Diğer Millet uyumayan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Eveet. Güzel bir gece uyumayan var mı? Millet uyumayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. uyumadım 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet uykular haram oldu arzular tavan yaptı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uyu geçer Yorumla yagmuuradam +1 yıl Uyumadım gelsene Yorumla Soran +1 yıl Niye uyumadın abim Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Bennnn, libido uyutmuyor 😈 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Telefonu elinden bırak şeytan doldurur Yorumla Bravenight +1 yıl Doldursunnnn, fena mı olurr 😉 Yorumla Soran +1 yıl Son pişmanlık neye yarar.. Yorumla Bravenight +1 yıl Gelseneee yanalım bu geceee, pişmanlıklar olmadaan Yorumla Soran +1 yıl Allah'ım sen görüyon ben bişey yapmiyom Yorumla Bravenight +1 yıl Nxnzmzmdkdmd Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet var iyi geceler arkadaşım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sanadaa iyi gecelerke Yorumla Hadiiyani +1 yıl Neden uyku tutmadı arkadaşım Yorumla Soran +1 yıl Kafam güzel sanırım senin niye Yorumla Hadiiyani +1 yıl Bir saat önce çay içince öyle oldu Yorumla Hadiiyani +1 yıl Ne yapacağız boyle sana afiyetler olsun Yorumla Soran +1 yıl Kahve ayıltmıyor muydu yer mi değiştiler Yorumla Hadiiyani +1 yıl Evet kahve iyi gelir wma iyi duygu. Şimdi nasılsın baş ağrısı var mı bittimi Yorumla
dhjkfsdj Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Evet ben 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanıtlarımdaki ilk kızsın naber nasılsınn Yorumla
RolanddDeschainn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Henüz uyumadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yat uyu hemen poponu düzgün ört Yorumla RolanddDeschainn +1 yıl Uyumadım yine Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eveeeet sen sdfsdf 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Aaa ne tesadüf sendee Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Ozz gel tanışalım 🤤🤤 Yorumla Soran +1 yıl O emojiler ne öyle korkutuyon Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Korkucak bişey yok güzel şeyler var şsdlf :P Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Boyun kaç senin Yorumla Soran +1 yıl Host Yorumla Soran +1 yıl 1.63 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Çok minik kesin ya 😢 Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Öyleymiş Yorumla Soran +1 yıl Boyum mu yo çok minik değilim Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Benim bedenim için evet 😌🤤 Yorumla Soran +1 yıl Beden ne alaka abim Yorumla MnikSevenDev188 +1 yıl Bplkrk Yorumla
By_Kobra Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Herkes uyuyor sende uyu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Uykum gelmiyo ki ninni söyliyen yok Yorumla By_Kobra +1 yıl Gel hemen bekliyoruz 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen mi söylicen ninni Yorumla By_Kobra +1 yıl Hee olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla By_Kobra +1 yıl Bekleriz efem 😂 Yorumla
rascalovvvvvv Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl sahuru bekliyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şimdi ye yatt Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çookkk 0 2 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Napıcan acaba uyumayanı Yorumla Soran +1 yıl Sohbet muhabbet başka ne olabilir 🥹 Yorumla
comodus Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 57% +1 yıl Diğer konusunda 417 cevap paylaştı. Varrr 0 5 Yorumla comodus +1 yıl Ben yine uyanığım Yorumla Soran +1 yıl Niyo uyumadin Yorumla comodus +1 yıl Nöbetlerin alışkanlığı Yorumla Soran +1 yıl Heaa Yorumla comodus +1 yıl Sen? Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 630 cevap paylaştı. Evett been 0 0 Yorumla
steelbullet23 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 695 cevap paylaştı. Ben varım nolsu 0 0 Yorumla
