2002'deki Milenyum Tatbikatını akıllara getirdi.
Senaryosu : Hedef ülke, bazı denizyollarını kontrol etmektedir. bir ada ülkesiyle şiddetli sorunları vardır. bu ülkede çok büyük bir deprem olur. sivil hükümet depremle mücadele edemez ve kaos durumunda ordu duruma el koyar. uluslararası yardım çağrısı yapılır. ABD yardımlarının kendi askerleri tarafından yapılmasını şart koyar. böylece ülkeye girmekte olan ABD askerlerinin miktar ve faaliyetlerinden kuşkulanan hedef ülke ordusuyla ABD ordusu arasında savaş çıkar ve ülke 96 saat içinde işgal edilir. Associated Press’in iddiasına göre ise tatbikat senaryosunda hedef ülkenin Türkiye olduğu bilgisi haberleştirilmişti.
Senaryosu : Hedef ülke, bazı denizyollarını kontrol etmektedir. bir ada ülkesiyle şiddetli sorunları vardır. bu ülkede çok büyük bir deprem olur. sivil hükümet depremle mücadele edemez ve kaos durumunda ordu duruma el koyar. uluslararası yardım çağrısı yapılır. ABD yardımlarının kendi askerleri tarafından yapılmasını şart koyar. böylece ülkeye girmekte olan ABD askerlerinin miktar ve faaliyetlerinden kuşkulanan hedef ülke ordusuyla ABD ordusu arasında savaş çıkar ve ülke 96 saat içinde işgal edilir. Associated Press’in iddiasına göre ise tatbikat senaryosunda hedef ülkenin Türkiye olduğu bilgisi haberleştirilmişti.
Güncellemeler
+1 yıl
Komplo teorisi diyenler çok yanıldı bir kaç konuda mesela..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir şey düşünmüyorum geçmiş te gelmişlerdi
Yalan dolu komplo teorisi. AP saman kafalıları yine yem yapmış.
Hangi konuda yanılmışız?
Tatbikatın içeriğinde öyle bir ülke tarif edilmiyor.
yav he he kesin öyledir. ışınla deprem olmuştur, abd gemisi geçmiştir. oyun böyük yeğeen
Yaygara çıkaranların pek çoğu hayal dünyasında yaşayan milliyetçilerdir.
Basta sacma geliyordu ama isin icine girip arastirinca urkutucu ve gercek gelmeye basladi. Haarp teknolojisine inaniyorum
Yazık ne diyebilirim. İnanmaya devam edin. Araştırınca demeniz de ne ironik, nereden ne okudunuz acaba ahaha.
@Damiano hahaha da sana canim benim siki bir arastir bakalim. Neler cikacak altindan
@Xxxxx1122 Hiçbir şey anlamadım
@Xxxxx1122 Türkçe konuşur musunuz?
@Xxxxx1122 Anladığım kadarıyla şöyle diyorsunuz, "da sana canım benim, sıkı bir araştır bakalım" ya da "da sana canım, benim siki bir araştır bakalım" Bir penisiniz varsa bunu nasıl araştıracağım bilmiyorum ve anlamsız geliyor, sıkı araştırmak konusunda araştırmaya değer bir konu değil bu ama maalesef ki canım insanlar yüzünden göz atmak zorunda kalıyoruz ve elbette biliyorum. Bu klasik cahil insanların her kötü olaya oluşturduğu kendi aptallıklarını bunlar ile kapattığı bir komplo teori, her şey bu kadar basit değil ve bunları anlatan insanlar para için anlatıyor, hadi onlar para için, cahil insanlar bunu ciddi ciddi savunuyor aslında inanmak istedikleri şeye inanıyorlar, sıfır bilimsellik, sıfır mantık, sıfır rasyonel düşünce yalnızca ve yalnızca bilgi kirliliği ile iki üç kendine profesör denen ilahiyat mezununu dinleyip ben HAARP'ciyim arkadaş, bu depremi başkaları yaptı, Allah yapsa İzmir'e yapardı zaten bu HAARP MAAARP diye gezinen insanlar genelde koyu dindar koyunlar oluyor, bilim karşıtı batı düşmanı taliban kafalı tam cahil çomarlar. Yok aşının içinde çip var, yok yapay et ile beyinlerimizi değiştirecekler, yok ışın gönderip insanların NAMAĞZ kılmasını engelliyorlar. Böyle ironik saçma sapan çocuk ve enayi Türk kandırmak için televizyona çıkan aptallar ve aptallıkları. Türkiye'de ki cehaletin örnekleri, bunlara inanan insan ancak Türkiye gibi canım topluluğu yerlerden çıkar zaten.
@Damiano yemin ediyorum okumadim yazdiklarini tek diyecegim arastir oku izle. Turk kaynaklarindan cok yabancilara bak ingiliz, amerika ve rusya ciddi ciddi otur bu konuya bak. Hadi gorusmek uzree bye
@Xxxxx1122 "İngiliz, Amerika ve Rusya ciddi ciddi otur konuya bak" Ahaha, hiç bu kadar beni güldüren olmamıştı bu uygulamada, "İngiliz Amerika ve Rusya" Ne diyebilirim ki, ben zaten konuyu biliyorum hanımefendi zaten bu depremde dediğiniz gibi bir şey olsa tüm dünyada olay olurdu saçmalamayın ne bu cehalet aklınızı peynir ekmek ile mi yiyorsunuz. Nefes alıp vermeniz mucize, amip bile sizden daha akıllı.
Sinir bızucu