gerçekten suçluluğu netleşirse, ihtiyacı olmadan çaldıysa falan.. bence 3 yıl yatsınlar belki akıllanırlar.
ihtiyacı olup da yağma yapana bir şey diyemeyiz (depremden etkilenip zorunda kalan)

gerçekten suçluluğu netleşirse, ihtiyacı olmadan çaldıysa falan.. bence 3 yıl yatsınlar belki akıllanırlar.
ihtiyacı olup da yağma yapana bir şey diyemeyiz (depremden etkilenip zorunda kalan)

Hapis cezası almaları aslında iyi olurdu ama geçen sefer sosyal medyada gördüm birinin kulağını kesmişlerdi sanırım bu çok acımasızca her insan hata yapabilir tamam çok zor dönemlerden geçiyoruz hırsızlık yapmaları yağmalık yapmaları çok saçma ama bu kadar da fazla gibi 2-3 sene hapis cezası olabilir ama kulak kesmek ne ya
Eşim yağmacıların dövüldüğü video'lara bakıp gebertsinler şerefsizleri dedi. Yazık dedim ya ihtiyacı vardıysa ya acsa ya cocuğu varsa. Eşim de dediki, yemek yerleri kuruldu, iyi kötü dağıtım yapılıyor. Bu şerefsizler şehirlerdeler merkezlerdeler iyi kötü yardima ulaşa bilirler. Köylerdekiler yapsa tamam mecbur kaldi diyelim cünki coğu yere daha yardim gitmedi.
Gercekten tır önü kesen. Tv, telefon... bu tarz şeyler calan ömür boyu yatsin icerde. Hepsini birbirine ayaklarından zincirleyip deprem bölgesinde calışdırsınlar pislikleri.
Ama cocuğu icin bir ekmek alanıda bunlarla aynı kefeye koymasınlar.
Gıda maddesi alanlara kimse elini sğrmedi zaten.
Bunlar tırları yağmalayan, insanlara gönderilen yardımları gaspeden, marketlerden gıda harici diğer şeyleri çalmaya çalışanlar.
Bu tipler savaş xamanı olsa insan bile öldürür bunu yapmak için. Bunları kamçılatıp şehir girişlerine asmaları lazım
"İhtiyacı olup da yağma yapana bir şey diyemeyiz." Bunu neye göre diyebiliyorsunuz? Şimdi de bu moda çıktı. Kuran'da bile harama ne şekilde el uzatılacak belli. Orada yuzbinlrrce insan niye gidişte bir şişe su almadı? Bir tek onlar mı susuz kaldı? Sinirliyim. Ha benim bi dükkanın da yok.
Meşrulaştırmayın, gidin Japonya'daki depremde insan davranışlarını görün. Yağmacılara gelince, beter olsunlar.
Ülkede savaş olsa ALLAH korusun bunlar hainlik peşinde olur. Böyle bir durumda bunu yapanlardan iyi bir şey beklenmez.
Yaptıkları vatan hainliği normalde
Aç bir ekmek almış ondan bahsetmiyorum.
Cevap
59Cevap
Bence iyi bir ceza almalılar
İnsanlar acı çekerken onlar kar elde etme amacı güdüyorsa orada kıyafetsiz kalan insanlara gidecek kıyafetlere yemeğe suya göz dikiyorsa idam edilsin. İnsanların canı tatlıldır bunun için ölmeyi göze alacaklarını sanmıyorum bir daha yapılmaz. Suçu net olan insanlar için tabi
Direk binanın altında kaldı oldu diyeceksin yasatmayacaksin bunları insanlar can derdinde bunlar ölen vatandaşlarımızın kollarını kesip bileziklerini çalacak kadar insanlıktan çıkmış s. refsiz o. rus. pu çocuğu yemin ediyorum orada değilim orada asker polis olsam yasatmazdim kaçarken bina altında kaldı bu kadar basit girdiği ev yıkıldı artçı sarsıntıdan oldu tabiki döve döve öldürürdum o ayrı mesele
Müebbet yesinler. Hatta önce bunları ayaklarında zincirle enkaza göndersinler. Oradaki insanları çıkarmak için zorla gönüllü yapsınlar. Sonra da tıksınlar içeri, hiç bitmesin cezaları. Devlet bunları kullansın her şeyde. Vicdansızca davranılmalı. Evet böyle olmalı cezası. Onlarda vicdan olsa böyle vicdansızlık yapmazlardı çünkü.
Aç kalmamak icin sahibini bulsa para verip alacak ama mecburen cocuguna goturmek icin yapanlar varsa bu sekilde soyleyecekler durustce.. ve maksimum cezayi alacaklar. Ama hirsizi gaspcisi piksopati kanunlari ve hukuk yapisini bildikleri icin ben yapmadim ordan geciyordum diyecek ve ceza almayacak. Tekrardan sokaklara yagmaya inecek.
