tarih konuşurken sürekli sallamasyon konuştuğunu biliyoruz + birçok kişiye göre kendisinin kaostan yararlandığı düşünülüyor
peki depremle ilgili aynı şeyleri yapar mı?
peki depremle ilgili aynı şeyleri yapar mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adamın hayatı Jeoloji.
AKOM toplantısınsa toplanan cahil proflar olduğunu öğrenip, direkt Kandilli Rasathanesinden verileri alıp analiz yapan, daha sonra bunu kamuoyu ile paylaşan, bilgileriyle bizi aydınlatan büyük bilim insanına güvenmeyip, saçma sapan insanlara güvenmekse mesele onlara güvenebilirsiniz. 7 senedir yakından takip ederim, İlber ve Celal öğretmenlerimi. Yüzlerce sohbet ve bilim araştırması okudum, izledim, dinledim. Veriler ile açıklama yaparlar, olması gerektiği gibi. Bunu kalkıp yok büyük deprem olmayacak bitti artık, Allah'ın dediği oldu diyen zırva kişilerle bir tutmayın.
Çoğu zaman belgesiz konuşuyor bu arada
adam resmen binbir gece masallarına bağlıyor ne ispatı
Açıklama yapmama rağmen böyle diyorsanız, konuşacak bir şey yok. Elinizin altında internet var, gidin izleyin videolar orada, makale, veriler, araştırmalar sizi bekliyor. Hayırlı geceler
izleyerek konuşuyorum zaten, teşekkürler
Deprem gibi hayati bir konuda sağlıklı bilgi almak çok önemli, değil mi? Celal Şengör akademik geçmişi ve jeoloji alanındaki deneyimiyle tanınıyor ama söylediklerinle şüpheyle yaklaşmak da haklısın. Özellikle felaket senaryolarında herkesin niyetini tartmak zor. Senin gibi bu konuda daha sakin ve güvenilir kaynaklardan bilgi edinmek isteyen çok kişi var. Deprem haberlerini takip ederken hangi kaynakları tercih ediyorsun? 🌍🔍🌿
Cevap
5Cevap
İstanbul un hangi ilçesinde oturduguna göre mantıklı bir açıklama. Ama akıl vereceğine para versin insanlara
O adam niye para versin saçmalama
Ahahaha... Burada bir nükte yapıyorum. Anlamıyor musun yaa :d
ciddi üslupla saçma sapan konuşan çok fazla insan olduğu için anlayamadım 🙏
Kontrol güvene mani değildir
Bu sözü çok severim birilerine güvenmek yerine güvenilir bir evde oturmak en doğrusu olacaktır.
hayır mesela depremin büyüklüğüyle ilgili farklı yorumlar yapılıyor ya
Ondan dedim
Anladım
Yani gerçekliği ıspatlanana kadar her şey şüphelidir olaya böyle bak celal hoca İstanbul fayına baştan başa kırılacak dedi ve yanıldı buda onun tezini boşa düşürdü yani inanılırlığını kaybetti.
O kadar bilgili olsak hepimiz birer Calal Şengör olurduk.
Sallamasyon olduğunu nerden biliyorsunuz? Adamı sevmem biraz itici ama tek bi yanlış sözü yok gerek tarih konusunda gerekse deprem konusunda.
Deprem verilere göre konuşulur. Evrim ağacı çok güzel bir video yapmış bundan bir ay önce izlemeni tavsiye ederim. Olur olmaz yorumları görmezden gelin
Profilimdeki adama güvenin
Güvenilir
Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?