İsyan ediyorum Neden depremzedelere eziyet ediyorsunuz?

Ya ben pazartesi aksamindan beri depremin vurdugu kahramanmarastayim. Buraya gida diye malzeme gonderip duruyorsunuz. Allahim kafayi yiyecem, sizlerin yuzunuzden birde ekstra cabalar sarfediyoruz. Adam makarna gondermis. Bize dagitin diyorlar. Arkadaslar burada elektrik yok kullanim suyu yok adamin evi yikilmis tavasi tenceresi yok. Adamin gazi ocagi yok. Senin gonderdigin pirinci nasil pisirecek. Yaw gelmis peynir gondermis yogurt göndermiş. Tirda o yogurtlar hep akmis kokmus. Hicmi vijdaniniz sizlamiyor bunlari gonderirken? Yaw allah rizasi icin isyan ediyorum. Akli basinda bir kisi bana yanit versin !!! İnsan gibi konteyner gonderin powerbank gonderin, isik gonderin... Madem pirinc gonderiyorsun ilk gunden bari yaninda suyunu tenceresini de gonderin allah askina duyun insanlarin sesini.

Güncellemeler
+1 yıl
Usumemesi gereken bu insanlar cesetleri battaniyeye sariyorlar arkadaslar. Sevaba girmek istiyorsaniz yogurt pirinc gondereceginize allah rizasi icin elektrik ureten ups powerbank gibi seyler battaniye cadir konteyner gonderin. ya da en guzeli ceset torbasi gonderin ama allah rizasi icin yalvariyorum pirin mirinc gondermeyin...
Güncellemeler
+1 yıl
Siyasetini yapcak olan gitsin vekil aday adayi falan olsun. Burasi meclis kursusu degil. Burasi enkaz bolgesi. Ben bir konuda yapilan buyuk bir hatayi dile getirdim. Bir oncelik listesi hazirlaniyor en sona gida yaziliyor. Digerlerini gondermeyip listenin en sonunu gonderiyorsunuz. Benim dile getrmeye calistigim sey bu Olu uzerinden siyaset yapacak kadar dusmesin kimse.
İsyan ediyorum Neden depremzedelere eziyet ediyorsunuz?