McDonalds’ın deprem bölgelerinde 7 gün boyunca ücretsiz yemek dağıtacağı yerler ve tarihleri şu şekilde;

McDonalds’ın deprem bölgelerinde 7 gün boyunca ücretsiz yemek dağıtacağı yerler ve tarihleri şu şekilde;

McDonald's bu göstermiş olduğu Davranıştan dolayı tebrik ediyorum teşekkür ediyorum gerçekten oradaki insanların gıdaya ihtiyacı var hem depremzede hem de enkazları kaldırmak için çabalayan bütün kurtarma ekiplerinin Orada bulunan insanlar için yemek çok önemli 7 gün çok güzel bir süre
Starbucks ise ne bir açıklama yaptı ne de paylaşım. İnsanlara ne çay ikram etti ne kahve. Üstelik kapılarını kilitleyip sadece kendi ekiplerinin barınmasına izin verdi. Starbucks'ı zaten sevmezdim, bundan sonra BİM ve A101'den sonra adım atmayacağım üçüncü mekân olarak listede yerini almıştır.
BİM yine bağışta bulundu ama starbuck ve netlifx hic bisey yapmadi yaptıysa da daha dün bağışta bulundu oda nie tepki aldığı icin
starbucks ta bağış yaptı arkadaşlar
19 milyon olmalı
Niye ilk gün değil de 2 gün sonra 3 gün sonra yapıldı insanların ölmelerini mi beklediler Neyi beklediler tepki almayı mı beklediler
@fatmakokten Allah aşkına git storye bak dicem de kaldırıldı. Adamların storysinde İLK GÜNDEN BERİ diyor. İlk günden beri veriyorlarmış. Milletin günahına girmek çok kolay. İlla story mi atması lazım
Ben demiyorum onlar hakkında haber yapıldığında farkına vardım benim kimsenin günahına girmek gibi bi niyetim yok
Cevap
18Cevap
McDonald's bu hareketini ve davranışını çok güzel buldum. tabi ki bu bilgileri yayalım ve paylaşalım her yerde. böyle zor günlerde yardımlaşmak gerekiyor.
4. Gün de buna karar vermesi ne etkileyici anlatamam ekonomik kayıp yaşamamak icin yaptıklari yüce ama sahte iyilikler
Tr’den korkan ABD zeytin dalı mı uzatıyor yoksa 😅 bu Mc falan neyse bu yorum da nerden geldiyse aklıma
Elin GAVUr sirekti MC Donalds dahiu yardim ediyor, Türkiye'nin en zengin partisi CHP ne yapiyor? Bölgede medyasi yaninda BASGAN provokatörlük icin istikal etmis, Askere Polise, Kurumlara calismiyorlar diye ALGI pesinde..
"Katılmıyorum" emojisi atanlar amacınız ne? Bu haldeyken bile verilen hizmeti mi beğenmiyorsunuz? Türk firma olmayan şirket bile bunu yapıyor bir kere de memnun kalmayı öğrenin be.
Ağa eyvallah şimdi güzel davranış helal olsun lakin bunu bu olaylar olmadan öncede yapmalıydı dışarda onca üşüyen aile vardı açlıkdan ölen vb
Yapması çok normal. Yıllardır bu toplum fast food ile beslendi.
Mcdonoldsa hayranım daha çok oradan yemeğe dikkat edeceğim
Hala starbucks gibi kan emici firmalara prim yaptırırsanız sizin ben …
orası bağış yaptı gündemi takip etmiyor musunuz Allah aşkına
Başarılar. Allah razı olsun.
Ben kendi çevremde paylaştım
Bedava olmalı her şey afetzedelere zaten
Twittrde paylaştım
Başarılar dilerim. iyi yapiyorlar
helal olsun umarım diğerleride örnek alır
Adıyaman da var. 🤔😏
Bu is boyle yapilmali. Helal olsun
İyi yapmışlar
Güzel bi şey
Bunu görmek güzel