Herkese selam yıkıma şahit olan Hataydan yazmaktayım. Öncelikle merak eden, soran arkadaşlara buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Burada tamamıyla kaos hakim. Burada insanlar kendi canlarının derdine düşmüşken kendini bilmez insanlar marketleri, bankaları, telefoncuları vs aklınıza neresi gelirse yağmalıyor. Dün gündüz saatlerinde kendi mahallemde bulunan x marketin camını gündüz taşla kırmaya çalıştılar. Dışarıdan gelen yardımlarla bir şekilde şehirde hayat kıpırtısı var. Deprem Hatayın ilçelerini aynı şiddette vurmadı. Antakya yani merkez tarafları çok feci durumda. Şehirin hemen hemen %70'i gitmiş durumda. Bir çok yere daha yeni kurtarma ekibi gidiyor. Kafanızı çevirdiğiniz bir çok yerde moloz yığınları arasında sıkışıp kalan hayatlar var. Diğer deprem bölgesinde olan arkadaşlarla görüşüyorum bazen. Onlarında durumları çok kötü yaşadıkları yerlerin bir çoğu haritadan silinmiş durumda ve üstelik bu bölgeye göre daha soğuk rabbim herkesin yardımcısı olsun. Umut ediyorum en kısa zamanda ülkecek bu zor zamanları el ele atlatırız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer