öyle bir zaman ki.. yağmacıdır, çalandır falan filan görüp küfür üstüne küfür ediyorum, arkasına 2 dk sürmeden bir şey görüp duygu seline gömülüyorum :( bizim çoluk çocuk dediğimiz genç tayfa aslında o kadar olgun ki..

öyle bir zaman ki.. yağmacıdır, çalandır falan filan görüp küfür üstüne küfür ediyorum, arkasına 2 dk sürmeden bir şey görüp duygu seline gömülüyorum :( bizim çoluk çocuk dediğimiz genç tayfa aslında o kadar olgun ki..

Böyle doğal afetlerin ilk günlerinde bir yardım seli olur. Ama ilerleyen zamanlarda bu yardımlar azalarak kaybolur. Oysa bu depremden etkilenen insanlar minimum 1 yıl bunun etkilerini yaşayacak, insanı duygulandıran yardımlar elbette oluyor ama devletin asli görevlerinden biridir bu tür doğal afetlerde hiçbir vatandaşını mağdur etmemek, devlet bu depremde sınıfta kaldı. Ben şahsen olayın ilk gününden itibaren daha etkin bir AFAD, Kızılay TSK gibi devlet kurumları görmek isterdim. Ahbap gibi dernekler bugün devletin yapması gereken şeyleri yapmaya soyunuyor. Neden çünkü insanlar Kızılay ve AFAD gibi kamu kuruluşlarına güvenmiyor. Asker polis olmayan kişiler yağmacı dövüyor çünkü polisin bunlarla mücadele için yeterli olduğunu düşünmüyor. Bende yardım yaptım bu arada ama keşke devlet hiç yardıma gerek kalmadan çozebilseydi bunları, tabi bunlar parayla oluyor.
Her zaman söylüyorum, çocukluk demek tekamül ile eşdeğerdir. Şu çocuk kadar saf düşünülebiliyorsa hala insanlık için bir umudumuz var demektir. Helal olsun yüreği kocaman aslan parçası. Allah sana güzel hayırlı hayatlar nasip eylesin 🤲🏻
Cevap
8Cevap
Umarım yardım yapar herkes.
Senin çocuk kalbini severim yavrum benim 😢 Adamsın Mahir sen.. geleceğin mangal yürekli adamlarından..
Çocukların küçücük yüreğinde sevgiye bol yer bulunur...
Keşke büyükler ders alabilse.
Çocuklar saf bey temiz kalplilerdir Allah onları korusun
Yardımsever ve iyi niyetli çocuk Rabbim bebekleri ve çocukları korusun
selam ne haber
Ay canım yaa senin yardımından ne olacak neyse 😂😭😂😭😂😭
çocukların insani duygusu büyüdükçe köreliyor
Helal olsun sadece çocukluk degil bu yetiştirenlere helal olsun
Çocuklar kurtulunca çok mutlu oluyorum
Bu çocuklar okusun adam olsun ev yapsın asıl!
Barış abi verir misin yazmış bir de çok tatlı
Bu çocuk gibi düşünemedik.
Helal olsun be çocuğa
Ben.
Kıyamam ya
Çocuk kalbi ne güzel tertemiz oluyor
Onun minicik kalbine kurban olurum♥️
benimde öyle 😢
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?