keşke sadece şöyle anlarda değil de her zaman birbirimize böylece sarılıp kenetlenebilsek..
Barcelona, Türkiye’deki depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu. pic.twitter.com/iWGqDfdcRg
— Pusholder (@pusholder) February 12, 2023

keşke sadece şöyle anlarda değil de her zaman birbirimize böylece sarılıp kenetlenebilsek..
Barcelona, Türkiye’deki depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu. pic.twitter.com/iWGqDfdcRg
— Pusholder (@pusholder) February 12, 2023

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
çok güzel bir davranış yapmışlar
Deprem insanıi yardım gerektiren bir durumdur insanlar için bir dakika sayğıda biz buluna biliyormuyuz ? dünya kimine göre acımasız ya da umut dolu herkes kendi dünyasında !!
İnsanlığın kazanması için illa felaketler mi olması gerekiyor anlamıyorum.
Helal olsun ispanyollara, kurtarma ekipleride yolladılar 🇪🇸
Helal olsun kral hareket bence zaten kaptanımız Arda Barça’yı boşuna tercih etmemiş anlaşılan 🤩
Bütün dünya buna inansa
Bir inansa, hayat bayram olsa
İnsanlar el ele tutuşsa
Birlik olsa...
Siyasiler olduğu sürece dünyada senin dedgin olmaz canim
şu durumda bile yalan yanlış haberler provokatörler oldukça benimde umudum yok zaten tiksiniyorum Twittera girmek bile istemiyorum iğrenç ithamlarindan dolayı nefret kusanlar böyle büyük bir afette bile zehrini kusmayi durduysaydi güzel insanların hatırına bu ülke adına umudum oluşacaktı ama görüyorum ki dünyadaki bütün insanlar bile bizden daha duyarlı!
İnsanlarda sıkıntı yok ayrıca yardımseverlik açısından dünyada bizden önde olabilecek bir millet olamaz, ortalığı karıştıran ülkede ve dünyada siyasiler, dünyada başka milletlerin başıma bı hal gwlincede ilk giden bizler oluyoruz
Bugün dost yarın düşman dünya hep birbirine böyle acı günler geçince unutuyorlar
Acımızı paylaşmaları duygulandırıci
Herkes destek oldu çok güzel bir davranış
milan macındada yapıldı