deprem gününden beri görmüşsünüzdür.. topuklu ayakkabı yollayanlar, sapsarı kıyafetini verenler, dantel gönderenler..

deprem gününden beri görmüşsünüzdür.. topuklu ayakkabı yollayanlar, sapsarı kıyafetini verenler, dantel gönderenler..

Böyle yardım edeceklerse hiç etmesinler sadece dua etsinler bu da yeter.. Ama saçma sapan kıyafet göndermesinler.. Bu insanlar bu kıyafetleri bu hava şartlarında nerede giyecekler.. Bir de kullanılmış eskiyip yırtılmış kıyafeti neden giysin bu insanlar.. Tabanı delinmiş ayakkabı gönderilmiş yazık günah yapmayın nasıl bir vicdan var anlam veremiyorum.. O insanlar soğukta yaşam mücadelesi veriyor.. Birileri de evindeki çöpe atılacak kıyafetleri yardım diye gönderiyor.. Çöpe atılması gereken eşyalarınızı lütfen ama lütfen göndermeyin..
Yazlık kıyafetler
fantezi gecelikler
Falan da gönderen olmuş millet çöpe atmakdilarini göndermiş terbiyesizler empati yoksunları o topukluyla abiyeyi kim giyecek deprem bölgelerinde düğün mü var
İnsanlar üşüyor battaniye yollayın diyorlar yazlık şort askılı kısa kollu yolluyorlar şaka gibiler yani sırf vicdan rahatlatmak için evlerindeki cer çöpleri koyan insan bunlar
Ya muhtemel köşeye vakti zamanında ayırmışlar, bu olay olunca da alelacele vermişler ayırmadan... Yardım çağrıları bir anda haber edildi, o yüzden ayırmamışlardır, orada ayırır onlar demişlerdir.
Mala anlatır gibi anlatmışlar. İyi de yapmışlar. Ellerine sağlık. Deprem bölgesinde bu saçma şeylerin kime ne faydası olur. Bunları yollamak için mal olmak lazım. Dalga geçer gibi neler yollamışlar
Cevap
30Cevap
Maalesef bu tarz insanların kalpleri yok. tek dertleri dalga geçmek. yani bir insan neden böyle yapar ki düşünüyorum da zaten insan bile değiller. insanlar ne derdinde bunların gönderdiği ürünlere bakın yazık.
maalesef ki insanımıza insan demek bile istemiyorum gadası. İkinci el kıyafetini mi gönderen ararsın. mini etek bile gönderen olmuş. İnsanlığımdan utandım
İkinci el kıyafette ne var sağlamsa?
Bazı kişiler insanlıktan nasibini almamışlar maalesef vicdan sahibi olmakta bir nasip işidir her kula nasip olmuyor demekki o insanlara acıyorum okadar zavallılar ki ve bu insanların tespit edilip en büyük cezayı almasını okadar çok isterdim ki çünkü hiç kimse benim ülkemin insanlarıyla acılarıyla üzüntüsüyle alay edemez küçümseyemez
En ağır betonların altında ezilerek, bir taraflarından b*kları bir taraflarındansa salya kanlı irinler akıta akıta saatlerce inim inim inleyerek GEBERMELERİ dileğiyle !
Umarım aynısından katbekat fazlasını en şiddetli hâliyle yaşarlar.
Umarım !!! 🙏🙏😠😠
İnsanlıktan çıkmış onlar cidden
Bizde deprem bölgesindeydik deprem öldüğünde ben daha yeni geldim evime ailem henüz yolda şükür can kaybı yok maddi hasar çok ama hiç umrumda değil
İnşallah herkes kurtulur evine ocağına döner bir şekilde
Benim elimde bir tek deri mont vardı içide sıcak tutuyor ulan onu bile iki düşündüm. Acaba diyorum göndersem mi ikinci el ve deri mont kabul ederler mi. Bunlar resmen dalga geçiyorlar. Aslında bunu yapan gözaltına alınmalı. Hiç abartı falan demeyin bunlar gayet hakediyorlar
Gerekli uyarılar yapılıyor ama herkes anladığı kadar maalesef. İnşallah bir daha bu tarz paylaşımlar görmeyiz ve gereken yardımların daha fazla arttığına şahitlik ederiz.
Kötü niyet olduğunu düşünmüyorum... Birileri sadece kendi işine yaramayanları, çöpe atmak yerine depremzedelere göndermeyi tercih etmiş.. Sadece cehalet.
Tüm Türkiye oraya yardım gönderdi ama maalesef eğitim düzeyi düşük insanlarda mevcut düşünememiştir diye iyiye yormak istiyorum iyi kötü neyi varsa yollamışlar diye güzel düşünmek istiyorum
Bunun eğitim düzeyi ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bu düpedüz beyinsizlikten başka bir şey değil. Yani azıcık aklı olan hava şartlarına bakar ve böyle şeyler yollamaz!