Sacma sapan algi yapan sensin.
Benim soyledigimle senin anlaytigin seyin alakasi yok. Ben hukukun nasil islediginden bahsediyorum sen ise zayif alginla anladigin kadariyla sığ şeylerden bahsediyirsun
Sen ac haberlei izle heyecanlanmaya devam et. Ayri dunyalarin insanlariyiz. Ogrendigim en onemli sey ise cahile asla laf anlatilamayacagidir.
O zaman ben de özür dilerim yanlis anladilmaysa soru yok pardon
Bide onlaramı bakıp besliyecekler, dayak attılar doktorumu meşgul ettiler hapise atsalar ömör boyu yedirip içirecekler, bunları direk depremzede yapacaklar anladınız siz onu. O kadar insan kan ağlıyor evlatları çocukları anaları babaları gitmiş.
Hirsizligin idami kac ay ki? Devlet cezasini yukseltmeli. Vatandasin malini koruyamayan devlet mi olur? Goruyoruz deprem bolgelerinde adam koskoca televizyonu yagmalamis magazadan. Atm ler komple yok almislar
Bu felakette bunu düşünenler ibret için idam edilmeli. Belki diğer insanlara örnek olur da böyle bir işe kalkışmazlar. Bu nasıl bir vijdansızlık örneğidir anlamam.
ha terörist ha fırsatçı ikiside vatan haini esnek davranmayan lazım yagmaci dediğin baya yüklü mal kaçırma veya deprem yerlerinde değerli maden ve paraları cep telefonlarını çalma belki eşinin dostunun eşyasını sahip çıkıyor olabilme ihtimali var. ama bu yartim tirlarinin önünü kesme veya hanesine bahanelerle indirenlere af yok olduğu yere gömsünler.
Bu soruya bir şey diyemiyorum çok farklı noktalara gider çünkü olay yaptıkları tabiki de kabul edilebilir bir şey değil ama cezaevinde de beslenecek bunlar sınır dışı edelim başımız ağrımasın
İhtiyacı olduğu halde sahipsiz mağazalardan almaya utanan yüce karakterli insanlar da varken, yağmacılar mahkeme bile görmeden vurulmalı. Yaşamaları gereksiz.
"Bence hiç yatmasınlar Suriyelilerin hepsiyle birlikte yağma yapanlarda vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilsin" diyerek konuştum kendi kendimle. Zaten ancak kendi kendime konuşabiliyorum
Daha büyük sorunlar var, güvenlik meselesi sebebiyle bir çok kurtarma ekibi ülkesine geri dönüyor.2 3 yağma haberi bunların yanında hiç..
İsrail'de İsrail Savunma Kuvvetleri ve yetkililer arasında yapılan görüşmelerin ardından Türkiye'deki deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyeti yürüten İsrailli gruplardan 'United Hatzalah' ekibinin "güvenlik tehdidi" nedeniyle ülkeye dönmesine karar verildi.
Israel National News'in haberine göre; United Hatzalah CEO'su Eli Pollack cumartesi günü, Türkiye'deki ekibinin başına olabilecek en kısa sürede görevi sonlandırma ve İsrail'e dönme talimatı verdi.
www.dokuz8haber.net/israilli-bir-arama-kurtarma-ekibi-guvenlik-tehditleri-nedeniyle-ulkesine-donuyor
Alman ve hollandalı ekipler daha öncede bu kararı almışlardı sanırım.
Nasıl olsa ülkeye bir hayırları yok dövün gitsin kırsınlar ellerini kollarını bacaklarını şimdi cezaevine atsan orada da iyi bakılıyor.
Açlığın olduğu yerde Hukuk dikkate alınmaz; ve Kanunun dikkate alınmadığı yerde, Açlık olacaktır. - Benjamin Franklin
Ömür boyu gün yüzü görmesinler.
Aslında gerçek hakları ellerinin kesilmesi ama yapmayacakları için ömür boyu hapis cezası da bu cezaya denk bence
Ben buna benzer bir soruya cevap yazdım. Zaten katilsiniz dediler. Ne bekliyoruz ki diyenler oldu.
Bu tür insanlar topla zararlı. Bunların asla çıkmaması, hatta idam edilmesi gerekiyor ama hiç öyle olacağını sanmıyorum.
Topluma zararlı, sadece kendi çıkarlarını düşünen varlıklar.
