Gündem Depremde çocuğu için bisküvi saklayan amcayı izlediniz mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yeminle içim yandı ya çocuğuna saklamış 3 gündür yememiş? Depremde çocuğu için bisküvi saklayan amcayı izlediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten yaşayan bilir yakınını kaybeden ve o acıyı Çeken bilir 0 0 Yorumla
Xxxdilaraxxxx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Sonrasında amcanın bir oğlu kurtuldu diye gördüm haberlerde 😊 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Gündem konusunda 2b cevap paylaştı. Yüreğinde merhamet ve vicdan olan insan bu şekilde davranır ve esas Müslüman odut. 0 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl İzledim ve göz yaşlarıma engel olamadım. İçim parçalandı. 0 0 Yorumla
Semra67yyy Takip Et Xper 1 Yaş: 43 +1 yıl İzledim ve kendi oğlumdan utandım depremzedelere gülüyor 18 yaşında 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Gündem konusunda 345 cevap paylaştı. Ama cocugu cıkarıldı enkazdan sevındım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten yaşayan bilir yakınını kaybeden ve o acıyı Çeken bilir
Sonrasında amcanın bir oğlu kurtuldu diye gördüm haberlerde 😊
Yüreğinde merhamet ve vicdan olan insan bu şekilde davranır ve esas Müslüman odut.
İzledim ve göz yaşlarıma engel olamadım. İçim parçalandı.
İzledim ve kendi oğlumdan utandım depremzedelere gülüyor 18 yaşında
Beni en kahreden olay buydu :(
En çok etkilendiğim kişi!
Ama cocugu cıkarıldı enkazdan sevındım
İnsanın içi parçalanıyor ya
Evet ya. Gerçekten çok üzücüydü:(
Acımaz olur mu ağladım çok
boğazım düğümleniyor 😢
Evet 🥲
Çok acı...