@_Güneş____00 ne desen haklısın tabi insanlar bazen empati yapmaktan bile aciz
Empati ve bunlar... 😂😂Aciz kısmı kesinlikle doğru beyin yoksunu olmalarına bakarsak
@_Güneş____00 😅😅
99 depreminde yardım diye ne kadar pislik eşya geldiğine şasırırdınız. Örgü mayo, kokuşan eşyalar, fantezi kıyafetleri bile gördüm. Maalesef oluyor böyle şeyler.
Bunları gönderen insanların insanlıklarından ve akıl sağlıklarından şüphe etmek gerekir ama yapılan iyilikleri gölgelememeli.
Otelde cıplak kurtulan kadın icin yollamışlardır bellki
Adamların baska kıyafeti yoktur cok zengin ülkede mi yaşıyoruz yoksulluk sınırı altında yaşayan milletiz adam topuklu ayakkabı giymiyordur yollamıştır yardım yardımdır diye
Onların başına gelse onlarada bunlar gönderilse o zaman anlarlar.
Gerçekten zor durumda yaşıyoruz ve böyle dalga geçilecek şeyler gönderiyorlar
Bunlar ot yiyip saman sıçan, cahil insanlar genelde.
Böyle andavallar çok cidden, gardrobunu bosaltanlar vardı
giyilmez halde sapsarı iç çamaşırı mı? dantel örtü mü? mallar ya diyecek bir şey bulamıyorum
Allah belasını versin böylelerinin o an nasıl can havliyle kaçtığımız bir biz bir de Allah biliyor aynı acıyı siz de yaşarsınız inşallah ne haldeyiz hiç mi merhametiniz yok
Makyaj malzemesi bile gönderen olmuş dalga geçer gibi
Başlarına gelmeden anlamaz bu vicdansizlar.
Yahu hangi karaktersiz koydu bilmem ama bikini mayo dahi koyan var ne akla hizmet koyarlar ya
resmen dalga geçer gibi bunları yolluyorlar yazık
Şaka gibi ya insanlar ne yapsın ayakkabıyı abiyeyi hay apt@llar
İnsanlarımız insani duyguları ne ara kaybetti inan hiç bilmiyorum. Üzülerek izliyoruz her şeyi
Gözden çıkardıkları şeyleri yardım diye gönderiyorlar, akıl alır gibi değil. İnsan biraz düşünür ya
G*ri zekalı bunları yollayanlar. Başka bir açıklaması yok.
Gözden çıkardıkları şeyleri yardım diye gönderiyorlar, akıl alır gibi değil. İnsan biraz düşünür ya
Bir de bunlar sinirlerimizi bozuyo ya hey Allahım ya
Ben de bunları yollayan kişilere yani bu eşyaları gönderen kişilere kondom göndermek istiyorum. Mümkünse uremesinler bı daha.
Böyle şeyler gönderenler ya çok saf ya da dalga geçiyor
ne bekliyorsun ki canlı yayın açıp daha büyük deprem olsun insanlar ölsün diyenler oldu millet dalga geçer oldu vicdan yoksunu olmuş
Gerçekten kalpleri yok bu insanların. Umarım bu umursamaz davranmalarının bedelini öderler
sürekli şunları soruğ ağzımı bozdurmayın :D bunları alsınlar bi yerlerine...
Abicim hiç mi vicdanınız yok kurban olayım ya yazık günah dalga geçer gibi
Aralarında gecelik veren bile var. Bu insanlar gerçekten kafayı yemiş.
Böyle yardım edeceklerse hiç etmesinler daha iyi gerçekten
bu işi de ciddiye almayan soysuzlar var
Eğitimsiz, vicdansız liste uzar
Güneş kremi de vardı onuda unuttun
insanlar o kadar oldu mu ya
yazık gerçekten...
millet öarını çöpünü yollamış
allah yardımcımız olsun
Millete deli yaaa cidden
Bu namussuzların itlaf edilmesi gerek
Bence bunları gonderenleri tespit edip en büyük cezayi almalarını çok isterdim çünkü hiç kimse bizim ülkemizin insanlarınin acılarıyla üzüntüsüyle alay edemezler kucumseyemezler. Vicdanlı olmak ta nasip işi dir her kula maalsefki nasip olmuyor bu kişileri Allah'a havale ediyorum ve vicdanlariyla başbaşa bırakıyorum 😔
@r_engarenkyollar Her durumda olduğu gibi bu durumda da kötünün yanına kalacak
herkes niyetinin ekmeğini yer acı hepimizin acısıdır ve birlikte bu zor günleri yine aşıcaz yine el ele verip acılarımızı birlikte sarıcaz biz bize yeteriz
Ben sutyenimi gönderdim
Rezil karaktersizler
Kim dost kötü zamanda belli olur
gerçekten ne vicdansız ne utanmaz insanlar var
Duygusuz çok kişi var
az mantık kullansalar keşke
Şerefsiz ne kadar çok ülkede
Yazık gerçekten.
Düşünce yok demekki
ŞaKa GiBi
vicdasızlar
Herkes insan değil