+1 yılPsikolojime çok değer veriyorum. Mesela bu sitedende çıkacağım bu sorudan sonra. Depremde o göçükler altında yaşayan canlılar olduğunu düşündükçe kötü hissediyorum. Bu yüzden kendimi oyalayacağım, elimden bir şey gelmiyorsa bunu düşünmek ancak benim sağlığımı etkiler. Orada akrabalarım ve arkadaşlarım vardı. Zaman zaman geçmişteki anılarımız ve kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. Bunları düşünmek istemiyorum. Ben yerimde otururken yapabileceklerimi yaptım. Sizin bilmediğiniz şeylerde biliyorum ayrıca. Bunları söylersem de başıma ancak iş açılır. Bu yüzden kendi kendime bunun yükünü taşımam gerekiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzliyorum tabii ki bugün o bölgede oldu yarin başka bölgede olacak, insanlar nasıl reaksiyon alıyor, kurumlar nasıl yardım ediyor, ben depremzede olsam sesimi duyurmak için neler yapabilirim gibi birçok fikir edindim, aynı zamanda imkanım ölçüsünde yardımda bulundum gerçekten güven uyandıran birkaç kişi ve kuruma. İnsanın birçok dünya hali var ve bu da bir hal. Psikolojimi olumsuz etkilese de izliyorum alıkoyamıyorum kendimi...
00 Yorumla
Vicdanen rahatsızlık duyuyorum, ve elden bir şey gelmediği ičin kahroluyorum. Keske daha organize olunabilseydi, keşke çok az insan öldü diyebilseydik.. Ama elden bir şey gelmiyor. Umarım daha sıkı denetim olur bundan sonrasında aynı hatalar tekrarlanmaz..
10 Yorumla
Gündem konusunda 379 cevap paylaştı. İlk iki gün çok ağladım, sonra izledikçe araştırdıkça üzüntümü bastıran korkunç bir öfke çıktı ortaya. İsyan eden halkın sesini kısan, gerekli zamanlarda spikerini yayından alan medya, vatandaşı tehdit eden Cumhurbaşkanı, Ahbap ve Oğuzhan Uğur'u itibarsızlaştırmaya çalışan organize paralı yalamalar vs. Şöyle bir zamanda bile tek dertleri seçimler. Oldu olacak oy pusulasıyla gitsinler deprem bölgesine. Oy almadan çıkarmayız yakınlarınızı desinler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. izlemek psikoloji bozsa da izlemek lazım ki ders lalım ilerki zamanlar için
20 Yorumla- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence sakin olmayı deneyin
00 Yorumla
+1 yılPsikoloji falan geçelim de. Bölgedeki insanlar nasıl kurtulacak göçük altından dayanılacak bir acı değil. Yeniden deprem olursa aynı bölgede kalan binalardaki insanlar ne olacak? Hayat nasıl devam edecek bu şehirlerde? Bu insanlar ne yapacak? Sonra olası Marmara depreminde biz ne olacağız , İstanbuldaki evlerimiz ne olacak? Sorular , sorular.
Ölenlere rahmet , kalanlara sabır diliyorum. Mahvolduk üzüntüden.30 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAksine sana neyin ne oldugunu hatirlatiyor öğretiyor aslinda gerçegi gormeni sagliyor ama bu milletin gozu kor oldugu icin hala goremiyor gercegi gormek yerine oraya buraya laf atmayi seviyor eline bir sey de gecmiyor neyin tatminini yapiyorsa artik iste bu gibi felaketler kimini duzeltirken kimerini daha da azdiriyor onlari bir tek ölüm kendine getirir ama o da iş işten gecmis olur öldükten sonra kendine gelsen ne gelmesen ne
10 Yorumla Deprem kaçınılmaz olarak yaşanacak bir şeydir. Depremin olduğuna ve onca can kaybına tabii ki sevinmiyorum ama bi yerde artık tüm bu sorumsuzlukların farkına varmamız gerekiyordu. Ülkecek aydınlanmamızı umut ediyorum. Bu uğurda canlarından olan herkes bizim ders almamıza vesile oldular.. toprakları bol olsun.
010 Yorumla- +1 yıl
Cihat dışında suda boğularak ateşte yanarak göçük altında kalarak hamileyken ilim yolunda bu liste baya uzun bu sebeplerle ölen kişilere Şehid-i Uhrevi denir. Cihatta şehit olanlardan farklı olarak yıkanır ve kefenlenerek defnedilirler yanlış olan bu insanlara şehit demek değil arkalarından toprağı bol olsun demektir aralarında gayrimüslim varsa onlara denilebilir..
