Babasının tabutunun başındaki fotoğrafı kuzenine gösteren Melih Yıldız, “Bak, bu benim babam” diyerek asker selamı vermesi
Babasının mezar taşındaki resmine uzanıp "anne babam bu mu" diye soran küçük Yağız daha sonra mezardaki toprakları avuçlayıp, "Ne oldu baba üşüdün mü?" ve "Böyle yaparsam babama mı değerim" sorularını yöneltti. Yağız'ın "baba ben sünnet oldum" sözleri ise yürekleri dağladı.
Hangisi benim babamın tabutu diye koşturan bu minikleri hatırladınız mı?
Bu garip yetim kalmis sehit cocuklarini gördükce üzülüyorum sinirleniyorum geriliyorum. Bu cocuklari yetim birakan serefsiz teroristler ve destekcileri olan yavsaklar" birilerinin maşalari olmuslar bunlari kullaniyorlar' en cokda bu pkk li serefsizlere kanip hem bu ülkenin ekmegini yiyip suyunu icip sonrada bu cocuklari babasiz birakan nonkörlere kiziyorum.. bu ulkede türkünde kürdünde lazinda cerkezinde söz hakki var yasam hakki var birbiriyle evli binlerce kürt var türk var ' bunlarin cocuklari var. Kanmayin su hdp sinede pkkli itlerede Türkiyemizin kiymetini bilelim bu ülke hepimizin.
Şehit çocuklarını cenazede ağlarken görünce yemin ederim diyorum bazen keşke ben ölseydim de siz bu yaşta bu kadar acıyı yaşamasaydınız diye. www.yazarcizer.net/.../Screenshot.png
Onları gördüğüm zaman kendimi çok kötü oluyorum. Sanki onların hakkını yiyomusum gibi hissediyorum. Onların babaları bu ülkedeki bütün insanları ve ülkemizi korumak için şehit oluyor. Ama hata Türk milletinde. Her türlü saçma şeye ayaklaniyoruz. Her gün şehit haberleri geliyor ve onlar için hiç tepki göstermiyoruz. Alıştık mı kabullendik mi bu kadar kolay mı bilmiyorum. Allah buna sebep olanlara ve onları destekleyenlere iki dünyada da gün yüzü göstermesin.
bana çok dokunuyor bu konular.. belkide zamanında bayraga sarılmış aslan parcalararına selam verdiğim için onları sonsuzluğa ugurladığım için... içimi bir nefret kaplıyor yediği tekneye pisleyen soysuzları düşündükce yıllardır ülkenin kanını emdiler bütün onlara yapılan iyi seylere rağmen... artık onların dilinden konusmak lazım zamanı gecti bile
ben görevli değildim orada kaybettiklerim silah arkadaşlarımdı ekmeğimi bölüştüğüm canımı emnaet ettiğim görev yaptığım kardeşlerim onun nasıl birşey oldugunu yanlız yaşayanlar bilir birgün önce gülüşüp şakalastığın insanı bayraga sarılı tabutla sonsuza yollamak nur içinde yatsınlar
hiç unutmadım ki hatırlayayım. bu küçücük yüreklere küçücük omuzlara bu acıyı yükleyenler ve buna vesile olanlar bunun hesabını nasıl verecek? hadi kuldan utanmaları yok allahtan da mı korkmazlar bilmiyorum artık. hepsine lanet olsun. hdpkk kadar onlara bu kadar taviz verenlerin tepemize cıkaranların sucu da var ama zalimin yaptığı yanına kar kalmaz. ya bu dünyada ya ötekinde ama allah büyük.
ates dustugu yeri yakiyor hemso medya bir iki gun gosterip haberlerde sonra unutuyor sehidin bir anasi babasi kardesleri varsa esi ve cocuklari bir omur acisini yasiyorlar
şu pkklıları canlı canlı yakalayıp boş mezara doldurcan hepsini, yanlarınada bomba koycan mezarın üstünü kapatcan içerden patlatcan parçalancak hepsi içerde.
ölen askerlerin çocukları için durum üzücü elbette küçük yaşta babasız kalıyorlar kolay birşey değil. keşke devlet katliam politikalarına son verip kürt halkına saldırmasa böylece ne kürt çocukları şehit edilir ne de asker polis çocukları babasız kalır
En İyi Cevaplar