Özel Günler & Hijyen Evde ped yok ve sokağa çıkma yasağı var, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evde ped var 4günlük sokağa çıkna yasağı var bugün reglin ilk günü bide napıcam ben ya Güncellemeler+1 yıl bakkallar açık mı Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar günü kurtarırım o önemli değil ama Bir yerden almam lazım 2 gün peçete pamuk bez ile dayanamam Evde ped yok ve sokağa çıkma yasağı var, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
16Defne16 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl anan teyzen kuzenin arkadasin birseyin yok mu biri sana hemen getirsin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl annemle yaşıyorum zaten evde yokakrabam yok burda Yorumla
Yumyuy Takip Et Xper 5 Yaş: 63 , eic 37% +1 yıl Temiz bir bez carsaf kesip koyabilirsin 1 4 Yorumla Ati4138 +1 yıl sizn yaşınız doğrumu Yorumla Yumyuy +1 yıl @Ati4138 hayir bakkallar acik değil ama nöbetçi ezcaneler var oda mantıklı Yorumla Ati4138 +1 yıl bakkalı soran ben değilmki bn yaşınızı sordum Yorumla Soran +1 yıl eczaneyi aradım yokmus Yorumla
meditationnn Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bir komşudan vesaire rica edebilirsin sürekli iç çamaşırını da değiştirebilirsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl komşular +60yaş Yorumla meditationnn +1 yıl ilk günün mü Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl samimi komşun yok mu istesen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yok ki ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kötüymüş o zaman. yani peçete falan koy kat kat Yorumla
Afraa12 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bez koy 0 2 Yorumla Soran +1 yıl peçeteye pamuk sardım koydum bakalım Yorumla Afraa12 +1 yıl Evet dikkat et surekli degistir Yorumla
Emre_diaper Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Bebek bezi bagla. Cocugu olan bir komsundan 1-2 tane rica et. Sonra verirsin icabinda.Cocuk bezi bagla altina. @oOoMelekoOo #oOoMelekoOo 0 0 Yorumla
DenizKenar7 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Ara gelsinler 5000 liraya 6000 liraya kapıxılık yapıyor devletin torpilli polisleri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl o torpilli polisler halka mı yardım edicek Yorumla
sosyaluzmn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl acil kuryeler var kartın yoksa bilgileri yazayım kendine al 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok teşekkür ederim uğraşma hiç Yorumla sosyaluzmn +1 yıl uğraşmak değil ya Yorumla sosyaluzmn +1 yıl hangi şehirdesin Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Samimi bir komşun yok mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl +60 yas hepsi Yorumla cann22 +1 yıl Kötü olmuş Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 341 cevap paylaştı. Eskiden pedmi vardı bez koy 1 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl eskıden petmı varmıs sor anana ne dıcek sana cozum 1 5 Yorumla TheExodia +1 yıl adresını soyle tekırdagsa ben getırcem sana tamam Yorumla Soran +1 yıl pet Yorumla TheExodia +1 yıl ah kuzum yaa anladım bana adres soyle dıyorum nerde yasıyorsun getırcem dıyorum tekırdagsa getırıcem sana 2 paket Yorumla Soran +1 yıl yok eyv ugrasma. d Yorumla TheExodia +1 yıl cıdden getırıcem cok uzuldum pecete fılan yardımcı olayım sana merak etme temassız teslımat kapıya bırakır donerım Yorumla
Can3636can Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Bir şekilde sipariş ver 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bakkallar açık mj Yorumla Can3636can +1 yıl Değil galiba Yorumla Can3636can +1 yıl Kullanmadığın bir çarşafı al kes Yorumla Can3636can +1 yıl Bir daha ki sefere toplu al olur mu ☺️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl internet siparişi :d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl o gülücüğü sokarım bir yerine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sakin ol kardeşim sakin reglsin bana patlamana gerek yok :d Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl nöbetçi eczane 0 5 Yorumla refleks22 +1 yıl kapalı bakkalar Yorumla Soran +1 yıl eczaneyi aradım yokmus Yorumla refleks22 +1 yıl arkadaşlarının tanıdığı bakkal varsa rica ile aldırtabilirsin belki Yorumla Soran +1 yıl Sordum her yere zaten ilcede yasıyorum yokmus :( Yorumla refleks22 +1 yıl bez filan koyacaksın yapacak bir şey yok. eski giysilerden makasla kesip kesip kullan gitsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bez baglayacan 1 1 Yorumla Emre_diaper +1 yıl Sen kullaniyor musun. Ben kullaniyorum bez. Yorumla
Kızlar Ne Diyor
anan teyzen kuzenin arkadasin birseyin yok mu biri sana hemen getirsin?
annemle yaşıyorum zaten evde yok
akrabam yok burda
Temiz bir bez carsaf kesip koyabilirsin
sizn yaşınız doğrumu
@Ati4138 hayir bakkallar acik değil ama nöbetçi ezcaneler var oda mantıklı
bakkalı soran ben değilmki bn yaşınızı sordum
eczaneyi aradım yokmus
bir komşudan vesaire rica edebilirsin sürekli iç çamaşırını da değiştirebilirsin
komşular +60yaş
ilk günün mü
samimi komşun yok mu istesen
yok ki ya
kötüymüş o zaman. yani peçete falan koy kat kat
stok yapacaktın işte
Bez koy
peçeteye pamuk sardım koydum bakalım
Evet dikkat et surekli degistir
Erkekler Ne Diyor
Bebek bezi bagla. Cocugu olan bir komsundan 1-2 tane rica et. Sonra verirsin icabinda.
Cocuk bezi bagla altina.
@oOoMelekoOo #oOoMelekoOo
Ara gelsinler 5000 liraya 6000 liraya kapıxılık yapıyor devletin torpilli polisleri
o torpilli polisler halka mı yardım edicek
acil kuryeler var kartın yoksa bilgileri yazayım kendine al
yok teşekkür ederim uğraşma hiç
uğraşmak değil ya
hangi şehirdesin
Samimi bir komşun yok mu?
+60 yas hepsi
Kötü olmuş
Bez kes eskiler gibi 😂😂
Eskiden pedmi vardı bez koy
eskıden petmı varmıs sor anana ne dıcek sana cozum
adresını soyle tekırdagsa ben getırcem sana tamam
pet
ah kuzum yaa anladım bana adres soyle dıyorum nerde yasıyorsun getırcem dıyorum tekırdagsa getırıcem sana 2 paket
yok eyv ugrasma. d
cıdden getırıcem cok uzuldum pecete fılan yardımcı olayım sana merak etme temassız teslımat kapıya bırakır donerım
Bir şekilde sipariş ver
bakkallar açık mj
Değil galiba
Kullanmadığın bir çarşafı al kes
Bir daha ki sefere toplu al olur mu ☺️
Yarın gece sondur bekle
Eczane
çarşaf ya da eski atlet koy gtsn
internet siparişi :d
o gülücüğü sokarım bir yerine
sakin ol kardeşim sakin reglsin bana patlamana gerek yok :d
nöbetçi eczane
kapalı bakkalar
eczaneyi aradım yokmus
arkadaşlarının tanıdığı bakkal varsa rica ile aldırtabilirsin belki
Sordum her yere zaten ilcede yasıyorum yokmus :(
bez filan koyacaksın yapacak bir şey yok. eski giysilerden makasla kesip kesip kullan gitsin
Çabıt koyacan mecbur
Bez baglayacan
Sen kullaniyor musun. Ben kullaniyorum bez.