Bunlara mühebbbet versinler vermeselerde ellerini kırsınlar. insanlar canla başla mücadele ederken beyefendiler hırsızlık peşinde.
mümkün olsa asılsalar.. içeride gereğini yaparlar bunlara. bu işin zorunluluğumu olur. herkesin ihityacı var orada, herkes yağma yapsın ozaman..
İdam geri getirilsin. Bir de bu hayvanları beslememize gerek yok. Bizim vergilerimizle onlar yemek yiyor, su içiyor. Hakları yok o yemeyi yemeye.
Karnını ya da yakınlarını doyurmak için çaldıysa serbest kalmalı, onun dışında olabildiğince ceza almalı. Suçu kesinse tabi ki.
Ülkeyi yağlamamış olan büyük suçluların da böyle yüzleri önünde cezaevine gitmesi gerekirken kendilerini gösterme yarışına giriyorlar
Aslında gönül ister ki çok farklı çok ağır ceza versinler ama çok yatmazlar diye düşünüyorum maalesef
Akıllılar hepsi zaten. Vicdan çipi takılmalı bazı türlere!!
Allah sizi bildigi gibi yapsın inşallah millet can derdinde bunlar mal derdinde
Vatandaşlıktan çıkarılsınlar. Zira bu hırsızlıktanda ileri vatan hainliği
ihtiyacı olmadan çalmışlarsa en az 5 yıl falan verilmeli
Böyle ahlaksızlarla yaşadığım için gerçekten utanıyorum
Açlıktan (zaruretten) ekmek ve gıda maddesi çalanlar hariç, eşya çalanlara af yok.
OHAL bölgesi olduğu için 12 yıl alırlar bana kalsa daha çok ceza almalilar
Bunları evlat diye bağrına basan anayı mezarında ters s*keyim.
Küfür yine anneye gitti! Türkiye’de kadınların sesi yüksek çıkmadığı gibi çocuklarının eğitimlerinde de pek etkili olmuyorlar maalesef! Hele ki erkek çocukları babaları rol model alıyorlar! Yani diyeceğim o ki çekin ellerinizi artık kadınların üstünden!
Genellemenin mantığı yok. Şu an bunlardan birini elime verseler gebertene kadar her türlü işkenceyi zevkle ederim. Orada en az 32 bin kişi öldü, kaç kişi sakat kaldı, yaralandı. Orada insanlar can derdindeyken, bu tarzdan ş e r e f s izlikleri eden sakatatları doğuran 'ana'yı da, tohumunu atan babayı da, bunları 'yar' deyip bağrına bastığı kadinı da, bunları seven ve gram değer veren reşit olan her kim varsa ruhunu s*keyim.
Bence bir süre ceza verilip sonra da sinir disi edilmeli
Suç geçmişi olan insanların her fırsatta işleri baltalayacağı bilinmiyor bak sen ya
Bence içerde rahat rahat yatmak yerine maaş vermeden 3 yıl çalıştırılsinlar.
Vatan hainliği ile yargılanmalılar. onunda cezası müebbet.
böyle bir zamanda işlenen suç 3 yılla akıllandırmaz
Bunun sencesi bencesi yok. Yasalar bellidir ve uygulanmalıdır.
Ellerini kesip salacaksin ki bak bir daha yapıyor mu
suriyelileri sinirdisi etsinler turkleride tek ögün 5 yil ceza yatsin
Daha yeni başlıyor ne yazık ki! Bunlara karşı çok uyanık olması gerek ve hiç bir şekilde fırsat verilmemeli!
Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bence
#Hükümdar
9700 olmalıydı bence o sayının... Çünkü 970 sanki temsili bir sayı gibi olmuş.
Tabii ki de ceza yesinler fakat bu şekilde dövmek kulak kesmek gibi iğrenç videolara gerek yok arkadaşlar kim olursa olsun cezasını vermek biz insanlara kalmadı.
Hemen idam edilmeleri gerekiyor
Vatandaşın vergisi ile beslenmeleri doğru değil
içeri almaları saçma ki zaten. Vatan hainini bile iceri arıyolar. Bunlarin cezası idam olmalı. Yol kesip yağma yapiyolar ya onlardan bahsediyorum.
Ben başbakan olacağım bunları kimin malını çaldı ise ona vurdururum ölüm olmalı ölüm
Bunların bedeli ceza olmamalı ya bunlara farklı şeyler yapılabilir bence
O r o s s s p u Çocukları
Onun bunun çocukları
Evet şana katılıyorum haklısın
vatan hainliği ne kadarsa o kadar
Aç gözlükler.
Yine devrede
Müebbet versinler böylesi vicdansızlara
Eğer Suriye se sınır dışı edilir
Helalinden bir 15 20 yıl olmalı bence
Umarım ağır bir ceza alırlar..
Ceza alacaklarını sanmıyorum