Normal hayata dönmek artık çok zorrrrrr...
Depremden etkilendiniz mi?
Normal hayata dönmek artık çok zorrrrrr...
Biz hatay kirikhanda mucize sonucu hayatta kaldık 😢 evimiz felaket sallandı son anda kurtulduk enkaz altında kalmaktan.

Sonra konyaya annanemlere araba ile gittik ama yollarda sağlam ev kalmamış. Hatayin %70'i yıkılmış 😭😭 iskenderun belen kırıkhan tanınmaz halde. Her yer can pazarı. Yüzlerce ceset sokaklarda psikolojim allak bullak 😭
Ben uzakta yaşıyorum. Ancak uzakta da yaşasam Kilis'de benim Ailem yaşıyor. Ailemin yaşadığı yere çok yakın yerde deprem oldu. Neyse ki ailemin hiçbir sorunu yok. Hiçbir yaralanma vesaire olmamış neyse ki. Fiziksel olarak etkilenmemiş olsam da psikolojik olarak çok etkilendim. Sadece ailem de değil. Bir sürü ölen kişi var, o canlar geri gelmeyecek, sadece yaralıların kurtuluşu için umudumuz olabiliyor. Onlar da umarım kurtulurlar. Doğal felaketler hak edilmiş bir şey değil.
Kendimiz ettik kendimiz bulduk. Bir hainin peşinden koşan bir apt*l sürüsüne Allah falan yardımcı olmaz. 99 depreminden sonra alınan trilyonlarca dolarlık özel tüketim vergisi ÖTV ile. Sırf bu sene londra bankerlerine faiz olarak ödenecek 155 milyar dolar ( yeni para ile 3 trilyon 200 milyar tl ) ile son 5 yılda ödenen faiz paraları ile bu ülke alt yapısıyla alttan yolları metroları ve depreme dayanıklı süper lüks binalari ile baştan aşağı yenilenirdi. Kendimiz ettik kendimiz bulduk. Gecmis falsn olmaz belki 15 20 bin kisi öldü bi son depremde. Bu ve önceki depremlerde ölenlerin tek sorumlusu malum şahıs ve ona oy verenlerdir. Emin olun olenlerin sayilarini da gizleyecekler örtecekler
Cevap
6Cevap
Hissetmedim Ankaradayım bedenen ruhen hissetim ama
Allah yardımcıları olsun çok geçmiş olsun çok üzgünüm..
Allahım yardımcınız olsun ben İzmir'de yaşıyorum etkilenmedim
Allah yardımcınız olsun tüm dualarımız sizinle
Çok geçmiş olsun gerçekten Twitter da görüntüler çok kötüydü senin adına sevindim
Çok geçmiş olsun bizim adiyaman da öyleymiş biz izmirdeyiz ama
Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun
Evet hemde nasıl etkilendim
Geçmiş olsun 😔
Geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?