Düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor. Büyük bir felaket gerçekleşmiş ama sen hırsızlık peşindesin. Umarım hak ettikleri cezayı alırlar. Nasıl bu kadar vicdansız oluyorlar?

Düşünüyorum düşünüyorum aklım almıyor. Büyük bir felaket gerçekleşmiş ama sen hırsızlık peşindesin. Umarım hak ettikleri cezayı alırlar. Nasıl bu kadar vicdansız oluyorlar?

İnsan kötü günde belli olurmuş ya gerçekten bazıları o kadar kötü ki görüyoruz izliyoruz okuyoruz belki çok daha fazlası var biz gördüğümüz kadarını yorumluyoruz yağma edenler enkaz altındaki insanların değerli eşyalarını arayanlar yıkılacak binanın içine girip tek tek daire gezenler bunun için bu durumdayız deprem bir uyarı niteliğinde ama maalesef bazıları için değil
Özde değil sözde müslüman olunca öyle oluyor. Ihtiyacı dışında birinin malına göz diken birinin cezası ya idam ya da ellerinin kesilmesi olabilir.
Ihtiyacı olan depremzede bir çocuk aldığı ayakkabıların hesabını düşünüp ağladı. Böylelerine can kurban ama krizi fırsat gören aç gözlükler affedilmemeli.
Zerre şaşırtmıyor şu olaylar beni. Başlarındaki insanlar ne ki kendileri iyi bir insan olsun. Böylesi bir dönemde bu kadar çok iyi insan nasıl ortaya çıktı ona şaşırmak lazım
Maalesef, herhangi bir toplumda her zaman vicdansız insanlar olabilir. Ancak çoğu insanın depremzedelere yardım etmek ve acılarını hafifletmek için çaba gösterdiğini ve bu tür olayların nadir olduğunu unutmamak önemlidir. Bireysel olarak, bizim yapabileceğimiz en iyi şey, insanlar arasındaki dayanışmayı ve empatiyi artırmak için elimizden geleni yapmaktır.
Cevap
30Cevap
vicdanı ve ahlakı olmayanlar bu tür şeyler yapabiliyor
Karaktersizler
Buna vicdansızlık değil, onursuzluk, adilik, ahlaksızlık denir.
Bizim anlamadığımız konulardan birisi bu. Benim açlıktan ağzım koksa şunu yapmam mesela. Ama bu ülkede zerre kadar onuru olmayan, insanlardan nefret eden, fırsat bulduğunda her şeyi yapacak hayvandan beter çok itoğlu var.
Neyi şaşırtıyor seni ki. Başını secdeye koyup. "çalıyor ama çalışıyor" diyen milletin hırsızı da böyle olur. Yani cidden ben şaşıranlara şaşırıyorum. Şuanda tabletten görev bölgesinden röportaj dinliyorum. Adam diyor abimi yengemi kaybettim. Kendi ailemi hala çıkaramadık. burada gavur kurtarma ekipleri de var. Gavurlar müslümanlardan altınları eşyaları kollama derdine de düşmüş. Durum bu
Ben şunu öğrendim hayatta olursa olsun insanoğlu asla iflah olmaz Allah bize o kadar sıkıntı veriyor o kadar arlığını gösteriyor fakat hala bu insanlar inanmıyor ve bu belalar niye geliyor diye hayıflanıyoruz işte bunlar yüzünden böyle
Çok güzel söyledin aynen öyle biz böyle devam ettikçe ne depremler gelir daha başımıza
Herif taa Denizli'den gelmiş yağma için. Artık gözü arsızlıkla, hırsızlıkla bürünmüşse tek bir amaç uğruna geliyor. Yazıklar olsun hepsine Allah bildiği gibi yapsın
Gerçekten bu kadar mı düştü bizim insanımız senin orada kardeşin kurtulmayı beklerken, can verirken senin yaptığına bak. Ahlaksızlığın da bir sınırı olur zaten gördükçe deliriyorum
Vicdanımızı "Başkalarına saygısızlık yapabilirsin, bunda beis yok" diyen birkaç kendini bilmez sözüm ona prof ve internet şarlatanı yüzünden kaybettik. Acilen fabrika ayarlarına dönmeli.
Terbiye sınırlarını tavan yapan şeref yoksunu kişiler haysiyet gurur duyğu olduğunu düşünen sözde insanlar ın resimlerini GSM şirketleri ile herkesin cep telefonu na gönderilmesi çok iyi olur!!
Gerçekten berbat insanşar var umarım serbest bırakmazlar ve ceza alırlar
İnsan olduklari için herşeyi beklemek lazım hayvanlar gibi vefakar değiller
hataydan birinin kartini alip adanada alisveris yapan bile varmis oha yani
bogazlari kesilip sonra cesetleri parcalanarak 10 tane ilin girislerine asilsin... ibret diye..
Hataydaki trafik polisi gibi dövselerdi keşke AHH ah ibret almıyorlar
Vicdan olsa zaten öyle bir şey yapmazlar bu insanları idam etmek gerekir.
kolunu bacağını kesip bırakacaksın ne yaparsa yapsın
bozuldugu zaman insandan daha kötü bi yaratık yoktur diyor atasözü unutmayalım
Rezil hırsız yağmacılar alçak leş kargaları
İnsanlarda merhamet duygusu kalmamış dünyanın diyer ucundan yardıma gelmiş adam bu insan müsbetlerinin derdide hırsızlık olmuş
Vicdansızlar işte başka ne denir bunlara. Her durumu fırsata çeviriyorlar.
Gereği yapılır umarım.
Allah bin türlü belasını versin hepsinin
İnsanda vocdan kalmadi artik
Söylenecek söz çok , söylenecek söz yok...
insanlar çok acımasız
Kan alacaksın bunlardan ama sağlıkçılar değil..
Allah korkusu kalmamıs
İnsanlık bir nimettir herkese nasip olmaz.
Bunları s2cen görecekler dünya kaç bucak
Beter olsunlar haram olsun inşallah
Bunları öldürmek serbest olsa
İnsanlar vicdansızlığı geçti şerefsiz olmuşlar
Şerefsiz hepsi
Şerefi olmayan bir insana şerefi dayatamazsın.
Vicdansız, insanlıktan nasibini almamış yaratıklar
Tambur karakter yoksunu insanlar
Vicdansız pislikler
Öldüreceksin onları
İnsan işte
Hepsine idam verilmeli
Allah sizin
Allahın cezaları
İnsan olmadıkları için
Hep böyleydi insanoğlu
türkiye yani
En ağır ceza