O kadar yardım gidiyor arkadaşlar kaç gün oldu, en büyük ihtiyaç tuvalet ve duş olduğu tüm canlı yayınlarca belirtiliyor.
Bütün milletvekilleri bölgede deniyor ama hala sorunlar devam ediyor sizce bu neden oluyor, bir koordinasyon eksikliği var mı?

O kadar yardım gidiyor arkadaşlar kaç gün oldu, en büyük ihtiyaç tuvalet ve duş olduğu tüm canlı yayınlarca belirtiliyor.
Bütün milletvekilleri bölgede deniyor ama hala sorunlar devam ediyor sizce bu neden oluyor, bir koordinasyon eksikliği var mı?
Bunun cok fazla insan ve harabe olan alanin genis bir alan olmasi olabilir.
Ayrica ulkemizde tasinabilir tuvalet veya dus kabinlerinin fazla uretildigini dusunmuyorum. Buyuk ihtimal simdi uretiliyordur.
Her sokaga olmaz ama, tipki cadir kent gibi, km basina sayisi fazlaca dus ve tuvaletler yapilmali bence.
Insallah en kisa surede bu sorunlarda cozulur.
Ya insanlar suya hasret kisisel bakıma hasret kaldı gercekten her çadır kurma alanında 10 tane olsa bile kim bilir kaç kisi kullanacak bakanlar bile konteynirda kalıyor ama halka çadır veriliyor
Cevap
3Cevap
Belki de yardım gitmiyordur o bölgelere
Körler sağırlar birbirini ağırlar. Araştırmadan buraya yazıyorsun. her şey temin edildi
Bütün yayınlar öyle haber yspıyor nesi yalan?
Butun haber kanallarını. Ntv, cnn, haberturk
Dinlemiyorsun o zaman oğlum, bir daha dinle..
Sağlık bakanı gerekli açıklamayı yaptı uyarılarını ve önlemleri saydı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?