Türkiyede jeotermal enerji cok fazla var eğer bu jeotermal enerji doğru sekilde kulan bilirsek Türkiye deprem hazır hale getirmek için yeterli finasal kaynağı bula bula bileceğimizi düsünüyorum sizin fikriniz nedir neler düşünüyorsunuz ise yarmı?

Türkiyede jeotermal enerji cok fazla var eğer bu jeotermal enerji doğru sekilde kulan bilirsek Türkiye deprem hazır hale getirmek için yeterli finasal kaynağı bula bula bileceğimizi düsünüyorum sizin fikriniz nedir neler düşünüyorsunuz ise yarmı?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Açıkçası ülke adına yapmak istediğim. cok fazla şey var. Lakin bizim bu yönetim ile.
Bencillik hat safada olduğu için maalesef. mumkun değil.
Ne senin dediğin nede bizim dusunduklerimiz.
Ama haklısın gayet mantıklı fikir
Bir sekilde hazır hale getirilecek
İzin verseler olucak zaten de neyse.
Mecbur izin verecekler iktidar kalmak için yapacaklar
Jelibonu rezervimizi bile bile değerlendiremedik üzeri kapatildi.. Bunu da cikarttirmaz dis minnaklar.
Çalmak için iktidarda kalmak zorunda iktidarda kalmak için yapmak zorunda
Ayırıca
Jelibon ne alakası var Jelibonun ana maddesi hayvanlardan elde edilen jelatin olmaktadır. Bu jelatin Genellik ile sığır gibi hayvanların kemiklerinden elde edilir ve uzun süre kaynatılarak yapışkan ve uzayan bir madde elde edilir.
Jelibon yapımında kullanılmakta olan kemikler daha ziyade sığır kemikleridir. Sığır kemikleri büyükçe kazanlarda kaynatılır. Bu sayede jelatinin açığa çıkması sağlanır. Jelatin, kaynadıktan sonra uzayabilen ve jel benzeri bir maddeden ibarettir.
Youtube a melih gokcek jelibon yaz. İzlemediysen cok sey kaybetmissin 😀
Bu ara sosyal medya fazla takip etmiyorum
Japonya gibi olmazsak işimiz zor
Elbet çözüm bulunur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!