Gizli Üye(36-45)+1 yılKim ne verirse versin ya da vermesin, beni ve kimseyi ilgilendirmez lakin gönlüm bu ülkeden rızkını kazananların zor günlerde diyetini ödemesinde yanadır. Allah kabul etsin. Belki söylemekten hicap duyduğu başka yardımlarda yapmıştır. Bağlı olduğu kurum ve kuruluşlardan da yardımlara önayak olmuştur. Ailesi de ayrıca çok fazla yardım yapmıştır. Bu arada kendisinden zerre hazetmem o başka.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostlar alışverişte görsün. Bu vatandaşın sırtından ihya olmuş biridir kendisi. Yine de yardım yardımdır diyeceğim ama cahil cahil konuşmak istemiyorum. Hiç samimi değiller. Bahsi geçen kişi 150 bin liralık bir seyahati 1,5 milyon bir harcamaya çevirmişti yakın zamanda. O yüzden '' diyanet olunca ses ediyorsunuz, islam düşmanısınız'' diyenlerin vururum ağzına. Biraz açın gözünüzü kimyasal mı veriyorlar size. Araştırın bu adamlar vergilerimizi nasıl tıka basa yiyorlar görün.
00 Yorumla
+1 yılSizin derdiniz İslâm düşmanlığı yapmak galiba? Birçok insan 1 aylık maaşını bağışladı. Hem de kat kat fazlasını kazananlar. Niçin tek bir kişiyi hedef gösterip, insanlara kin ve nefret hissiyatları yüklemeye çalışırsınız?
Birilerini eleştireceğinize, "depremzedeler için ben ne yaptım?" Diye sorsanız ya kendinize..20 Yorumla
+1 yılAli Erbaş dinin temsili değildir herkese olduğu gibi kendisi de eleştirilebilir. Yardımın azı çoğu olmaz o ayrı. Ali Erbaş ya da diyanet işleri başkanlığını eleştirenlere Allah düşmanı İslam düşmanı diyemezsiniz!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Gündem konusunda 26,7b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten o maaş ona haram onun maaş almaması lazım
10 Yorumla Allah'ın düşmanları!
İslam'ın düşmanları!
Sizin derdiniz diyanet değil!
Sizin derdiniz diyanet işleri başkanı da değil!
Sizin derdiniz İslam'ın bu topraklarda boy vermesi, yayılması ve görünür hale gelmesi.
Cehennem için kredilerinizi bu dünyada bol bol doldurun. Size acıklı bir azabı müjdeliyor kitabında Allah Teala!!!
102 Yorumla- +1 yıl
Bazıları maaşını paylaştığını niye yazıyor, haberdar ediyor diyor.
Hocamız haberdar etmese, diyanet işleri başkanı 1 kuruş depremzedeye yardım etmedi diyeceksiniz.
Ne yapsın la sizin elinizden, ne yapsın? Ne yapsa suçlu adam sizin gözünüzde...
Kininiz ne büyükmüş bee! - +1 yıl
Kendisi sadece bir diyanet işleri başkanı değil. Bir profesör. Gecesini gündüzüne katmış profesör olmuş. Sizler üniversitedeki bur doçente bile karşına geçip aldığı parayı soramazsınız.
Bindiği araba sinirlerinizi bozuyorsa, burada ona buna laf yetiştirmek yerine oturun çalışın kendi ihtisas alanınız neyse o dalda doçent olun profesör olun makamları hak edin size de orada bulundunuz sürece Mercedes tahsis etsinler.
İnsanlar sizin gibi dedikoduyla bu makamlara gelmiyor!
