Arkadaşlar ortak yayında bağış yapamadım diye üzülmeyin biraz önce merkez bankasının bağışladığı 30 milyar tl para bizim paramız teknik olarak 30 milyar tl bağış yaptık
Bundan duyar kasma amacınız ne. Ünlüler canlı yayına bağlanarak fazla kitleye ulaşıyor çogu zengin tanıdığım tırlar dolusu yardım gönderdi ünlü tanıdıklarım da dahil. Neden herkesin fakirlikte eşitlenmesini istiyosunuz
O depremde ne zenginler toprağın altında kaldı ne gayrimenkul zenginleri evsiz acınacak durumda kaldı. Gosteriste olsa olsun zorla yaptırılmış gibide olsa olsun. garibanlarin cebine girsin bu paralar yeter ki.
Örnek bir iş adamı Allah razı olsun 10 milyon TL yardim yaptı ama diyelim 2000 bin çalışanı olsun onlara dairede hediye edebilir ya da çocuklarının eğitim masrafını ödeye bilir nebilim garip
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bundan duyar kasma amacınız ne. Ünlüler canlı yayına bağlanarak fazla kitleye ulaşıyor çogu zengin tanıdığım tırlar dolusu yardım gönderdi ünlü tanıdıklarım da dahil. Neden herkesin fakirlikte eşitlenmesini istiyosunuz
O depremde ne zenginler toprağın altında kaldı ne gayrimenkul zenginleri evsiz acınacak durumda kaldı.
Gosteriste olsa olsun zorla yaptırılmış gibide olsa olsun. garibanlarin cebine girsin bu paralar yeter ki.
Haluk leventi destekliyorum
Ahbapı destekliyorum
Zenginler reklam peşinde
Bağış yapmak isteseler yaparlardı
Çıkıp show yapmazlardı
Oha ben izlemeye başlamadan önce olmuş demek ki. Ülkede hiç bir şeye şaşırmamak gerek diyorum sma az da olsa şaşırıyırum bazen. Bu nedir ya oha.
Hayır katılmıyorum. Deprem olduğu zaman seçilmiyoe hangi bölgede zengin, fakir var. Zenginler de elinden gelenlerini yapıyorlar.
Adaletine bilmem ne yaptığımın dünyası , ne beklersin işte.. biz Allah’ın adaletine güveniyoruz
Ülkeler barış zamanı zenginlerin, savaş zamanı fakirlerindir.
Tamamı ile katılıyorum söylemine , Din denilen kurguda zenginler yaşasın diye vardır
İsteseler ülkeyi cennet yaparlar ama maalesef alllah sabır versin herkese.
Evet öyle
Örnek bir iş adamı Allah razı olsun 10 milyon TL yardim yaptı ama diyelim 2000 bin çalışanı olsun onlara dairede hediye edebilir ya da çocuklarının eğitim masrafını ödeye bilir nebilim garip
Aynen zenginse bugune kadar neden yapmams cıkıp show yapms ego tatmini
Çok doğru seninle biz nekadar çok birbirimize benziyoruz 😂😂
Yardım yerine ulaşacak mı muamma..
aynen öyle çiçeğim
Ama kimse konuşamıyor bunları 🤐
Evet
Evet
Aynen
Doğru