Evimin altından fay hattı geçiyor ne yapabilirim?

Başlıktaki gibi ve müteahhit fetöden hapse girdi ve ev yapılırken evin bir yerinde sorun vardı mühendisleri bir yemeğe çıkarıp gerekli olan belegeleri aldı yani benim canım bir porsiyon köfte ayrana satıldı... o olayda şöyle oldu annem mühendisle konuşup söz verdirtmiş şerefsiz mıhendis de söz veriyorum abla seni kimse bu şekilde ortada bırakamaz demiş sonra bir yemeğe belgeleri imzalamış izni vermiş adam. Ayrıca altımızdaki dükkan sahipleri daha fazla yer için kolonları sökmüşler ALLAHTA BELALARINI VERSİN. BEN BURAYA BİR MESAJ BIRAKIYORUM SADECE , OĞLUM BU İŞİN ÖTEKİ DÜNYASIDA VAR, İstanbul DEPREMINDE BU EV YIKILACAK ARTIK ONA KESİN EMINIZ EĞER OLURDA ÖLÜRSEM YA DA BEN YAŞARIM DA SEVDİKLERİM ÖLÜRSE HAKKIMI HELAL ETMIYORUM YARIN BU DUNYADA SAĞLANAMAYAN ADALET ORADA SAĞLANACAK AFFETMIYECEGIM SIZI CEHENNEMIN DIP KOSESINDE YANIN OEVLATLARI! ULKENIN DE BEN ADALETINI S*** HICBIR UMUDUM KALMADI YAŞAYAN ÖLÜ GİBİ OLDUM ARTIK RESMEN ÖLÜMÜMÜ DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞIYORUM YA! ELİMDEN DE TASINMAK GIBI BIRSEY GELMIYOR!

Evimin altından fay hattı geçiyor ne yapabilirim?