Gündem konusunda 802 cevap paylaştı. sımdı soyle. adam maası uzerınden referans vermese calıyor derler. 2 ay maasını verse bi garip devlet memurusun hani 2 ay veriyorsan ne yicen derler yine. en güzeli 1 maastır kanımca. ayrıca su var. bence insanlar yardım etmek zorunda da değil. bu iş gönül işi. kendisi tabi makam sahibi goz onunde insanalrı yardıma tesvik ediyor bu yuzden ornek olup yardım göndermesi gerek mi evet bence. inandırıcılıgını yitirmemesi icin. bu acıdan bak bence. yoksa haklısın 1 maas neki diyebilirsin de ali beyin bi maası da hani 30 40 ı rahat vardır bence adam profersor olmus hangimiz bu kadar bagıs ytapıyoruz. tutar bence yine iyi. ticaret erbabı değil ki adam mecbur maas uzerinden yardım yapacak yani. neyse uzattım sorry gizli kız
20 Yorumla
+1 yılEvet. Ne kadar büyük bir insan 😥 oysa ne çileler çekiyor biz bilmiyoruz. Mesela bir keresinde 11 yıllık arabası arıza yapmış ve o da yolcusunu korumaların arabasında tamamlamişti. Son model Mercedesi bile çok görüyorlar 😥
16 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten ne dertler varmış ya
- +1 yıl
Haklı hoca 🥴
- +1 yıl
Bu baya eski haber heralde? Şu an son kasa zırhlı maybach biniyor heralde 15-20 milyon vardır?
- +1 yıl
@Coolguy8610 zırhlı mı 🤔 🤨 dualar korumuyor herhalde
- +1 yıl
Valla ben öyle hatırlıyorum 😀 ama teyide muhtaç, araştırmak lazım 😀
- +1 yıl
Çile bülbülüm çile🙂
Konu din veya diyanet olunca nedense saldırmaya geçiyorsunuz. Başka yardımda yaptıklarını duydum, ne istiyosunuz çözemedim.
143 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık
- +1 yıl
diyanet işleri başkanı neden zırhlı mercedese biniyor?
11 yaşındaki araca biniyorum diye zırlıyor
sosyal medyadan korkumuzdan yeni araç alamıyoruz
diyen biri var , şimdi şöyle bir düşün ve karar ver.
+1 yılArtık yapılan yardimlari az veya çok diye mi ayırıyorsunuz? Herkes bi kendini sorgulasin lütfen.
137 Yorumla
Soran+1 yılkendimi sorguladığım için her şeyi sorguluyorum. ben gidip bir maaş göstergesi yapmıyorum. yardım bölgelerindeki yardımlarımı, nakit yardımlarımı, ürün gönderimi yardımlarımı herkese bağırmıyorum. teşvik edici olsun diye yapıyor desem 1 maaş mı sadece 1 maaş?
- +1 yıl
1 maaş 2 maaş farketmez yardım yardımdır. Bakış açınızi değiştirin.
- +1 yıl
Hocaların maaş alması doğru değil
- +1 yıl
Evet değil
- +1 yıl
Sen neden benim yorumuma atlıyorsun koca burnunu sokuyorsun
Çok olmamış mı diye eleştirirken sen kendin kaç lira bağışladın oturduğunuz yerden klavye kahramanlığı yapmayın
85 Yorumla
Soran+1 yılne kadar da ergence bir yorum. kendimi sorguladığım için her şeyi sorguluyorum. ben gidip bir maaş göstergesi yapmıyorum. yardım bölgelerindeki yardımlarımı, nakit yardımlarımı, ürün gönderimi yardımlarımı herkese bağırmıyorum. teşvik edici olsun diye yapıyor desem 1 maaş mı sadece 1 maaş?
gel istersen tüm dekontlarımı atayım da gör ne kadar bağışladığımı. aldıklarım, gönderdiklerim, nakit yolladıklarım. ne dersin? sen de bana at. seni de sorgulayayım.
Soran+1 yılBen din yüzünden falan bunu açmadım. Başka aşırı yüksek maaş alan birini görseydim onu da böyle sorguladım. Karşıma bu geldi ve bunu sorguluyorum. Yardım yardımdır tamam mı? Onda hemfikirim
- +1 yıl
Bence devlet memurlar hasbel kader ne verirse ama bu ülkenin esas kaymağını yiyenler nerde emin ol o bölgede şu an hep orta düzey geliri olan insanlar var, ağa babalar katlar yatlar sefa surenlerin kaçta kaçı bu işin içinde ve yardım ediyorlar onlara bakılmalı, yoksa 20 30 bin maaş alan insan ne kadar veriri, şu an benim dayım ve 5 tane evladı Hatayda arama kurtarma da bunu bu. Yonleride var
- +1 yıl
Bu adam kaymağın dibini yiyenlerden pardon ama
Sen ne bağışladın onu söyle? Ortalık sizin gibi avcılar ile dolmuş taşmış. Kimse bağış yapmak zorunda değil bu insanlık vicdan meselesi. Adamın vicdanı ne kadarına el veriyorsa bağışlar orası seni bağlamaz sen kendine bak.
