biz buradan izlerken bile nasıl kahroluyoruz ama yaşayan insanlar? Rabbim dayanma gücü versin.. çok zor çok.. şu abiyi görüp de nasıl ağlamayalım :(

biz buradan izlerken bile nasıl kahroluyoruz ama yaşayan insanlar? Rabbim dayanma gücü versin.. çok zor çok.. şu abiyi görüp de nasıl ağlamayalım :(

Kim bilir, o deprem öncesi günü insanlar neler yapıyordu. Yarın ne olacağımız belli değil. Bugün beraber gülüp eğlendiğimiz ya da kavga ettiğimiz kişi ile yarın tekrardan beraber olacağımız, görüşeceğimiz ne malum?
Şu ölümlü dünya da kimseyi kırıp üzmeye değmez.
Allah hepimize hayırlı, imanlı ölüm nasip etsin.
Vefat edenlere Rabbim rahmet eylesin...
Yazık ya 😥 insanın kalbi burkuluyor sen özür dileme devlet müteahhitler özür dilesin onların yüzünden bu kadar fazla yıkım oldu binalar sağlam malzeme den yapılsaydı çok yıkılan olmaz di ama hepsi kum gibi yıkıldı ufaldı toz haline geldiler burada suçlu devlet ve müteahhitlerdir umarız ki devlet bundan ders çıkarır artık sağlam yapılar inşa eder ve alım zorluğu biter inşallah
Bu adam ve diğer depremzedeler ciddi psikolojik destek almalı. Birkaç gün sonra intihar etti diye haber almamak için terapi koşullarının sağlanması gerek. Özellikle bu abi için.
Cevap
21Cevap
Umarım bugünler de geçer çok geçmiş olsun
evlat duygusu ne demek bilmiyorum ama içimde ki anne olma güdüsü ile bu videolar beni perişan ediyor yemin ederim ciğer miğer kalmadı ya
bir baba hani enkaz altında ki kızının cesedinin elini 15 saat boyunca hâlâ tutuyordu işte o haberi izlerken babam ağladı ve insan 3 ay bile bırakamaz o eli dedi 🥺 sanırım insanın evladının olması böyle bir şey işte
tek duam ALLAH ölümün bile hayırlısını nasip etsin ve bizleri sevdiklerimiz ile sınamasın Amin
bu kardeşlerimin hepsine de sabrından versin gerçekte çok zor tarifi yok
Japonyada 7.9 deprem oldu sadece 3 kişi öldü. Bu depremde beklenen ölü sayısı üstü kapatılmazsa 150 bin ila 200 bin insan arası. Bunlar size sadece birer rakam olarak gelebilir ama bunlar insan anneler babalar evlatlar kardeşler kuzenler komşular. Neden kimse deprem uzmanları senelerdir bas bas bağırırken neden kimse onları dinlemedi ve Neden kimse 21 senedir toplanan 7 trilyon dolarlık ötv ve deprem vergileri nerede diye sormuyor? Bu parayla ülkedeki tüm şehirler 5 gidis 5 gelis yeralti yollariyla metrolariyla yer üstünde süper lüks depreme dayanıklı binalariyla defalarca yeniden inşa edilebilirdi.
Bu bir ihmal değildir bu bir cinayet de değildir. Bu bir toplu katliamdır insanlık suçudur vatan hainliğidir. Hani nerede türkiye yüzyılı 2023 hedefleri diyenler? Bu mudur 2023 hedefleri? Bu halk hala bu hainlere oy verirse daha da diyecek sözüm kalmıyor benim.
Ben Elâzığlıyım
Elazığ depremini gördüm
Bu deprem daha büyük ondan
Sabır ve dua etmek ten başka çare yok
Ama o müteahhitlerin yüzüne tükürmek lazım
Karaktersizler
Üç kuruş için değer miydi bunca insanının bunca insanın vefatına
Imam oturursa cemaate zıçar. Baştaki neyse kıçtaki de o olur.
Link atsana bana özelden.
Bizim burada yüreğimiz kaldırmıyor bu haberleri, oradaki insanlar nasıl etkilenmiştir düşünemiyorum. Allahım sen yardım et, çok çok acı
Cebinde bisküviyle çocuklarının çıkmasını bekleyen amcaya kahroldum ben.
Böyle bi çaresizlik yok. Allahım yardımcıları olsun :(
Dayanamıyorum elimizden bişi gelmiyor tek yapabildiğim dua etmek boğazım düğümleniyor ağlayamıyorum bile
şu an da bu deprem hiç olmamış, insanlar mutlu mutlu işten eve dönüyor olabilirdi.. çocuklar okullarından geliyor olabilirdi..
Sonra bize siyaset yapmayın diyorlar, kim verecek şimdi bunların hesabını?
Allah herkesın yardımcısı olsun. Çok acı çok
Olan olmuş ağlasan da üzülsen de metanetle karşılamak lazım
:( kelime yok literatürümde kendimi bile ifade etmeye :(
İstiklal mahkemeleri gibi Deprem mahkemeleri kurulmalı
Bu günleri görüp üzülmeyen insan değildir 😔
Hiç tanımadığımız biri için, Biz bu kadar üzgünken. Onlar şu an paramparça birdaha toparlanirlar mı bilemiyorum. 3 evlat dile kolay of of Allah'ım sabır sabır 😔
Allah yardımcıları olsun videoyu izlediğim an çöktüm
Allah kimseye dayanamayacağı acılar vermesin. çok zor hem de çok zor
Allahım bir daha yaşatmasın kimse zarar görmesin nolur Allahım ya
Dayanılacak gibi değil. Allah yardımcıları olsun. 😔😢
Çok zor bir durum ya
Allah yardımcımız olsun
Bu acıyı ancak evladı olanlar anlar
Off çok zor 😔
Psikolojim bozuldu bu haberlerden ölmek istiyorum
Çok zor ya. Allah sabır versin inşallah
Allah yardımcıları olsun inşallah.
Çok üzücü çok Allah sabır versin dayanması zor.
Cok buyuk bi aci uzuntu yikim😔
Ben dayanamıyorum
çok ama çok büyük bir sınav, Allah sabır versin
Allah sabır versin çok üzüldüm
Kafayı yiyeceğim artık :(
çok kötüyüm 😭 o kadar acı var ki
çok ama çok büyük bir sınav, Allah sabır versin
İçim acıyor dayanamıyorum bu olaylara...🥀
Offf😔😔
Yannn dur
Allah sabır versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?