Güncellemeler
+1 yıl
Bunu devlet yetkilileri söylemeye kalksa ülkede korku paniğine neden olur. Haarp diye bir şey var deprem üretmiyor fay hatlarını tetikliyor. Bunu sadece bu adamlar söylemiyor koskoca bilim adamları, ABD'DEN adam bile söylüyor insanımız araştırmaya uzak kaldıkları için inanmamaları normal. Bu deprem doğal değil bunu herkes biliyor aslında inkar eden kendini kandırıyorlar başkaları adına.
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece bu programa bakıp adamlar söylüyor sanan keriz çok ama araştırırsanız bunu deprem uzmanı bilmem ne bile söylüyor onlara inanan, bunlara inanmayan keriz olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ramazan Kurtoğlu şebeğin tekidir. Ulusalcı, batı ve insanlık düşmanı bir devletçi. Böyle komplo teorilerine inanan insanlara insan demek beni utandırıyor. Bu aptalların hiçbir bilgisi yok. Ayakta uyumayın sizlerde. O kadar jeolog, jeoloji mühendisi, deprem mühendisi var gidip aptal aptal insanların televizyona çıkıp para kazanmak için uydurduğu komplolara inanıyorsunuz bırakın ya. Bu kadar olunmaz.
Bu tür insanları bir de Programa çıkartıyorlar.
Bunu hiç bir devlet yetkilisi söylemiyor çünkü öyle bir şey varsa bu şavaş sebebi
Her bilgi dogru bilgi degldr