+1 yılTv den izlenmemeli tvde çok basit anlatıyorlar tvdekinin kat kat fazlası var yardım hala gitmeyen yerler var 10 şehir deniyor taaaaaa Lübnan etkilendi kim bilir kaç şehir etkilendi ayrıca köylerden bahsetmiyorlar yardım çok geç geldi her konuda ölü sayısı 400 500bin vardır yaralı sayısı milyondadır sansür yasasıyla herşeyi gizliyorlar yöneticiler nerde neden kimse deprem bölgelerine gitmedi bazı yerler ölüme terkedildi tiktok gerçeği paylaştı hemen kısıtlandı devam ederse kapatacaklar
01 Yorumla- +1 yıl
Ölü sayîsi o Kadar olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen depremi yaşadım. Allah birdaha yaşatmasın. Bu felaketi yaşamayan bilemez. Günlerdir arabalarda yasmaaya çalışıyoruz. Hava soğuk barınma yerleri yetersiz ısıtıcı yok ilk üç gün yiyecek içecek hiçbirsey bulunmadi yakıt kalmadi yeni yeni toparlaniyor. Ama maalesef çok geç müdahale edildi enkazlara.
00 YorumlaGündem konusunda 392 cevap paylaştı. ben sürekli görüşüyorum kardeşim arama kurtarmada orada ne konuşacak halim ne söyleyecek sözüm kalmadı artık küçük çocukların abi tokan var mı diye sorduğunda duydum oğlum şurda ne olur yerdım edin diye ağlayanların sesinide
05 Yorumla
Soran+1 yılNerde görev yapıyor yardıma ihtiyacı olan olursa sana mesaj atsam abine iletir misin
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler
Soran+1 yılAFAD ekibinden demi
+1 yılİzledikçe gözüm doluyor sosyal medyaya girmemeye çalışıyorum. Para yardımı yapmaktan başka elimden hiçbir şey gelmiyor. Gün içerisinde ders çalışıp, film izlemeye çalışıyorum ki sosyal medyaya girmeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle yapicam sonuçta kendimde sahip çıkmalıyım hayatıma devam etmek zorundayım
+1 yılsosyal medyaya çok fazla girmeyin kardeşimin de psikolojisi bozuluyo diye yasakladım video izlemek yerine onlara dua edebilirsin izleyince onlara bi faydan olmuyo kendine zarar veriyosun diye konuştum hak verdi zaten bana
00 Yorumla
+1 yılYalan dolan dolu... İzlemeni de , inanmanı da tavsiye etmem.. Kılıçdaroğlu bile Kızılay çadırının içinden yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın çadır kurmadığını" söyledi
07 Yorumla
Soran+1 yılYa o adamı ciddiye alan var mı adam şu halde bile hükümete sallama derdinde fırsatçı çıkarı için herşeyi yapar o
- +1 yıl
Yalan nasıl üretiliyor bak... https://twitter.com/i/status/1623577661753663488
Soran+1 yılŞimdi sen ne demek istedin anlamadım
- +1 yıl
Adam sahtekar.. Yalan haber yapıyor.. Halkta tepkisini dile getiriyor arka planda.
Soran+1 yılBu tür haberler değil deprem videoları derken insanların çığlıkları yıkılan binalar falan :(
- +1 yıl
Dürüst haberciler bu tür videoları yayınlamaz.. Dürüst habercileri izle.
Soran+1 yılAynen
+1 yılİzleme canım benim izleyince bi fayda sağlanmıyor ki yardım yolla, imkanın varsa o AFAD' a başvur gönüllü olmak icin , dua et başka ne gelir ki elimizden😔
00 YorumlaBende çok fazla izliyordum ancak haberleri izlemek bir fayda sağlamıyor sadece ruh sağlığımızın etkilenmesini sağlıyor bu yüzden çok fazla haber izlememek ve sosyal medyada vakit geçirmemek gerekiyor
00 Yorumlaİzlemek bende mutsuzluk ve depresyona sebep oluyor. Elimden gelen yardımı yaptım sadece anlık gelişmeleri takip ediyorum görüntü video izlememeye gayret ediyorum
00 Yorumla- Gündem konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılorada kurtarma görevini ifa edenleri düşün birde ya da enkaz altında olup kurtulmayı bekleyenleri gerçekten sağlıklı kalmaları zihinsel olarak büyük mucize
00 Yorumla Gündem konusunda 380 cevap paylaştı. Bakmamak en iyisi. Bakınca değişen bir şey yok. Varsa imkanın yap yardımını vicdanın da rahat olur. Onun dışında takma. Bakma
00 Yorumla- Gündem konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılAz öz izlemek gerek asıl yardımlara dikkat etmek onları yaymak elinden geleni yapmak daha amntikli sosyal medyada
00 Yorumla
+1 yılTV de göründüğü gibi değil arkadaşlar ortalık çok kötü.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılizlemek psikoloji bozsa da izlemek lazım ki ders lalım ilerki zamanlar için
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum
+1 yılİzleyemiyorum özellikle arkaya fon müziği koyan s@lakları anlamıyorum hayır yani nasıl aklına geliyor nasıl yapabiliyorsun amac ne
00 Yorumla
+1 yılMaalesef gerçekten zor bir durum her şey dile kolay ama o insanların acılarını yaşamadıkça hayal bile edemiyoruz Allah yardımcıları olsun.
