Depremden etkilendiniz mi ve neler hissediyorsunuz?

Ben gerçekten düşünmek den uyuyamıyorum nefes alamıyorum kendi başıma gelse diye empati yapıyorum çok korkuyorum kızım var yanından ayrılmak istemiyorum ya böyle bir şey yaşarsak ben olmazsam yanında diye vademiz yettiyse her yerde ölecez o ayrı ama bu piskoloji den çıkamıyorum

Birde deprem de ölen insanlar için çok aka çok üzülüyorum için yanıyor rabbim sabırlarını bol versin inşallah ama ben daha çok ya o deprem de engelli kardeşlerimiz de öldüyse onlar ses çıkarmaz lar kimisi çıkarırsa kimisi çıkarmaz seslenmeye gücü yetmez sesini duyurmak için vursa yapamaz onlar için ölüm mecbur olmuş gibi bir şey 20 günlük den tut 3 5 yaşındaki bebekler de çıktı onlar içinde aynı şekilde onlar ı çok düşünüyor ve kafa yiyecek gibi oluyorum benim de 3 yaşında kızım var empati yapıyorum ama ağlıyorum istemsizce bağırsa bagirmaz vursa vurmaz bebekler engelliler onlar ne oldu ne olacak 😭😭😭😔😔😔 rabbim böyle bir felaket den hepimizi korusun

Artık ders çıkarmamız lazım ülke çok kötü güya Müslümanız ama Müslümanlıktan uzaktan yakından alakamız yok zina içki gazino pavyon bar vs gibi yerlere gidili açıldı müttetce biz nasıl adam oluruz herkese çırılçıplak bu ne ya haya yokmu sizde namus yokmu ne bu ülkede ki bu pervasızca olan şeyler birileri gerçekten dur desin bizim sesimiz çıkmaz çıksa da kimse duymaz birinin buna dur demesi lazım zina resmen selbest olmuş deprem olmayacak da ne olacak Allah yarabbim herkese akıl fikir versin

Benim göruşüm bu?
Depremden etkilendiniz mi ve neler hissediyorsunuz?