bilmiyorum belki birşekilde yerine ulaşır diye konuluyodur ama kışın ortasında yazlık şeylerin anlamı nedir çözemedim

bilmiyorum belki birşekilde yerine ulaşır diye konuluyodur ama kışın ortasında yazlık şeylerin anlamı nedir çözemedim

Maalesef bazıları saçma ürünler koyuyor ya da kullanılmış eski ürünler açıklama yaptılar sıfır olması gerekiyor. bazıları çok saçma şeyler gönderiyor maalesef. yani ihtiyacı olmayan ürünleri gönderiyorlar. maalesef bazılarında kalp ve vicdan yok maalesef. ya da gerçekten akılsızlar.
2. El ürünler konuyor sorun yok özellikle sıcak tutucak polar tarzı şeylerse koysunlar ama bu çok başka boyutu yani
Evet
saçma sapan şeyler gönderenler oluyor maalesef. sanırım amaçları evde fazlalık olan eşyalardan kurtulmak
Çöp denen şeyden habersizler
Cevap
3Cevap
Bilinçsizlikten, iyilik yaptıklarını sanıyolar
Ya iyi de bu nasıl bir bilinçsizlik anlayamıyorum.. kim kışın ortasında hele de öyle bir yerde çocuğuna bunu giydirebilir
Bundan sonra dikkat ederler diye düşünüyorum
Yeterince tepki aldılar. Bilinçlenmişlerdir heralde
Yeni geliyorlar :)
buna bile ihtiyacı olan vardır eminim. ayrimayin lütfen onları
Ya bunlara ihtiyacı olan yok maalesef hayır alsalar bile iş görmez ki ayağında var yok belli olmaz.. bu soğukta ayağı botun içinde donan insanlar varken çocuklara bunları giydiremeyiz onlara güzel şeyler göndermeliyiz işlerini görecek şeyler
haklısın, sıcak tutacak şeyler koymak daha makul.
Kafasızlıktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar