Gündem Bu saatte uyumayan herkesin ya derdi ya korkusu mu var? LeydiStark Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu ara uykularım aşırı düzensiz Deprem, stres ve dertler vurdu mu bizi? Sizin nasıl? Bu saatte uyumayan herkesin ya derdi ya korkusu mu var? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet genel olarak sorunları oluyor o yüzden uyku tutmuyor 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kuşku yok bende asla yok sonunu bile bile gerekte yok insan kendini belli ediyor yalan konuşsa bile iyi geceler 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Depremden yana fazla üzüntülüyüm. tanıdığım kişilerin haberileri geldi... onun dışında iyim ve hayat devam ediyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deprem korkusu knk yataktayım üstümü bile çıkarmadım montun cebine cüzdanı sigarayı çakmağı powerbanki koydum bekliyorum 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç biri yok ben gece insanıyım , gece erken uyduğum zaman hayat kaçıyor gibi hissederim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet genel olarak sorunları oluyor o yüzden uyku tutmuyor
Kuşku yok bende asla yok sonunu bile bile gerekte yok insan kendini belli ediyor yalan konuşsa bile iyi geceler
Depremden yana fazla üzüntülüyüm. tanıdığım kişilerin haberileri geldi... onun dışında iyim ve hayat devam ediyor.
Deprem korkusu knk yataktayım üstümü bile çıkarmadım montun cebine cüzdanı sigarayı çakmağı powerbanki koydum bekliyorum
Hiç biri yok ben gece insanıyım , gece erken uyduğum zaman hayat kaçıyor gibi hissederim.
Derdim de var hastayım birazda o
Çok yalnızım be abla😪
Benim baş ağrım var.
Benim görevim var :)
Hiç sorma 😏
Ne zaman dert bitti ki..
Uykum yok
Korku djjddj
Çalışıyoruz knk
deprem nöbeti