Yani dediğim gibi yemeğe vereceğin para alacağın şeylere göre değişiyor. Az alırsan hiç vermezsin çok alırsan limitin üstünü ödersin. Baktım şimdi akşam yemeği parası 17 lira olmuş 17 lirayı geçmezsen ödemezsen 18 lira olursa 1 lirasını sen ödersin.
Şimdi 325 TL kyk bin aylığı Şimdi bunun içinde mi yemekler yoksa ek olarak mi alıyorsun yemekleri? Yani univdeki nasıl ilk yemek 4 TL ikinciyi alırsan 20-30 TL oluuor ya öyle mi
Hiç anlamadım ya. Şimdi evden okula gidiyorum 3 araba değişiyorum. Yurtta kalmayı bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum. Şimdi sabah kahvaltısı yapacağım örnek sabah kahvaltısı 10 TL. Kart bastım bedava mi yiyorum yoksa ikinci tabakta mi 10 TL ödüyorum
bak şimdi sabah kahvaltısında senin harcayabileceğin 10 tl diyelim sandviç meyve suyu aldın 12,50 lira tuttu mesela sen 2.50 lira ödüyorsun 10 lirayı geçtiğin için aynı şekilde akşam yemeğinde de ayrı bir tutar var harcayabileceğin eğer aşarsan aştığın kadarını cebinden vereceksin anlatabildim mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evet bedeva istediginde ayrilabilirsin
günlük bir limitin var asarsan fazlasini ödüyosun sadece mesele 1.5 2.5 tl gbi rakamlar
İstediğin zaman çıkarsın, yemekler bedava ama onların verdiği porsiyonla doymazsin ve yemekler berbattir
Kafana yatmazsa bırakırsın. Yemekler için bir limit var misal 10 lira. 10 lirayı geçersen üstünü sen ödersin.
Yani her sabah akşam yemek yemek için para mı vereceğim?
325 aylık bunun içinde yemek ücreti var mı yokss içinde mi
Yani dediğim gibi yemeğe vereceğin para alacağın şeylere göre değişiyor. Az alırsan hiç vermezsin çok alırsan limitin üstünü ödersin. Baktım şimdi akşam yemeği parası 17 lira olmuş 17 lirayı geçmezsen ödemezsen 18 lira olursa 1 lirasını sen ödersin.
çıkabilirsin yemekler ücretli
Şimdi 325 TL kyk bin aylığı
Şimdi bunun içinde mi yemekler yoksa ek olarak mi alıyorsun yemekleri?
Yani univdeki nasıl ilk yemek 4 TL ikinciyi alırsan 20-30 TL oluuor ya öyle mi
alttaki arkadaşın yazdığı gibi sabah ve akşam yemeklerde bi tutar var herkesin o tutarı geçersen üstünü ödersin
Hiç anlamadım ya.
Şimdi evden okula gidiyorum 3 araba değişiyorum. Yurtta kalmayı bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum.
Şimdi sabah kahvaltısı yapacağım örnek sabah kahvaltısı 10 TL. Kart bastım bedava mi yiyorum yoksa ikinci tabakta mi 10 TL ödüyorum
bak şimdi sabah kahvaltısında senin harcayabileceğin 10 tl diyelim sandviç meyve suyu aldın 12,50 lira tuttu mesela sen 2.50 lira ödüyorsun 10 lirayı geçtiğin için aynı şekilde akşam yemeğinde de ayrı bir tutar var harcayabileceğin eğer aşarsan aştığın kadarını cebinden vereceksin anlatabildim mi