Ne dusunuyorsunuz? Erdogan ı eleştirdim baya hatta oyumu da kilicdarogluna verdim fakat Erdogan durumu duzeltirse sempatim artacak.

Ne dusunuyorsunuz? Erdogan ı eleştirdim baya hatta oyumu da kilicdarogluna verdim fakat Erdogan durumu duzeltirse sempatim artacak.
sığınmacılarla hiç bi derdim yok 20 yıldır bi tane bile suriyeli görmedim benim derdim değil ne oturduğum semtte 1 tane var nede çalıştığım semtte takıldığım yerlerdede yok bananee
Senin bahsettiğin bu senaryo ancak Dolar / Euro 3-4 bandında olursa mümkün olur. Ülkenin çok acil bir şekilde dövize ihtiyacı varken, Dolar / Euro 22 - 24 olmuşken, sığınmacılar karşılığında Avrupa'dan para alıyorken, gönderilmesi çok çok zor.
Erdoğan yollar bence de yavaş yavas ben de ilk esnada yalan diye düşündüm ama mahalle olarak bu sığıntılara yakın oturan Türklerden duyuyorum gittiklerini.
Cevap
7Cevap
Vatandaşlık verip oy kullandırttı ne yollaması rüyanızdan uyanın
Avrupa verir birkaç milyar dolar gene beslemeye devam. eder.
Daha önce mültecileri Avrupa'ya göndereceğiz falan demişti
Ne zaman durdu?
adam bu zamana kadar ne dediyse yaptı göndereceğim diyorsa gönderi
Zaten onların oyunu alarak seçildi geçen seferde öyle e insan geleceğini karartır mı?
Bizim orada bi gurup otobuse atlayip gitti bile yavaştan biraz biraz gonderiyorlar
göndermez adam sığınmacılar sayesinde seçimi kazandı
Oy kaynağını niye yollasın adam
Yollama düşüncesi yok gibi,
En son göndermem diyordu?
türk vatandaşı
O kim 🤔
Hayır
Hayir asla yollamaz
Gönderir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?