00 YorumlaAFAD deprem tatbikatı yaptığı zaman alaya almıştık. Şimdi de ağlayarak izliyoruz gerçekleri. Biz ders ve önlem almadıkça dahq çok ağlarız
00 YorumlaNormalde ağır bir insanım ama deprem ile ilgili haber video olsun baktığım da c9k etkileniyorum hiç bu kadar etkilenmemiştim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki üzülüyorum ama kızdığım noktalar çok var. Deprem vergisi toplandı ama 1999 depreminden sonra hiçbir şey yapılmamış. Deprem yine olacak. Deprem ülkesiyiz sonuçta. Olan olaylar canımı sıkıyor
00 YorumlaBen de öyleyim izlemiyorum ama herkes gergin. Çok korkuyorum ölmek istiyorum artık dayanamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye ölmek istiyosun
Valla arad aizliyorö cok değil bende ole kaldıramıyorum dua ediyorm bolca
00 Yorumla- Gündem konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılİzleyemiyorum, sosyal medyadan uzak duruyorum.. Lakin burada bile önüme çıkıyor görseller.
00 Yorumla
+1 yılKısa ve öz olanlara bakıyorum. Beni çok üzse de son durumlardan haberdar olmalıyım.
00 YorumlaBu aralar karşıma çıktıkça geçiyorum, çok fazla izleyemiyorum. Dayanamıyorum çünkü.
00 YorumlaGündem konusunda 1b cevap paylaştı. Benim psikoloji dayanıklı çok şükür ama tabi üzülüyorum
00 Yorumla
+1 yılBende öyle ben derinhayel hesabım kapandı bu yeni hesabim
00 Yorumla
+1 yılÇocuk videolari beni daha cok uzuyor, icim kiyiliyor resmen
00 Yorumla
+1 yılBenim düşündükçüde psikolojim kaldırmıyor maalesef.
00 YorumlaEvet o yüzden girmiyorum bayadır twitter instagram tiktok falan
00 Yorumla
+1 yılzaten psikolojim çöktü mental olarak hiç iyi değilim
00 Yorumla
+1 yılBen deprem olur korkusuyla çatı katında uyumaya başladım
00 Yorumla
+1 yılİzledikçe içimden bir şey çekiliyor gözüm doluyor ama ağlamamaya çalışıyorum😥
00 Yorumla
+1 yılBen askerde intiharlar gördüm özellikle 2017 de alışkınım. Soğuk kanlı müdahale edebilirim.
02 Yorumla- +1 yıl
Fazla duygusal olmaya gerek yok. İnsan ölmek için var
- +1 yıl
Ben de kalmış olabilirdim. Ya da yakinlarim da olabilirdi. Ölüm gelecek. annem mi gömdük babamı gömdük sıra belki bugün bende.
+1 yılCok bakmamaya calisiyorum, ustumdeki etkisini biliyorum cunku.😕
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşadığım için birebir videoyu izlerken sadece o an aklıma geliyor dizlerim titriyor şu an bu yorumu yazarken bile yer sallaniyor nolur dua edin
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi misin
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik olarak kötü çünkü ölümü bekliyoruz sokaklarda ve gece sallandigi ani unutmuyorum pazar gecesi isyan ede ede ağlaya ağlaya saat 03 de uyumustum bir saat sonra yer oynayarak uyandım tamamen cezalandırıldığımi düşündüm çok zor arkadaslar ölmedim ama hiç farkı yok o anı silemiyorum hava kararınca içim urperiyor
Soran+1 yılNerde yasiyosun çok geçmiş olsun sakin ve soğukkanlı ol ve her şey yolunda deyip pozitif ol. beynine oyun oyna bunu yapmak zorundasın şu an
Cevap sahibi+1 yılAsla isyan etmeyin arkadaşlar ben isyan ederek uyudum bu depremin suçlusu olduğumu düşündüm ilk iki gün vicdan azabından duramadim Allah istemezse bir adım atamiyormuşsunuz onu yaşadım yer ayagimjn altından çekildi baş bas bağırdım yinede kacamadim kurtuldum ama psikolojim çok kötü siz dua edin benim yaptığım hatayı yapmayın
Gündem konusunda 326 cevap paylaştı. izlemenizi tavsiye etmem ziraa size bişiy kazandırmadığı gibi psikolojinizin bozulmasına neden olacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüminin derdiyle dertlenmeyen Müminlerden değildir.. (Hadis-i Şerif) bazıları maddi yardım yap sonra daha bakma demişler öyle olmuyor işte..