52 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMesele yapmıs olmasi senin bu havlayisin niye acaba g.. tunu y.. aladiklarina o. ptuklerine bakiyon mu bakmazsin. isine gelmez yalamak opmek varken
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBicok insan maas paylasiyo takdir edilirken diyanet bunu yapinca nerenize batiyor din dusmanlari? Insaniz diye dolasin ortada.
84 Yorumla- +1 yıl
Din tüccarları diyecektin herhalde
Soran+1 yıldin düşmanı olduk iyi mi
- +1 yıl
Doğruyu söyleyen kazanmaz hiçbir zaman
- +1 yıl
Anlamazlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini maaşını bağışlamış sağ olsun, az çok olmaz , belki daha fazlasını yapmıştır bir şey diyemem orasına , ama din görevlilerine maaş çağrısı yapması biraz ironik olmuş , insanlar ay başını zor getiriyor zaten ülkemizde ( tüm memurlar için böyle durum ) ve bunun sorumluları arasında pozisyon aliyor kendisi o yüzden aylık maaş gibi bir destek istenmesi bence doğru olmamış , herkes gücü nisbetinde yardım etmeli , kimi canıyla kimi malıyla kimi duasıyla , bu işler böyledir...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiyanetin bu kadar size batması neden? Yanlış anlaşılmasın ben diyabetin politikalarını çok doğru bulmam bütçe konusu falan . Ama cidden yetmedi mi artık? Herkes bir şekilde bir şey yapıyor
55 Yorumla
Soran+1 yılBana batan diyanet değil. Başka aşırı yüksek maaş alan birini görseydim onu da böyle sorguladım. Karşıma bu geldi ve bunu sorguluyorum. Yardım yardımdır tamam mı? Onda hemfikirim ama ben gidip bir maaş göstergesi yapmıyorum. yardım bölgelerindeki yardımlarımı, nakit yardımlarımı, ürün gönderimi yardımlarımı herkese bağırmıyorum. teşvik edici olsun diye yapıyor desem 1 maaş mı sadece 1 maaş?
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu eleştirinin aynısını fotoya bir ünlüyü koyarakta yapmaya davet ediyorum seni?
Soran+1 yılgöster bir maaş bağışlayan ünlüyü yapayım hadi. karşıma geleni yapıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılDiyaneti görme çabasını diğer ünlülere de teşvik ediyorum o zaman hiç paylaşım bile yapmayan tepki görünce piyasaya çıkan ünlüleri görürsün.
- +1 yıl
Çok haklısın 👏🏻👏🏻
+1 yılZaten o maaş ona haram onun maaş almaması lazım (şimdi linç ederler beni olsun ben doğruyu söyleyimde eleştiriye açığım)
20 Yorumla- Gündem konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılKonu din veya diyanet olunca neden saldırıyorsunuz insanlar 1 TL vermeyi bile çok görürken abiyeler elbiseler terlikler bilmem daha saçma sapan şeyler gönderilirken derdiniz ne gerçekten anlam veremiyorum
10 Yorumla
+1 yılsizin böyle yorum yapmanızda saçma şahsen iyiliğin veya maddi yardımın bana göre büyüğü küçüğü olmaz damlaya damlaya göl olur netice de
41 Yorumla- Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen diyanet başkanı olsaydım yaptığım maaşı paylaşmazdım. Halil Konakçı, İhsan Şenocak gibi enkaz bölgesine gider elimden geleni yapardım. Yaptığım miktarı da kimse bilmezdi
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni bu yüzden şu an linçliyorlar soruda bak. Bana batan diyanet olup olmaması değil abi ya. bana ne diyanetten. Başka aşırı yüksek maaş alan birini görseydim onu da böyle sorguladım. Karşıma bu geldi ve bunu sorguluyorum. Yardım yardımdır onda hemfikirim
ne yapsın işte herkes elinden geleni yapıyor. çok ya da az. vermese vermez. vermek zorunda değil ama vermiş. o da bir hayır.
