Sizce depremde ölenler ve yıkılan evler KADER mi?

Bu kadar enkaz olan binanın arasında yıkılmayan tek bina Mimarlar ve Mühendisler Odası binası❗️
Sizce depremde ölenler ve yıkılan evler KADER mi?

Bu kadar enkaz olan binanın arasında yıkılmayan tek bina Mimarlar ve Mühendisler Odası binası❗️
Nasıl ki yikilmayan binaları tahliye edenlerin bır kaderi varsa enkaz altında can verenlerinde kaderi buydu. Bu bir ibret alsında. Hala daha bu konuda savsaklama yaparsa birileri yine bu enkaz onun kaderi olur. Kim ki ben dersimi aldım ve artık çürük bir yapıda oturmam ve almam derse oda onun kaderi olur. Bakınız TOKİ için bir sürü şeyler söylendi ama bir tane binası yıkılmadı. Yüzyılın felaketinde bir tane bile dairede sorun yok. Toplu konutlar biraz merkeze uzak yapılıyor ama demek ki sağlam yapılıyor. İnsanlar oralara gitmeye useniyor ama belkide gitselerdi hayatta kalacaklardı.
Toksinlerden de çok sorunlu evler var iyi araştırın !
Hiç can kaybı yaşanmış mı?
Kader hahahahahaahahahah
Orta Doğu daha mı inançlı ki yıkılıyor?
Gülmeden verdiğim cevabı anlaman gerekirdi ama neyse...
Anladım anlamayanlara cevabım
Tüm bu yaşanılanların kader olduğunu düşünerek her şeyi kestirip atan asalak beyinlilere gerçeği kanıtlamaya çalışarak kendinizi harap etmeyin. Bir köpek gibi geberip gitmeleri herkesin yararına olur
Mukadderata boyun eğin😀(!)
Cevap
3Cevap
Bana göre her şey kaderdir. Binaları sağlam yapmak da kaderdir. Sonuçta seçim bizim.
tabiki de değil cüzi irade deniyor buna
Kader değil
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?