Acun ılıcalı neden ortalarda yok?

Ahbap dernegine bagis yapmis ama ben kendi kanalindan yardim programi yapmasini bekledim acikcasi. Elazig depreminde 70 milyon para toplamisti.

En son bir de kendi kanalindan fenerbahce icin para toplamisti sanırım. Fenerbahce icin toplanan ve yapilan program bana dogru gelmemisti ama neyse. Fenerbahceye bile kanalindan yardim yaparken ülkemiz en buyuk deprem olaylarindan birini yaşarken ortaliklarda olmamasi beni uzdu acikcasi.

Yardim konularinda eli açıktır, comerttir, kimse yaptigi programlari sevmese, belki kendisini de sevmese bile yaptigi ve destek oldugu olaylar cok olmustur bugüne kadar, bu depremde de gerekeni yapmis.

Survivor da o kadar sms toplarken cikipta halk icin de bir program yapmasini bekledim açıkçası. Yani kendisinin yaptigi programa da yardim etmeyi dusunuyordum. Acaba bagislari cok bölmek istemedi mi? Hani zaten hem devlet hem ozel derneklere yapilan bagislar var, araya mi girmek istemedi acaba?

Haluk levent, acun ilicali gibi isimler turkiyenin guvenilir isimlerinden cunku. Haluk levent unluleri bir araya getirdi, acun ilicali da bir program yapip halki bir araya toplayabilirdi. Herkes tarafindan gereken yardimlar yapildi, yapiliyor afad, ahbap, kizilay araciligiyla falan ama gozlerim aradi kendisini yalan yok.

Acun ılıcalı neden ortalarda yok?