30 Yorumla
+1 yıl1 aylık maaşını bağışlaması çalmadan sadece devletin verdiği maaşla yetindiğini gösterir. Kendisi milyoner değil, dolayısıyla üzerinde konuşulacak bir konu değil.
11 Yorumla- +1 yıl
@KızlarSoruyor Bu KS'nin de paylaşım tasdik etme mantığını çözemedim. Yakın zamanda kadınların dinlerde ne kadar önemsiz olduğuna dair çok güzel bir Bence yazdım. Tamamen bilgi dolu. Ama birilerini rahatsız eder diye onaylamadılar, dini korumak adına mıdır bilmem. Fakat Diyanet'i hakir görmek için ortaya atılan bu saçma soruları vitrine çıkarıyorlar. Cidden çok ilginç.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz neden böylesiniz? Neden her şeyi kötüye yoruyorsunuz ya?
64 Yorumla
Soran+1 yılkötüye yormak mı? diyanetle afadın bütçelerine baktın mı bir? 1 maaş destek ne? www.gazeteduvar.com.tr/diyanet-isleri-baskani-erbasa-882-bin-lira-ikramiye-35-bin-lira-emekli-maasi-haber-1599428 şu haberi oku bir
Cevap sahibi+1 yılUmrumda değil adamın tarafını tuttuğum yok
Soran+1 yılumrunda olmasa da şunu savunuyorum.
ben yardım bölgelerindeki yardımlarımı, nakit yardımlarımı, ürün gönderimi yardımlarımı herkese bağırmıyorum. teşvik edici olsun diye yapıyor desem 1 maaş mı sadece 1 maaş?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ben o açıdan bakmadım
Simdi burada oncelikle niyet ve gaye ayni soruyu simdi sana soruyorum boyle bir soru sormandanki gayen ne hadi adami kotuleyelim ya da gulelim bunu yaptik diyelim bundan kim ve fayda saglayacak ne kadar bos bir bir soru hic icerigi olmayan sadece kalabalik yapayim derdinde bir soru
00 Yorumla
+1 yılKarşılığında 2 maas ikramiye verilsin hatta cennette deniz manzaralı ultra lux guvenlikli cesmelerinden ejder meyveli smoothie akan saray verilsin
00 Yorumla
Allah razı olsun servetinden ne veriyorsa ona göre sevabını alır
Bu adam bana pek samimi gelmiyor
Keşke Diyanet işleri başkanı Halil Konakçı olsa00 Yorumla- Gündem konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimsenin ne kadar bağışladığını sorgulayamaz...
31 Yorumla- +1 yıl
Evet ama sahtekar dindar olduğunu teyit etmiş olursun kb
Gündem konusunda 499 cevap paylaştı. Maaş bağışlamayı teşvik etmek amacıyla açıklamış olabilir bunu. Kendisi Dinî açıdan örnek oluşturabilecek bir şahsiyet sonuçta.
10 YorumlaSen kendi 1 aylık maaşını bağışladın mi peki?
Saçma sapan sorular sormayın milyoner değil bu adam
10 Yorumla
+1 yılBu uygulamayı Afganistan da yaptılar memurlar 1 günlük bakanlar da 1 aylık maaşlarını verdiler Türkiye ye
10 YorumlaSöylediği ile yaptığı bir olmayan, laf salatası yapanlardan işte. 1 aylık maaş nedir, daha neler duyacağız...
10 Yorumla
+1 yılHangi maaşını bağışlamış, malum devlette tek maaşla yaşayan pek yok. Emekliye çalışma diyenler 2 3 maaş alıyor en az.
10 Yorumla
+1 yılÇok olmuş ya, diyanet denen saçma bakanlığın bir çok bakanlıktan daha fazla ödenek aldığını düşünürsek.. Neyse
10 YorumlaGündem konusunda 501 cevap paylaştı. Maaşı yerine makam aracı olarak kendisine atanan o milyon dolarlık aracı hibe etseymis daha gerçekçi olurdu.
00 YorumlaBunların insanlığı bu kadar oluyor ben hiç şaşırmadım. Ne demişler çok din konuşan en dinsiz imansız olurmuşş
00 Yorumla- Gündem konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılDiyanet işleri başkanı bilmiyorum yapılan yardım gizli yapılır milletin gözünün sokarak değil bakın ben yaptım diye ?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende paylaş hadi büyüğü küçüğü var mı? Seni de görelim.