00 Yorumla
+1 yılEvrimsel korteksimiz ( serebral korteks ) Doğa olayları, felaket, savaş, kan ve vahşet ve diğer subnormal durumlarda da aslında kendini geliştirir. Bizler bu post abnormal durumlarda kendimizi aslında eğitebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılBütün kanallarda deprem deprem ve deprem en azından 1 tane kanalda başka bir şey göstersinler psikolojim bozuldu tamam üzülüyorum ama her kanaldada olmaz be arkadadaş..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yayinlayacaklardi başka yüzyılın felaketini yaşıyoruz farkında mısın knk
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelevizyonda her yer deprem buralar deprem. ozellikle izliyor degilim ne olup bittigine bakiyorum. normalde odamdan cikmiyorum tv yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmerikan başkanı bile diyor çok berbat yapılar yapılmış diyor adam uzaktan bile anladı ne kadar çarpık yapı olduğunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü pskolojim. biran önce o petonlarin arasindan bütün insanların çıkmasını istiyorum. günler geçtikçe kötü daha kötü oluyorum.
00 YorumlaBizde de durumlar aynı keşke sadece videolarda kalsa her güne ayrı bir ölüm haberiyle uyanıyoruz artık telefonları açmaya korkuyorum psikoloji falan hiçbir şey kalmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDepremi yaşadım. Bende psikolojimin bozulduğunu hissediyorum.
00 YorumlaYemin ederim aynı başım 3 gündür ağrıyor psikoloji altüst hele bir baba kızının elini birakmakmis onu gördüm koptum karıkoca sarilmis önümü desem offfg
00 YorumlaArtık tüm Türkiye olarak psikolojimiz bozuldu aralıksız göz kırpmadan haber dinliyoruz ve kafayı yemek üzereyiz artık
00 YorumlaBenimde psikolojim bozuldu özellikle o Suriyelilerin yağmalama videolarını gördükçe sinirim alt üst oldu
00 Yorumla
+1 yılbabasının elini tuttuğu kareye üzüldüm biran kim bilir ne kadar sonra gelen evlat sevgisiydi belkide oda elinden gitti
00 Yorumla
+1 yılKendim nitelikli silahlı yaralamadan 2 yıl kapalı ceza evinde yattığım için böyle şeylere pek tepki vermiyorum
00 Yorumlaizliyorum psikolojim çok kötü durumda ama izlemezsem ve unutursam gülersem sanki o insanların canı yanarmış gibi hissediyorum
00 YorumlaBende çok kötü oldum yani uyuyamıyorum sonra artık izlememeye başladım ama nereye girersen depremden bahsediyor bilmiyorum ne yapacağımı
00 Yorumlaizlemeyin ya özellikle o içerik üreticez diye arkalarına dram müziği koyulanları zaten yüreğimiz kanıyor bi de onlarla daha da kötü
00 Yorumla
+1 yılSinirlerim çok bozuk bugün hiç izlemedim desem yeridir
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen en iyisi izlememek bende öyle yapicam kendimide üzmemem lazım. bir yerde
- +1 yıl
Kafam kaldırmıyor artık çok üzgün ve gerginim
Soran+1 yılİzlemeyelim en iyisi elden bir şey gelmiyor 4. Gün oldu ve bu saatten sonra enkaz altındaki kişileron kurtulma şansi yok gibi :( yıkım büyüktü ve yetişemedi ekipler :( kendi hayatimiza devam etmek zorundayız depremi yasamayanlar olarak
- +1 yıl
Allah yardımcımız olsun gerçekten artık izlerken fenalaşıyorum ve bakmıyorum
Soran+1 yılEn dogrusu gerçekten dayanilcak gibi değil Z kuşağı olarak bu depremi unutmicaz hivcbir zaman :(
- +1 yıl
Hiç kimse unutmayacak 99 depreminden daha büyük bir deprem
+1 yılÇok fazla izlemeyin çok duygusal iseniz bunu kaldıramazsınız
00 Yorumla
+1 yılBiz bakamıyoruz dayanılmaz boyutlarda içim kan ağlıyor habetleri izledikçe
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat