Ahbap dernegine bagis yapmis ama ben kendi kanalindan yardim programi yapmasini bekledim acikcasi. Elazig depreminde 70 milyon para toplamisti.
En son bir de kendi kanalindan fenerbahce icin para toplamisti sanırım. Fenerbahce icin toplanan ve yapilan program bana dogru gelmemisti ama neyse. Fenerbahceye bile kanalindan yardim yaparken ülkemiz en buyuk deprem olaylarindan birini yaşarken ortaliklarda olmamasi beni uzdu acikcasi.
Yardim konularinda eli açıktır, comerttir, kimse yaptigi programlari sevmese, belki kendisini de sevmese bile yaptigi ve destek oldugu olaylar cok olmustur bugüne kadar, bu depremde de gerekeni yapmis.
Survivor da o kadar sms toplarken cikipta halk icin de bir program yapmasini bekledim açıkçası. Yani kendisinin yaptigi programa da yardim etmeyi dusunuyordum. Acaba bagislari cok bölmek istemedi mi? Hani zaten hem devlet hem ozel derneklere yapilan bagislar var, araya mi girmek istemedi acaba?
Haluk levent, acun ilicali gibi isimler turkiyenin guvenilir isimlerinden cunku. Haluk levent unluleri bir araya getirdi, acun ilicali da bir program yapip halki bir araya toplayabilirdi. Herkes tarafindan gereken yardimlar yapildi, yapiliyor afad, ahbap, kizilay araciligiyla falan ama gozlerim aradi kendisini yalan yok.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ortalık biraz sakinleşsin yapar yine ben eminim
Her boyle olaylarda seslenirdi turk halkina. Unlu arkadaslarini toplar yardim programi duzenlerdi. Bu sefer kendisini gozum aradi o yuzden sordum. Gereken yardimi yapmis Allah razi olsun. Belki biraz sular durgunlasinca yapar. Halk olarak yine kendi programindan da olsa destek olmaya hazırız. Tum herkes tarafindan cokca bagis yapildi ama fazlasina gerek varsa yine yapariz. Acun ılıcalı da her boyle olaylarda saha da olurdu. O yuzden merak ettim kac gundur tv8 e falan bakiyorum kendisi yok ortaliklarda. O yuzden sordum soruyy merak ettim
Bence iktidar izin vermiyor çünkü amcası akepe milletvekili.
100 tir su yollladi ayriyeyten parada verdi sayisi aklima gelmedi
Ben yardim etmedi demedim ki. Etti biliyorum. Ama her boyle olaylarda unlu arkadaslarini toplar yardim icin program yapardı. Ondan bahsediyorum. Elazig depreminde kendisi ve halk sayesinde 70 milyon bağış toplanmıştı. Allah razi olsun kendi yardimini yapmis, yapmadi demedim. sadece her boyle olayda mutlaka ekranda olur, gerekeni yapardi. Bu sefer gozum aradi kendisini
harbiden bu acur nerelerde
Yardım eder mi hiç