Kombinleyerek koyuyorum ben. Kac gun kalacaksam o kadar kombin. Bol bol ic camasiri Sort etek Tisort ust kiyafetler Elbise tulum pareo Gunes kremi ve gunes urunleri Gozluk Sampuan krem dus jelim Makyaj malzemeleri Cimboz vs Sarj aletleri Kamera Ilac kullaniyorsan ilac agri kesici falan Ped Bikini Terlik spor ayakkabi Tirnak makasi Cuzdan para pasaport Parfum vs bakim urunleri Aklima bunlar geldi internet ve google da bunun hakkinda detayli yazilar var ben aklima gelenleri yazdim.
-Mayo/Mayokini/Bikini -Plaj havlusu -Plajda gitmek için şort ve askılı -Ayakkabı -2 şort -4 askılı bluz -1 elbise/tulum -Gideceğim gün sayısının 2 katı kadar alt iç çamaşırı (Mesela 14 günlüğüne gidiyorsam 28 tane alt iç çamaşırı alıyorum.) -2-3 sütyen -Saç tarama suyu -Loreal Elseve Mucizevi Yağ -Hindistan cevizi yağı&Kakao yağı -Diş fırçası&Macunu -Bir şeyler yazmak için defter ve kalemlik Bu kadar:) Plaj terlikleriyle yola çıkıyorum zaten:) *Gecen bol olsun.*
Sütyen kirlenmez kolay ama alt iç çamaşırı her gün değişir ve özel gündeysen daha çok değişir. Bu arada bu yazdıklarım sapıkça algılanmasın. Sadece bilmeyen varsa, kızlar açısından, fikir edinilebilir diye yazdım.
20 yaşındayım ama bunu bilmek için 20 yaşında olmaya gerek yok:) Çadır kampına bir defa gittiğin zaman az eşyayla nasıl idare edilir, öğreniyorsun:) Ben bir büyük valizi tek başıma alıyordum, çadır tatilinden sonra bir dağcı sırt çantasına düştüm:)
Bavul yerine arabamin bagajini kullaniyorum. Bazen de arka koltuklari yatiriyorum abartip. Zira 7-8 cift ayakkabi koyarim. Ki hepsi kutusuyla benle gelir. Kiyafetlerim askida olur takim elbise kilifina asarim. Bunun yaninda eger domestic olmayan bir tatilse dalis tupu snorker palet havlu vs. Domestic ise sevdiklerime canli cicek alip gidiyorum.
hiç tatile gitmemiş bir insan olarak dünyada özendiğim çok az şey var. oda sevgili ile tatile gitmek. ama öyle otele falan değil mesela olimposta tatile gidip bungalow larda şöyle iki hafta huzur mutluluk ve aşk üçgeninde tatil yapmak istiyorum ölmeden önce.
Olimpos sanırım dünyanın en güzel tatil yeri olabilir çok seviyorum bende :))) özledim şimdi hatırlatınca :))) hele kavunun içinde dondurma yapıyorlar ayyyhh :))))
ben internette denk gelmiştim de baya hoş bir yermiş havasından ve doğasından dolayı. ben yazın değilde son baharda gitmek isterdim kavunlu dondrumayı o zaman yiyemeyiz heralde :) kışında gidilebilir çok soğuk değilse ve ateş yaıkılıyorsa varillerin içinde
Her tatil makyaj yapmiyorum tamam dinlensin yuzum gozum diyorum. Butun fotolar yamuk cikiyor uzuluyorum hic anim yok. Bu sene ben de saglam bir hazirlik yapayim :)
iki çocuklu bir kadın olarak organize olmam gerekiyor. bazen basit bir unutkanlık, tatilde zor durumda bırakabiliyor. ilaçlar (ateş düşürücüden ağrı kesiciye, bağırsak düzenleyiciden mide yanması ve astım ilaçlarına kadar hepsini listeme yazdım), kremler (türlerini yazıyorum işte güneş koruyucular, nemlendiriciler, yanık vuruk vs.) kıyafetler, mayolar, havlular, çamaşırlar, herkese birer hırka, güneş gözlükleri, dikiş seti, ateş ölçer, kokular, terlikler, oyuncaklar, laptop, şarj aletleri, mutlaka küçük bir kettle (akşam odada kahve içmeye bayılırım) ve kahve, şampuanlar, diş fırçaları ve macunlar, şapkalar, kitaplar. şimdilik aklıma gelen bunlar :D listeme bakmam lazım :D
Genelde benim tatillerim tak çantanı kaç şehirden tarzında oluyor. Ama planlı bir durum söz konusuysa temizliğimi sağlayabileceğim ürünler en başı çekiyor. Diş fırçam, tarağım ve sabunum liderliği koruyor :)
Diş macunu ve fırçası, parfüm, Terlik ve 2 spor ayakkabı, 4 patik çorap, 3 şort, 1 askılı, 2 polo, ve 2 bisiklet yaka t-shirt, vax, şampuan, duş jeli, uykusuz, bayan yanı, leman, ve 1 de roman.
sıcak yere gidiyoruz malum bütün iç çamaşırlarımı alırım artı mayolar tshirtler kapriler ve şortlar boyle saydığıma bakma hepsi kücük bir valize sığıyor
Tişörtler şortlar 2 çift pantolon kemerler parfüm deodorant flaş bellekler ayakkabılar deniz şortu güneş kremi nemlendirici yüz kremi bir de sivilce kremi o kadar
Güneş kremi güneş yağı plaj terliği havlu bikini mini elbiseler etekler daha bissürü şey
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Büyük plaj çantası ve içinde bikiniler vs ekipman 😂 Şort, elbise, pijama, gömlek, göğnek (tshirt) Makyaj malzemeleri, nemlendirici, güneş kremi, gözlük Defter kalem kitap
açık ağız anahtar takımı levye haydar tulum yolda araba gumlerse dye nolur ne olmaz buji takımı aku takviye cihazı takım elbise rugan ayakkabı gömlek 10 adet kravat saatlerim wax ım parfum setim traş setim yedek telefon birde terlik başka yok :D
Genelde bir iki tişört gunes kremi mayo çorap terlik bı kaç tane havlu diş fırçası macun fotoğraf makinesi şarj aleti powerbank bı kaç çift saat şort aslında hiç bı şey almayıp oradan da alabiliyorumm
3 tshort 1 sort 2 pantolon 4 elbise sarı aleti kulaklık güneş kremi şapka havlu güneş gözlüğü 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kıyafet, saç kurutma ve düzleştirme makinesi, saç köpüğü, şampuan, saç kremi, ağda , makyaj malzemelerim, bakım maskelerim... çünkü 2 aylık tatile çıksanız siz de bu kadar alırsınız
En İyi Cevaplar