmak boş iş o yüzden senle tartışmayı kesiyorum kendi kendine konuş
Ver ver Zonguldak il başkanının dediği gibi bir sürü vaad veriyoruz seçimden önce hiç birini yapmıyoruz halk yine seçiyor bizi. Sizin kitle öyle şaşırmadık takım taraftarı😊
siyasetle ilgisi yok ki özel hayatın. ona bakarsan eşini dövenleri, 7 yaşındaki çocuğun kaba yerlerine vuranları, karısını yatağında yalnız bırakanları da saymamız gerekir
ayrıca eşini aldatmak zaten nahoş karşılanan bir şey. sıradan bir insanın eşini aldatmasıyla kainatı yaratan varlığın eşini aldatmaya resmi olarak izin vermesi arasında ciddi fark var
hiç bir ilkesi ve ülküsü olmayan ama karşı tarafı suçlamak için bir anda riyakarca ahlak abidesi kesilen insanlar için normal tekrar vermesi. Ama Türk milleti zekidir yemez
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > CHP’de ahlak gerçekten çöktü mü, belediyeleri bunlara veren şehirler pişman mı oldu?