ya tsunami olabilir mi gerçekten.. uzaktan okuyup okuyup kafayı yemek üzereyiz
Vatandaşlarımızın deniz kıyısından uzak durması önemle rica olunur. pic.twitter.com/8LYfABKc0Z
— Mersin Valiliği (@MersinValiligi) February 20, 2023
ya tsunami olabilir mi gerçekten.. uzaktan okuyup okuyup kafayı yemek üzereyiz
Vatandaşlarımızın deniz kıyısından uzak durması önemle rica olunur. pic.twitter.com/8LYfABKc0Z
— Mersin Valiliği (@MersinValiligi) February 20, 2023
Allah peygamber demeyin. Doğayla yaşamayı ögrenmedik. Doğa ama kendini unutmadı sadece. Doğa olması gerektiğini yapıyor biz cehaletin içinde boğulduğumuzdan da altında eziliyoruz.
Cevap
23Cevap
Umarım kötü bir şey yoktur
Tsunami olabilir evet ama japonyadaki tsunami gibi olacağını sanmıyorum. Sel baskın tarzında etki gösterir diye yorumluyorum
Küçük çaplı bekleniyormuş, şu anlık bir şey yokmuş. Demin Habertürk'te Hatay Samandağ Belediye Başkanı konuştu.
Kandilli prosedür gereği tsunami alarmı vermiş, sonra kaldırılmış. Panik yapmanıza gerek yok.
Olabilir tabi ki Allah korusun da maalesef bu aralar Doğalafetlerle boğuşuyoruz Allah yardım etsin
Biraz dalgalar kıyıya dil atar o kadar, abartmayın la
Ulan türkiye de tusinami olur mu saçma sapan konusmayın okyanus a kıyımız mı var bizm
deniz bize çok yakın şimdi de tsunami korkusu sardı beni
Maksimum 50 cm'lik boyuyla tsunami uyarısı bu.
Çıkarımsayamamak normaldir.
Bu kötü günler bir an önce geçsin lütfen daha da kötüye gitmeyelim
tedbir amaçlı yayınlandı ama kaldırıldı uyarı
Yetkililer marinada demleniyordur. Hesabi odemeden kacmak icin uyari cikarttirmis olma ihtimalleri var mi acaba🤫
Saka bir yana tek katli celik konstriksyon marina var millet ordan akin akin kacti aksam. Bizd eguvenlindiye oraya gidiyorduk. Dedim bunlar yemis icmis deprem oldu ayagina topukluyor.
Türkiye tsunami olma ihtimali olan bir yer değil ama deniz bir miktar yükselir 1 metreden fazla değil
Tsunami 200 metre yükseklikte 50 100 km karaya giren dev dalgalar... bizim denizlerde ki mini olur onlara gore
Olabilir ama alan dar yani Marmara dar bir deniz Karadeniz bile dar sayılıyor ihtimal düşük
Bu tarz durumlarda deniz çekilir sonrasında büyük şiddetle geri döner. Muhtemelen önlem amaçlı uyarıyorlar insanları.
Tam tersi gidip kıyıda otururum :/
İlk iki saat protokol gereği bu uyarıyı yapıyorlar
Kıyamet yaklaştı hepimiz ölucez
Türkiye de olma riski sıfır.
Sürekli aynı uyarılar
Nedenini de söyleseymiş.
Sadece hafif taşkın olabilir gibi geldi
Bir göktaşı düşmedi kafamıza awk 🤨
Tusunamk için değil o başka bir şey
Dünyanın sonu geliyor işte
Tsunami olmaz
Karışıklık var etrafta