Türk halkı çok sağlam bir halk. Böyle günde kenetlenmesi muhteşem. Bir yandan bölgede çalışmalar sürüyor aralıksız. Ama bazılarınız özelden bana hakaretlerini sürdürüyor. Şu enkazı hep birlikte el birliğiyle kaldıralım önemli olan bu. Hepinizi seviyorumk (אני אוהב את כולכם) 🇮🇱🇹🇷
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acı günümüzde destek oldular sağolsunlar
Dünyanın gezmediğim 5 ülkesi falan kalmıştır. Yahudiler kadar delikanlı bi millet yok vallahi yok billahi yok. İsrailde yahudi taksici para üstü kalsın dediğimizde olmaz diyerek arabayı sag cekip hiç üsenmeden (türk parasıyla) 5,10 lira para üstünü vermek için inmişti. Arabistandaki şerefsiz cocuğu da 300 liralık yola 700 lira istiyordu hâlâ hatırlarım.
Geçmiş olsun
Hayatının yarısı kudüs'de geçmiş 58 yaşındaki babamın bi lafı vardır. Kızım güveneceksen Yahudiye güven, araplardan daha şerefsiz ırk yoktur der.
Yani Arap arkadaşlarım var. İyileri de mevcut. İnsanlar burdan durup yorum yapmaları yanlış. Tarihi bilmeden atıp tutuyorlar.
İyileriyle hiç karşılaşamadım maalesef. Arap denilince aklıma uzun bi süre , insanlar canıyla cebelleşirken kuyumcu patlatan şerefsizler gelecek
Haklısın
Acı günümüzde destek oldular sağolsunlar fakat yine de israil askerlerinin öldürdüğü bebekleri unutmayacağız.
Bizden de bebekler öldü. Karşı taraf melek mi
Şimdi sırası değil bunların.
Şimdi bunlardan bahsetmeyeceğiz tabi ki
Geçmiş olsun.
Teşekkürler.