Adıyaman'da depremde yıkılan çok sayıda binanın müteahhidi olduğu belirlenen, Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş Gürcistan'a kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Ne söylemek istersiniz?

Adıyaman'da depremde yıkılan çok sayıda binanın müteahhidi olduğu belirlenen, Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş Gürcistan'a kaçmaya çalışırken İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. Ne söylemek istersiniz?

Suçu müteahhitlere yıkmak doğru değil, çözüm hiç değil. Peki o müteahhitlere yapi izni verenler nerede? O müteahhitlerin bu şekilde basit yapıyla insan hayatıyla oynamasına müsade eden hükumet nerde? Müteahhitler yanacaksa, aşağıdan yukarıya onlara bu yapi izinlerini verenler de yansın. Ben inşaatçı değilim yakınım da yok bu şekilde. Yanlış anlaşılmasın.
Yakalansa ne olacak ki, aynısını 99 depreminde gördük hiç biri ceza almadı en uzun kalanı da yaptığı bütün binalar yıkılmasına rağmen Veli Göçer'di o da yanlış değilsem 8 ay falan yattı.
Cevap
11Cevap
Umarım ceza alırlar
Abi devletin elinde tüm imkanlar var ayri bir birim tahsis edilip su 7 günde tüm müteahhitler ve ve tum sorumlular gayet tesbit edilirdi ve hepsine yurt dişi yasaği gelebilirdi. Her sey yavaş işliyor cildircam. Bir muteahhidin kactiği veya saklandiği soyleniyor mesela. Anlamiyorum ben bu düzeni
İçim yanıyor sadece... Çok biriktim çok sinirliyim.. Biri har dese gürele dalacak kadar sinirli. Ben aylar sonra hala sinirli sinirli gezerken hayat lay lay lom yine her şey devam edilecek ve tedbir alınmayacak ya ben yanarımm ona yanarımm.
Buna kim sebep olduysa hepsi cezasını misli misli çeksin ister mutahitler olsun ister siyasetçiler olsun kimler sebep olduysa kahrolsun
Neden kaçıyor? Demek ki uygunsuz gördüğü bildiği düşündüğü şeyler var. Gel açıkla ben şu kadar beton şu kadar çimento şıu kadar demir kullandım yıkıldıysa benim suçum değil Allahın takdiri de. Niye kaçıyorsun demek ki malzeme de bir iş var şaibe var
Hepsi rant ve para için. Giden beton önerkleri demir örnekleri inan çürük orada çorba parası yiyerek her şey iyimiş gibi görünüyor
Öbür tarafta hesabını verecekler bunun😃 herkeze unutur ama Allah unutmaz
Adalete dair ümidim yeşerdi, kaçamadıkları ve tutuklandıkları için.
o binalar için denetleyen yapım izni veren belediye çalışanlarını da bulmak lazım
Kaçsınlar gitsinler işte neden yakalama zorunluğu duyuyoruz ki
Bu dünyada kaçtılar var sayalım, diğer tarafda nereye kaçacaklar? 🙂
Kaçıyorlarsa demekki suçlu olduklarını kabul ediyorlar!
Suçlu aramaya devam. İşte ülkenin yönetici kafası bu
Söyleyecek çok sözüm var ama diyeceğim tek cümle Allah ıslah etsin olacak
ülkedeki tüm müteathitler sorgulansın
görevini yapmayanın malvarlığına el konulsun
Allah belalarını versin cidden ahlakla hakla işini yapmak çok mu zor
Emeğinize sağlık iyi paylaşım knk
Sadece müteahhit suçlu?
Ucuz malzemeden yaptıklarını biliyolar serefsizler
Kaciyolarsa var bı bokluk
Hemşerim oldukları için utanıyorum.
Hemen yakalanıp hapse tikilmali
Salınır iki güne