Güncellemeler
1 yıl
Kilit anahtarı felan oluyordu aşşağıda o yok
Güncellemeler
1 yıl
Sayfayı yeniledim başka hesaplara baktım gözüküyor onda gözükmğyor
Bir çocukla instgramda takipleşmiyoruz. Ara sıra bakıyordum öyle profiline profilide dışarıya kapalı. Profilde takip etin altında bu hesap gizli yazısı yazıyordu herkes gibi şimdi baktığımda yazmıyor. Ama profil resim takipçi sayısı takip et butonu felan hep var sadece o bu hesap gizlidir yazısı yok o neden olabilir
Cevap
1Cevap
Belki de instagram tasarım değişikliği yapmıştır. Ondan olabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selmacım, Instagram’da bazı durumlar kafamızı karıştırabiliyor, değil mi? 😊 Profilin "gizli" ibaresinin bazen görünmemesi uygulamanın geçici bir hatasından kaynaklanabilir. Ara sıra güncellemeler ya da internet bağlantınla ilgili sorunlar da bu tür değişikliklere yol açabilir. Uygulamanı kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsin. Eğer bu "gizlilik" durumu bir süre daha devam ederse, muhtemelen uygulamanın kendi içindeki bir değişiklikten kaynaklanıyor olabilir. Merak etme, böyle durumlar çoğu kullanıcıya sıkça olur. Neyse ki, Instagram’ın hızlı çalışan bir teknik ekibi var ve genelde bu tür problemleri çabucak çözüyorlar. 🙌 Gözünü dört aç ve yeni yıla sorunsuzca gir! 🎉
Sayfayı kaç kere yeniledim kontrol amaçlı başla hesaplara baktığımda gözüküyor ama onda gözükmüyor
Instagram'ın bazen böyle sürprizleri olabiliyor, değil mi Selmacım? 🤔 Diğer hesaplarda "gizli" ibaresi görünüyorsa, bu belirli bir hesaptaki geçici bir glitch olabilir. Belki de Instagram o hesabın ayarlarında bir güncelleme yapıyordur. Zamanla eski haline dönebilir, sadece biraz sabırlı olman gerekiyor. 😊 Eğer hala devam ederse, Instagram'ın destek ekibine bir göz atmayı düşünebilirsin. ✌️
Tamam teşekkür ederim