Güncellemeler
+1 yıl
ŞU DURUMDA "KAFANI DAĞITIP RAHATLAMAN LAZİM" DEYİP CİNSEL İÇERİKLİ KONUSAN SAPIKLAR VAR. YAZİK İNSANLIĞINİZİ KAYBETMİSSİNİZ
Arkadaşlar deprem bölgesinden Ankara 'ya geldik. Yardım için ikamet göstermemiz gerekiyor. Bu süreci hızlandırmanın bir yolu var mıdır lütfen bilen varsa paylaşsın. Para olmadan ikameti nasıl göstereceğiz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kızılay bu konuda size yardımcı oluyor
Benim gibi olanlardan şu an bilgi alıyorum çok teşekkür ederim
Parayla alakası ne e devlet te bile vardır ikamet in
Anlatamadım galiba. Bulunduğumuz şehir yani Ankara 'da ev göstermemiz gerekiyor yerleştik buraya ve düzen kurduğumuzu görmesi gerekiyor. Süreç hakkında bilgi sahibi olan depremzedeler bilgi veriyor şu an teşekkür ederim
Pardon ben anlamamisim
Estağfurullah 🙏
Teşekkürler :)
😊
AFAD ve Kızılay bu konuda size yardımcı oluyor bende öyle yaptım. Aydın'a geldim bende
Nasıl ya lütfen bana bilgi verir misiniz? Size de çok geçmiş olsun
Sagolv
Sağol
Belediye bulunduğunuz şehirde ikamet gostermelisiniz yani düzen kurduğumuzu görecek öyle yardım yapacak. Bulunduğumuz evde arkadasimizin evi yani hurda misafiriz. Bana süreç ve neler yapmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim sıfır paraylayiz şu an
şu an olduğunuz yeri ikamet göstereceksiniz
Direk kaymakamlıktan bildirmeniz yeterli benm. bildigim.
En azından biz kizilayda burada öyle yonlendiriyorduk
Doğru demişler seninlnlarin kafssjni dagitdaydin biz hepimiz burada rahatlardik
Arkadaşının evini gösteremiyor musun?
Yok o ailesiyle zaten oturumu burada
Ev niye tutmuyorsunuz?
Gerçekten dalga mı geciyorsunuz anlamış değilim herşeyimiz gitti ev tutabilmek için zaten insanlardan bilgi almaya çalışıyorum. Parasız kimse ev vermez hem de boş evin bir anlamı yok öyle değil mi? Yeni bir düzen gerekiyor. Dilerim yaşamazsınız tavriniz hiç hoşuma gitmedi
Bizim belediye yapıyo onu
Hangi belediye?
Muhtar yardımcı olur size görüştünüz mü hiç
Valiliğe gidin
Çok teşekkür ediyorum yarın birde oraya gideyim
Gidin rica ederim