53 Yorumla- +1 yıl
Ha ha demi 🤣🤣👍🏻
Cevap sahibi+1 yılAnca laftalar.
- +1 yıl
Çok haklısın. Aşırı garez var. Bende sevmiyorum ama bu kadar da olmaz
Yardımın küçüğünü büyüğünü sorgulamak hatta alay etmek adi bir davranış.
20 Yorumla
+1 yılMerak ediyorum, sen ne kadar bağışladın soruyu soran arkadaşım?
10 Yorumla
+1 yılYardım yapmış ya miktarını önemseyecek zamanda değiliz çorbada tuzu olsun misali.
10 Yorumlasen 1 aylik maasini bagislasana hadi. birak 1 aylik maasini 1 saatlik ucretini ver bakim.
10 Yorumla
+1 yılİlk başta az dedim ama sonra sanane istediğini verir dedim. Çünkü öyle bize ne isterse 50 lira atar.
10 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu tür paylaşımlar semboliktir siz kaç maaş bagisladiniz bilmiyorum ama Allah bakışınız kabul etsin
11 Yorumla- +1 yıl
Bagisinizi*
+1 yılBaşka var mı böyle bir yıllık maaşını paylaşan ünlü ya da zengin de olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPakistan milletvekilleri 1 aylık maaşlarını bizdeki depreme bağışladılar. bizim vekillerden ses yok. Diyanetin reisi bağışlamış Allah kabul etsin.
00 Yorumla
+1 yılKim olursa olsun şu zor günlerde iyi niyetli yaklasiyordur. Kotuleyemem kimseyi çok canlar yandı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne verdin o... pu bu kadar eleştirip duruyorsunuz. Lan öldünüzmü dötünüze pamuk sokacak erkek ve kadin hoca bulamayacaksınız. Susun da herkes işini yapsın nankörler
00 Yorumla
+1 yılaz veya çok kim ne yaparsa allah razı olsun zaman dalga geçme alay etme değil yardım etme zamanıdır.
00 YorumlaGündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ufff helal olsun valla ya , duaları yeterli olurdu aslında ama bide bağış mi yapmış
00 Yorumla- Gündem konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılİşte sonra geçinirler ben insanım müslümanım falan filan diye.
00 Yorumla
+1 yılBindiği milyonluk arabayı bağışlasa ya. Fakire şükretmeyi öğretirler kendileri lüks içinde yaşarlar
00 Yorumlahelal beee al takke ver külah bisqtrgit yallah
00 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet çok olmuş. Peki mersedesinin ve şoförünün 1 aylık maliyeti kaç paraymış?
00 Yorumla
+1 yılReklam yapmasına ne gerek vardı bir de maaşını yazsaydı bari
00 Yorumla
+1 yılNe var da bir aylık maaş da. 6 aylık bağışlasa yeridir.
00 YorumlaAllah razı olsun ya çok bonkörsunn kıyamam şimdi parasiz kalacak
00 Yorumla- Gündem konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılSanırsın sadece maaştan geçiniyorlar, başka parası yok zannedersin , bunlar varya bunlar neyse konuşursam terörist derler.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç aylık istersiniz hanım efendi. Diğer bakanlar millet vekilleri vermiyor sesiniz hiç çıkmıyor
10 YorumlaEn çok bütçeyi alan kurumlardan biri bir s3ke yaradıkları da yok o kadar parayı hortumluyorlar, bağışla mağışla sevimli görünmeye çalışıyorlar birde, bari hortumladığınız paranın bir kısmını verin tekrar hortumlarsınız sonra koymaz size
10 YorumlaBir maaş yerine altındaki arabayı satarak destek olabilirdi. Diyanetin bütçesi bu ülkenin özeti gibidir.
00 Yorumlabu adam yapmış bütün bakanlara örnek niye teşkil etmiyor o da sorgulanabilir
00 Yorumla- Gündem konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye de olmaması gereken tipler ve zihniyetler işte.
00 Yorumla - Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka biri olsa tebrik edersiniz konu din ya da islam olunca saldırırsınız. 1 senelik maaşını verse bu seferde başka kılıf bulcaksınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz da mankenlerle futbol camiasıyla falan uğraşın haydi bakim
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat