Güncellemeler
+1 yıl
youtube.com/shorts/mPQskAvi3P0?feature=share
Gereksiz eşya göndermeyin diyor anlatmak istediği şu biliyorum ama üslubu sıfır
Gereksiz eşya göndermeyin diyor anlatmak istediği şu biliyorum ama üslubu sıfır
Depremzedelere 2 el kıyafet göndermeyin bakın Haluk Levent kızıyor
Ne lakayık adam ya anlatmak istediğini anlıyorum oraya gönderilenlerin rezilliğini biliyorsunuz kirli eskimiş yazlık bikini hoşuma ne ararsan gönderdiler ama bu demek değil ki ikinci el oraya kimse eşya göndermeyecek ikinci el de demeyelim ayrıca o ne biçim tabir benim bir sürü montum kazaklarım vardı ama giymiyordum tertemiz eski de değildi ya bir ya iki defa giydim onların hepsini gönderdim burada önemli olanın niyet ve mantık olduğunu düşünüyorum yeni kıyafet almış göndermiş yazlıklar bilmem neler önemli olan insanların işine yarayacak bir şey göndermek Ama adamın üslup sıfır ya ne düşünüyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İkinci el olduğunu bildikleri kıyafetleri giymeyi içleri elvermeyebilir. Kendini onlaırn yerine koy. Zor durumda olmaları bunları memnuniyetle karşılayacakları anlamına gelmez ki.
Senin gibi düşünmüyorum..
Ne düşünüyorsun peki
Ordaki insanlar insan senin benim gibi kimsenin ikinci elini giymek zorunda değil bu demek olmuyor ki senin kıyafetlerin kötü iyi niyetli olabilirsin ama hâk etmiyorlar senin benim gibi sıfır alınıp giyecekler hepsi bu , millet kullanılmış dön gondeiryor buda yardımları aksatiyor içinden ayiklamakla uğraşıyor orada da hangisi giyile bilir diye.
Şu an insanlar soğukla cebelleşiyor farkında mısın ve şu an herkesin sıfır eşya gönderecek Ne parası var ne zamanı var ömür boyu kullansın demiyoruz zaten şu kötü günleri atlatana kadar insanları şu an soğuktan koruyacak bir şey lazım kullanılabilir eşyaların gönderilmesi gerektiği taraftarındayım orada milyonlarca insan var bir avuç yeni eşya kime yetecek
Bir avuç yeni eşya yok tırlar dolusu var hatta çoğu yerlerde geziyor sokak ortalarında , sizin gönderdikleriniz ise içinden seçilip veriliyor yani secilirken topuklu ayakkabı , makyaj malzemesi cips kutusu , Sarap kadehi , saçma sapan şeyler geliyor insanların çoğu bunu ayiklamakla ugrasiyor demek istediğimi tam anlamadın..
Demek istediğini anladım gereksiz eşya göndermeyin Evet ben de buna katılıyorum da Haluk levent'in üslubunu beğenmiyorum
Ben seviyorum sevdiğim bir kişilik karakterli onurlu bir adam , herkesin düşüncesi farklı tabi saygı duyarız.
Öyle