black_knight_ Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Sanki mesaj yazacan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aaa niye öyle diyonuz konuşmak isterseniz burdayım Yorumla black_knight_ +1 yıl Eee daha daha nasılsın knka Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ki iyi gibi sanırım sen? Yorumla black_knight_ +1 yıl Ben iyim iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uyuyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi uykularr kabuslu rüyalar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu ne yaman çelişkidir 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olmaz mi 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazmaya usenip 5 gün önceki soruyu mu guncelledin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok la soru hakkım bitti zjwqsnid Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm tüh kötü olmuş :) Yorumla Soran +1 yıl İstediğim kdr soru soramiyom🥹 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dimi ama salin insanları rahat rahat sorsunlar kısıtlama nedir. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben ve benimki var 😀 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Köpeğin dimi ay ne kdr tatlıdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet benim gibi tatlı o da 😀 Yorumla Soran +1 yıl Oyy Yorumla
Mucisamba Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Bennn 0 5 Yorumla Mucisamba +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Gececilere hoş geldin Yorumla Mucisamba +1 yıl Hoşbuldum sohbet edelim Yorumla Soran +1 yıl Olurr Yorumla Mucisamba +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var napcan 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem napalim Yorumla Soran +1 yıl Ben yazamıyom ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki tamam neyse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyumadımm sen neden uyumuyosun Yorumla Soran +1 yıl Ücüler uyutmuyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben uyutuyum seni Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl istiyorsan Yorumla Soran +1 yıl Ninniyle ben ninnisiz uyuyamam ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaten var sırtını okşarım ninni söylerken Yorumla Soran +1 yıl Aaa yoo gıdıklanırım uyuyamam ozmn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sarılsam peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizleden çıksana sen Yorumla Soran +1 yıl Çıkamıyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben çıkıyım ekle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
uyumadım
Evet uykular haram oldu arzular tavan yaptı
Uyu geçer
Uyumadım gelsene
Niye uyumadın abim
Bennnn, libido uyutmuyor 😈
Telefonu elinden bırak şeytan doldurur
Doldursunnnn, fena mı olurr 😉
Son pişmanlık neye yarar..
Gelseneee yanalım bu geceee, pişmanlıklar olmadaan
Allah'ım sen görüyon ben bişey yapmiyom
Nxnzmzmdkdmd
Evet var iyi geceler arkadaşım
Sanadaa iyi gecelerke
Neden uyku tutmadı arkadaşım
Kafam güzel sanırım senin niye
Bir saat önce çay içince öyle oldu
Ne yapacağız boyle sana afiyetler olsun
Kahve ayıltmıyor muydu yer mi değiştiler
Evet kahve iyi gelir wma iyi duygu. Şimdi nasılsın baş ağrısı var mı bittimi
Evet sen neden uyumadin
Evet ben 😄
Yanıtlarımdaki ilk kızsın naber nasılsınn
Henüz uyumadım
Yat uyu hemen poponu düzgün ört
Uyumadım yine
Eveeeet sen sdfsdf
Aaa ne tesadüf sendee
Ozz gel tanışalım 🤤🤤
O emojiler ne öyle korkutuyon
Korkucak bişey yok güzel şeyler var şsdlf :P
Boyun kaç senin
Host
1.63
Çok minik kesin ya 😢
Öyleymiş
Boyum mu yo çok minik değilim
Benim bedenim için evet 😌🤤
Beden ne alaka abim
Bplkrk
Herkes uyuyor sende uyu
Uykum gelmiyo ki ninni söyliyen yok
Gel hemen bekliyoruz 😂😂
Sen mi söylicen ninni
Hee olmaz mı
Olur
Bekleriz efem 😂
sahuru bekliyoruz
Şimdi ye yatt
Çookkk
Napıcan acaba uyumayanı
Sohbet muhabbet başka ne olabilir 🥹
Varrr
Ben yine uyanığım
Niyo uyumadin
Nöbetlerin alışkanlığı
Heaa
Sen?
Varr
Evett been
Ben varım nolsu
Olmaz mi
Var elbette
Var.
Sanki mesaj yazacan
Aaa niye öyle diyonuz konuşmak isterseniz burdayım
Eee daha daha nasılsın knka
Bilmem ki iyi gibi sanırım sen?
Ben iyim iyi
Uyuyorum
İyi uykularr kabuslu rüyalar
Bu ne yaman çelişkidir 😂
Olmaz mi
Yazmaya usenip 5 gün önceki soruyu mu guncelledin 🤣
Yok la soru hakkım bitti zjwqsnid
Hmm tüh kötü olmuş :)
İstediğim kdr soru soramiyom🥹
Dimi ama salin insanları rahat rahat sorsunlar kısıtlama nedir.
Ben ve benimki var 😀
Köpeğin dimi ay ne kdr tatlıdır
Evet benim gibi tatlı o da 😀
Oyy
Yok knk
Varr
Var ben ve ufaklık
Bennn
Evet
Gececilere hoş geldin
Hoşbuldum sohbet edelim
Olurr