Tayyip Erdoğan'ın gençlik zamanlarında Türkiye'deki gençler şu andakinden çok daha fırsat ve imkan sahibi idi. Ama onun anlatımına göre gençler şu an fırsat sahibi... Alakası yok.
Alsın bir ev bir araba görelim. Doğru değil mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tayyip Erdoğan'ın gençlik zamanlarında Türkiye'deki gençler şu andakinden çok daha fırsat ve imkan sahibi idi. Ama onun anlatımına göre gençler şu an fırsat sahibi... Alakası yok.
Alsın bir ev bir araba görelim. Doğru değil mi?
2002 yılında en fakir aile bile birikim yapabiliyordu, altın ve döviz alıp kenara atabiliyordu, üniveriste öğrencileri araba alıp binebiliyordu, dolar ve TL kur farkı arasındaki fark 3 TL bile değildi, akaryakıt fiyatları ucuzdu, et ucuzdu vs. Sen zaten onun çıkıp konuştuğu programları kaale alma çünkü orada hangi sorular sorulacak, soruları kim soracak, ne cevap verilecek hepsi önceden seçiliyor.
Eskiden bu kadar imkan yoktu. Millet kitap bulamıyordu. Şimdi bir google araması ile her şeye ulaşılabiliyor. Ama imkanların artması iyi mi oldu kötü mü oldu bilemeyeceğim
Cevap
6Cevap
Ancak kıt zekalılar onun dediklerine inanır.
Secim oldugunda önümuze bir liste gelicek ve aralarinda malefes ondan daha iyi olan biri yok.. umarim anlatabildim.
Ancak kıt zekalılar onun dediklerine inanır.
Onun hayatı yalan ve manipülasyon.
Ciddi misin?
Balık Burcu
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?