Ece Ronay'ın klibinde rol almıştı biliyorsunuz. Ardından Ece Ronay, Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddasıyla şikayet etmişti. Şimdi Erbil hapis cezası almış. Savunmasında da "Bu yaşıma kadar dört evlilik ve ilişkiler yaşadım ancak hiçbir şekilde taciz ve şiddet söz konusu olmadı. Tuzağa geldim" demiş.
Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ı taciz ve tehdit ettiği gerekçesiyle 4 ay 15 gün hapis cezası almış. Bu süre yeterli mi?
3 yıl ve aşağısında alınan cezalarda şahsın denetimli serbestliği yoksa para cezasına dönüştürülür ki Mehmet Ali Erbil'in cezasının maddi karşılığı da oldukça düşük zaten.
Gerçekten taciz edip etmediğini bilmediğim için az veya çok diyemem ama taciz varsa elbetteki oldukça az bir ceza.
4 ay mı? bunun diğer olaylarını da katıp en az 10 yıl alması lazım. Bu gibi insanlar umarım hakkettiği cezayı hem alırlar hem de toplum tarafından dışlanırlar.
Ceza aldığına göre mahkeme gerçekten taciz olduğuna hükmetmiş olmuyor mu? Eğer gerçekten prtada bir taciz varsa bu ceza ancak niyeti olanı cesaretlendirir.
Ben bu olayı biliyordum. Adamın kendisini taciz ettiğini iddia ediyor. Sonra adamı klibinde oynatıyor. Adam seni taciz ettiyse klibinde niye oynatırsın? Taciz edilen insan taciz edilir edilmez polise koşar. Ortalığı birbirine katar. Adamı klibinde oynatmaz. Telefon konuşmalarını da internette dinledim. Hiç de aralarında taciz geçmiş gibi değildi. Adam buna diyor ki Tiktokta herkese açacağına bana aç sadece diyor. E bu da doğru. Tiktokun ne olduğu belli. Tiktokta her boku yiyince namuslu ahlaklıydın oradaki erkekler görünce/gösterince o adamlar bakıp bakıp 31 çekerken taciz olmuyordu da Mehmet Ali Erbil dediğinde mi taciz oluyor. Yani gündeme gelmek. Klibi izlenme kassın falan derdi bu. Bu olay 1-2 senelik olay.
Şimdi şöyle ki, tuzağa gelme durumu da var ve delil yetersizliğinden dolayı serbest bile bırakılabilirdi. Bazı kadınlar zengin erkeklerden para kopartmak için taciz üzerinden şantaj bile yapabiliyor.
Mehmet Ali Erbil, muhtemelen tehditten dolayı bu cezayı almıştır. İş daha ileri bir boyuta gelseydi mesela tecavüz gibi, o zaman yıllarca ceza alırdı.
Hukuk delilsiz ve hele hele duyguları içine katarak ceza kesemez.
@adımsevimli bebegımız olduguny düşün dedım ne zamab evleneceksın kac yasındasın falan 21 yasındaki bakıre reelde erkeklerle asla muhattap olmayan birinın hayal dünyası ne var bunda ben ona gel evlenelım mı dedım
İnanmıyorum şımarık iş yapıp yapıp üzerinden prim kazandiktan sonra yaptı iş yaparken neden tacizci olamdu gidip Mehmet Ali erbili desteklen adamla evlendi bu kadar karakter yoksunu guruesuz gelip namus davasu mi yapıyor
Ece Ronay o.. bunun tekiykenn nasil tecavuz taciz oluyor bu nasil oluyor namuslu o... buluk mu oluyor egee oluyorsa nasil oluyor bunu o.. bularr mi cikardi ki
Anne travmasi var bu adamin. Hesabini diger kadinlara odetiyor kendince.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle bir tacizin olduguna ancak saflar inanır. O kız herkesle yatıp kalkabilen ahlaki değerleri ve inancı olmayan bir kız. Mehmet alide ayni biri eski kaşr biri yeni kaşr farklari yok. Biri TV de reklam olmak için biride tiktokta reklam olmak için cabaladi işler biraz sarpa sardı tabiki sonuç bu.
önceden bu adamı toplum çok seviyordu. Canlı yayında yapmadığı ahlaksızlık kalmadı. Toplum adeta hayrandı. Şimdi, adam akpyi destekledi diye sapıq ilan edildi. Önceden aklınız neredeydi?
4 ay mı? Binkez yazıklar olsun şu adam ülkenin azılı sapığı adam kadın manyağı gözü doymaz her kadın kendi hakkı sanan bir şerefsiz. Umarım hapiste indirirler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gülşen niye 3 yılda bu… 4 ay yak bu ülkeyi yak yak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
nasıl taciz ettiğini bilmiyorum. belki de hiç etmedi