Ben gerçekten düşünmek den uyuyamıyorum nefes alamıyorum kendi başıma gelse diye empati yapıyorum çok korkuyorum kızım var yanından ayrılmak istemiyorum ya böyle bir şey yaşarsak ben olmazsam yanında diye vademiz yettiyse her yerde ölecez o ayrı ama bu piskoloji den çıkamıyorum
Birde deprem de ölen insanlar için çok aka çok üzülüyorum için yanıyor rabbim sabırlarını bol versin inşallah ama ben daha çok ya o deprem de engelli kardeşlerimiz de öldüyse onlar ses çıkarmaz lar kimisi çıkarırsa kimisi çıkarmaz seslenmeye gücü yetmez sesini duyurmak için vursa yapamaz onlar için ölüm mecbur olmuş gibi bir şey 20 günlük den tut 3 5 yaşındaki bebekler de çıktı onlar içinde aynı şekilde onlar ı çok düşünüyor ve kafa yiyecek gibi oluyorum benim de 3 yaşında kızım var empati yapıyorum ama ağlıyorum istemsizce bağırsa bagirmaz vursa vurmaz bebekler engelliler onlar ne oldu ne olacak 😭😭😭😔😔😔 rabbim böyle bir felaket den hepimizi korusun
Artık ders çıkarmamız lazım ülke çok kötü güya Müslümanız ama Müslümanlıktan uzaktan yakından alakamız yok zina içki gazino pavyon bar vs gibi yerlere gidili açıldı müttetce biz nasıl adam oluruz herkese çırılçıplak bu ne ya haya yokmu sizde namus yokmu ne bu ülkede ki bu pervasızca olan şeyler birileri gerçekten dur desin bizim sesimiz çıkmaz çıksa da kimse duymaz birinin buna dur demesi lazım zina resmen selbest olmuş deprem olmayacak da ne olacak Allah yarabbim herkese akıl fikir versin
Benim göruşüm bu?
Birde deprem de ölen insanlar için çok aka çok üzülüyorum için yanıyor rabbim sabırlarını bol versin inşallah ama ben daha çok ya o deprem de engelli kardeşlerimiz de öldüyse onlar ses çıkarmaz lar kimisi çıkarırsa kimisi çıkarmaz seslenmeye gücü yetmez sesini duyurmak için vursa yapamaz onlar için ölüm mecbur olmuş gibi bir şey 20 günlük den tut 3 5 yaşındaki bebekler de çıktı onlar içinde aynı şekilde onlar ı çok düşünüyor ve kafa yiyecek gibi oluyorum benim de 3 yaşında kızım var empati yapıyorum ama ağlıyorum istemsizce bağırsa bagirmaz vursa vurmaz bebekler engelliler onlar ne oldu ne olacak 😭😭😭😔😔😔 rabbim böyle bir felaket den hepimizi korusun
Artık ders çıkarmamız lazım ülke çok kötü güya Müslümanız ama Müslümanlıktan uzaktan yakından alakamız yok zina içki gazino pavyon bar vs gibi yerlere gidili açıldı müttetce biz nasıl adam oluruz herkese çırılçıplak bu ne ya haya yokmu sizde namus yokmu ne bu ülkede ki bu pervasızca olan şeyler birileri gerçekten dur desin bizim sesimiz çıkmaz çıksa da kimse duymaz birinin buna dur demesi lazım zina resmen selbest olmuş deprem olmayacak da ne olacak Allah yarabbim herkese akıl fikir versin
Benim göruşüm bu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben etkilenmedim
Deprem yaşamadım ama sınıf arkadaşımı kaybettim bi zamanlar etkilendiğim hoslandigim insandi
Sıkıntı yapma geçti her şey
Emin misin hala oralar da deprem oldu söyleniyor ve daha büyükleri de olacağı inşallah olmasın ama
Her söylenene inanmayın
Çok rahat siniz hiç gerek yok
İyi sokakta dur ozaman sen ne diyim
Olur sdhdjhsgdkd
Olumsuz düşünmeyin lütfen kızınızı korkutmayın
Düşümek istemiyorum ama nere baksam Maraş adana Hatay her yer ordan bahsediyor ve hala ara ara deprem Ler oldu söyleniyor ve daha da olacağı çok kortucu ve yorucu bir şey düşünmek den de yoruldum kızıma hisettirmemeye çalışıyorum kızım onu anlayacak kadar değil ama ordaki insanlar dan biri ben olsam kızım 3 5 yaşında kızım olsa çaresizce onu beklemek ne kadar kötü bir umud la yaşamak 3 gün oldu aç susuz hareketsiz bilmiyorum çok zor
Nerelisiniz siz eşiniz yık mu yanınızda
Boşanma aşamasındayız ailem yaşıyorum konya lız
Konya fay hattı yok deprem olsada fazla etkilenmezsiniz korkmayın
Uyuyun rahatça çocugunuzu korkutmayın