AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şu anki hükümetin artık insanları kandırması yetti...
Gitme vakitleri geldi...
Akapeye günahımı vermem. Hiç oy vermedim asla da vermem canları cehenneme..
Bilmiyorum yine içlerinden en iyisi o gidipte chpye oy verirsem amerikanin kölesi oluruz gibi geliyor. Böyle iyi
Sürünmeye devam edebilirsin..
O adama oy verince nolacak sanki çok mu fark edecek? O adamın kendine hayrı yok. Çoğu ülkenin yanında kamburu çıkmış vaziyette sanki biz garibanmışız gibi duruyor. Konuşma yapmak için çıktığında bile kelimeleri karıştırıyor ve Türk olmadığıda bir o kadar belli;)
Şimdi ki halinden Memnunsan makarna yemeye devam etmek için ampule oy verebilirsin.
@KimHyeong Sen halk değil misin, Kötü olana kötü diyip yollaman gerekiyor. Hâlâ nasıl oluyor da bu hükümet iyi diyebiliyorsunuz. Deprem ülkesinden imar barışı çıkarttılar onbinlerce kişinin ölümüne yol açtılar. Memurları rüşvet aldı. İnsanları kandırdılar. Kara borsa ticareti yaptılar. Onlarca kişiyi görmezden geldiler. Kendi halkına hakaret ettiler. Okadar mülteciyi alıp Türkiye'yi suç dolu bir ülke yaptılar. Millet kafasına eseni bıçaklıyor kafasına eseni öldürüyor. Hâlâ şansa yaşadığını fakrında değilsin galiba. Bir gün seni suriyelinin teki çevirs eona karşı zerre hakka sahip değilsin farkında mısın? Öğrenciler makarna ile besleniyorar. Üzerine sos koyacak paraları yok. Üniversite barajları kalkmış elini kolunu sallayan nein gittiğin üniversite ile aynı ünversiteye gidebiliyor. Bu hükğmetten önce dünyada ilk 100de 50de olan üniversitelerimizin en iyileri artık ilk 300de. Kimi savunduğunun bence farkında değilsin. Bu gelirse de aynısı olur diyere suda sevilmeye razı olmak çok ilginç bir kafa. Sen halksın. kötü olanı götürür yenisini getirirsin. Getirdiğin de kötüyse onu da götürürsün. Zaten kötü olan bir devlet ve hükümet. Neden başka bir hükümet ile değiştirmeye bu kadar yanlış bir şeymiş gibi bakıyorsunuz. 23de de hükümet aynı kalırsa neler olacağının farkında değil misiniz? Ben size söylyim. Bence yeni bir hükümet deneyim. Eğer bu yeni hükümet isteklerinizi yerine getiremiyorsa başka bir hükümet denersiniz. 14 yil boynca ayni hükümete takılı kalmak ne demek.
Paul Valery sizin için çok iyi söylemiş, Sadece istiridyeler ve ahmaklar yaşayıp kalır.
ağzına sağlık.
Aynen kardeşim ama işte makarna yemeye alışmış bunlar. Et yiyemedikleri için beyin ölümleri gerçekleşmiş..
@TuttuğunuÇek chp'nin varoluşu bir hatadır başka hata aramaya ne hacet? bir parti düşünün, tek amacı eskiyi tasfiye edip ülkeye batıdan kopya bir sistem yerleştirmeye çalışmak olsun, işte bu chp'dir.
geçmişe çamur atıp karalamak, tavşanın suyunun suyu mahiyetindeki batıdan kopya sistemi bile doğru düzgün oturtamamak... üstelik bütün bunları türk aydınlanması falan filan diye allayıp pullayıp yutturmaya çalışmak...
@KimHyeong Yani senin batı ülkesi dediğin ülkelerinin neredeyse hepsi daha gelişmiş, hepsinin eğitimi bizden iyi, hepsinin adalet sistemi bizden iyi, hepsi daha gelişmiş. Batılıya benzememek istememenizin sebebi nedir gerçekten anlamakta çok zorluk çekiyorum. Eğer kültür kaybetmekten falan korkuyorsanız. Size söyliyim. Türkiye zaten kendi kültürünü çoktan kaybetmiş bir ülke. Araplaştık iyice. Kendimiz gibi kalalım derken iyice arap olduk sayenizde. Batılıya benzemeye çalışmıyorsunuz barı kendiniz gibi kalmaya alışın. Bunu bile başaramıyorsanız bir tane çözüm yolu vardır. O da daha gelişmiş bir millete benzemektir. Batılı olmak size kötü bir şey gibi geliyor sanırım. Anlamsız. AKP'nin yaptığı şey
lkeyi batılılaştırmak değil daha kötüsüne araplaştırmaktır. Ermeni soykırımını tanıyan yangınlarda bir gram anca yardım gönderen depremlerde bize yardımlarını namazla niyazla zar zor yapan filistini koruyan bir kişi hâlâ, ermenistan bile bize daha fazla yardım etti. İsrail'i Yunanistan'ı hâlâ düşman biliyorsunuz. sizin bu düşünce biçimini acilen değiştirmeniz gerek.
Linçlesem mi yoksa kendi başına utanırmısın karar veremedim düşünüyorum🤔
Hükümetin değişmesi gerek..
Kesinlikle
İktidara oy yok.
Muhalefete
Oy verebilecem biri yok 🤣
Cidden hepsi öyle ama içlerinde yine en iyisi akp bence. :')
veda partisi
Ak parti
Kendime
Hökümet qadın
Hıhım
Akp ye
İyi parti
Helal