Çanakkale de müsilaj altında kaldı. Merkez, Kilitbahir-Eceabat arası ve Gelibolu sahilleri salyayla kaplandı. Uzmanlar, Ege’de de müsilaj oluştuğu uyarısında bulundu.Ne düşünüyorsunuz?
Doğanın bize işaretleri bunlar. Sen bu kadar doğaya zarar ver sonrada hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam et. İllaki bir intikamı olacaktı. Gözümüzün önündeki güzellikleri kaybediyoruz. Peki neden? Kendini bilmez şuursuz beyinlerin bir yetişkin değil de ergen edasıyla doğamıza zarar vermesinden.
Kasti yapıldığını düşünüyorum. Önce yardim edilecek durum oluştur sonra da kendini kahraman ilan et kafasi ki bizim halk (özellikle kendi secmenleri) bu tur ucuz numaralara kolaylikla kanarlar. Zaten geçen biri de kanal İstanbul tek çözümü dedi hâlâ anlamayan varsa kafasina tukureyim.
Benim bir suçum yok. Ben denize asla çöp atmam, yazlığın sahilinde her akşam o medeniyetsizlerin ardında bıraktıkları çöplerini toplardık. Hani herkes diyor ya bizim suçumuz diye, benim suçum falan yok.
senin haberin yok mu? ibb şeysi ekrem biyolojik arıtma tesisini temel atmama ile kapattı. o tesisde arıtılmayan atık su bu salya olayında 1 numaralı etken.
@tecrubebılgı olayi ve dolayısıyla detayini bilmiyorum. Lakin bu işte faturayı 2 yili daha dolmamis, icraat yapamasin diye her firsatta eli kolu bağlanan bir belediye baskanina kesmek kötü niyetli partizanca bir yaklaşım olur. Bu ülke, bu doğa hepimizin. O yüzden evvela iğneyi kendimize, çuvaldızı başkasına batirmali , çevresel zararlarin faturasini adil bir sekilde kesmeliyiz.
Hem bilgin yok hem fikrin var. Ekrem ne yapmak istemişte önü kesilmiş. Hastanenin yolunu bile yapmadı gitti konser verdi. Hazır tesisi dünya da bir ilk diye temel atmama töreni yapıp kapattı.
@tecrubebılgı Senin bilgi kaynagin nedir? Atv veye diger satılmış demiroren medya mi? Ben hic olmazsa bilmedigim konuyu bilmiyorum diyebiliyorum. Sen ise sana medyada ne edebiliyorsa maden bulmus hevesiyle millete satmaya çalışıyorsun. Rte kendisi demedi mi bu chp li belediyeye topal ördek diye? Hiç bir devlet bankası chp li belediyelere kredi vermiyor. Ama yandaşlara geri almasiz şekilde saçıyor. Ya olm bi akıllı olun. Ben chp li de degilim ama zekasizligi saygısızlığı kim yaparsa yapsın izin vermem. Bi de tecrübe bilgi yazmis nick adına. Herhalde cehaleti kamufle etme arzusunun bir tezahürü olmuş bu durum.